🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 351
  • 736
  •   1
Отговори
# 285

"Шампион", 28 епизод

Един епизод, изпълнен с позитивизъм, наситен с положителни послания и емоции. Добре структуриран, приятно поднесен и лишен от задължителния за турските сериали пълнеж. Хареса ми! Всичко беше добре премислено и реализирано.
     Гардеробът на дамите е сменен, което придава свежест и по-младежки вид на Суна и Селви. Цветно, пъстро, с музикален фон, който внася допълнителен заряд.
     Ще се опитам да ви предам динамиката на случващото се и развоя на събитията, но няма да успея да ви потопя в емоцията, която струеше отвсякъде!
     Адмирации за целия екип на "Шампион"!

# 286

"В свят, изпълнен с нещастия и мошеничества, понякога можеш да се довериш само на красотата. Само високите творчески постижения не могат да бъдат покварени. Удоволствието не може да бъде спазарено."
Елизабет Гилбърт

# 287

"В свят, изпълнен с нещастия и мошеничества, понякога можеш да се довериш само на красотата. Само високите творчески постижения не могат да бъдат покварени. Удоволствието не може да бъде спазарено."
Елизабет Гилбърт

Цеце,

# 288
# 289
    Софи, благодаря за чудесната напитка и приятна гледка! Аз ще прибавя разказа си на 28 епизод за тези, които се интересуват.

Суна е изненадана от предложението, което й прави Фърат. Обременена от тежкото минало и негативното отношение към бокса, който отнема живота на единствения й брат, притеснена за здравето на Керем, чийто живот също беше в опасност, Суна се страхува. Страхува се за живота на Фърат, страхува се, че може да се случи нещо лошо на ринга.
     Фърат усеща страховете й и обяснява на Суна, че мачът му с Дука ще бъде последен. Той трябва да спечели световната титла, да защити и оправдае доверието на учителя си Яман, да изпълни повелята му. А след това двамата със Зафер ще се отдадат на работата си в спортната зала – ще помогнат на младите, останали на улицата да намерят своето призвание. Ще тренират младежите, които обичат бокса!
     Суна щастливо се усмихва, приема предложението за брак и радостно прегръща своя любим.
(Добре замислен сценарий, но недобро (поне за мен) изпълнение от страна на главните герои. Няма да навлизам в подробности, писах достатъчно за тази сцена. Не ме развълнува, нито разчувства.)

Прегръдката не остава незабелязана от Керем, Несли и Гюнеш, които излизат на двора. Малкият помръква, разбирайки  че неговият баща ще се жени за Суна.
     Душевните терзания на Гюнеш не убягват от погледа на Фърат. Бащата, отгледал сам своето дете, усеща смущението му.

Невероятна сцена и разговор между баща и син. Гюнеш се страхува, че Суна иска да заеме мястото на неговата майка. Фино и тактично Фърат разказва на сина си, че никой няма да го лиши от любовта му към жената, която го е родила. Наистина Гюнеш никога не е усещал дъха и ласките на майката, не е имал щастието да се сгуши в нейните прегръдки, да вдъхне аромата й, да заспи спокоен, чувайки нейния глас. Но тя е там – в сърцето му и винаги ще бъде до него. Никой не може да я измести! Суна ще го обича, но няма да заеме мястото на Ейлюл.

Малкият се страхува, че Фърат и Суна могат да имат още деца, че те ще бъдат техни, че ще ги обичат повече от Гюнеш, а той  има само баща си.
    Фърат убеждава своята рожба, че това никога няма да се случи, че Гюнеш винаги ще заема специално място в неговото сърце, защото е единствен.
    Той, Фърат Бюлюкбаши, дава своята честна дума и неговото слънчице щастливо се усмихва, вярвайки безрезервно на баща си!

Малкият Емир Озъякишир отново ме разчувства.
Това дете е роден актьор - харизматичен и талантлив!

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 19:53 от Emiliya

# 290
Много естествени тук Толга и малкия. Чиста радост има по лицата им.

Малко да си помечтаем

# 291
Емиии ,добре разказваш епизода ама ние сме у шок заради поредната новина за рибаря.
Този човек на маймуни ни прави.
Мениджъра му мълчи и го е оставил на Дуда и се загрозява .
Много ядосани човечета ,емотки.

Шооок!
Известен журналист уж сериозен пише че ЧУ се е отказал от пиратската история.
Поради забавяне на снимките и заради вируса. Тоест има други планове и проекти ,които трябва да снима . Филм и сериала за Амазон . Та това била причината Ча да се откаже ,щото ще провали другите му договорени проекти.
Не е официално инфо . Скоро ще се разбере нерде е истината..Но обичта и търпението на феновете си има граници.!
Никой не потвърди за Барбаросата
В нашата тема коментираме че всичко.е вдигане на пушилка ама Ча няма нужда от това.
Те журналята си драскат.
Има знаци да има Барбарос с Ча .
Тази отвраителна визия брада и тяло за кво я показа ! Ееех ,Чачооо иде ми да го набия с пръчката. От мързел ли заради проект ли ?

Софиии ,ако се е отказал тъкмо загряваме за любовната история там се на каст ша минем за чужденки:joy:
Само ква сцена написах снощи ставам и за режисьор да снимам Ча.

Хайде вдъхнови се и ти като знаеш как се вихри да напишеш нещо горещо с теб и Ча ,понеже съм добра ама не винаги давам ти го за малко Joy
Добре може и аз да напиша нещо .
В романа са две героини ти.ще си бигаташката Сибел ,за която Кемал ще се жени преди да се влюби в другата мацка.

# 292

Феми, да се надяваме, че скоро всичко около Чачо ще стане ясно. Аз ще се радвам ако не участва в историята за пирата. Искам да видя Чачо в нещо съвременно и романтично. Искам да вярвам, че това отпуснато тяло и брада е от мързелуване. Но ако наистина му предстои филм или друг проект да се взема в ръце и да оправи външния си вид. Ти приготви пръчката и го налагай по-яко, има нужда момчето от малко стрес, за да се стегне! Joy

Малко да си помечтаем

Цеце, с тази гледка и изящно подредена маса за двама мечтите ми препускат една след друга - не мога да ги уловя и подредя.
    И преди да продължа с разказа си, искам да ви заредя с малко романтика (или липса на такава) с Фърат и Суна. Приятните пейзажи, компенсират липсата на чувственост и химия между героите. Суна отдалеч и в гръб Joy мога да я понеса до боксьора.

# 293
Еми, знаех си аз, че трябва да им помогна в романтиката. Хич не ги бива горките или то заради карантината минимум на 1-2 метра разстояние.
Да взимат пример от Ийт Козан, беше спретнал страхотни романтични вечери и на яхтата, и на брега на морето...

Феми, спокойно! Вие сте свикнали ежедневно да сте в шок.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 22:42 от cvetansk

# 294

Цеце, гледам Фърат и Суна и сама си разсъждавам, вбесена от неумението на актрисата да влезе в ролята на желана и обичана жена. Наистина не мога да очаквам бурна и страстна любов от  двама улегнали и преживели много герои. Фърат е бил щастливо женен за Ейлюл, в ретроспекцията се усети спойката между двамата съпрузи. Суна е сгодена за Тансел - двамата бяха толкова скучни и безинтересни, личеше, че годежът не е по любов, а ги свързва някаква договорка.
    Първите срещи между докторката и Фърат са наситени със силна омраза от страна на Суна (и тя изигра добре тези моменти) и благодарност, преклонение и благоговение от Фърат към човека, спасил детето му от смърт.
    Омразата на Суна бавно и полека прерасна в любов, Фърат също поглеждаше лекарката с любов. И ако Толгахан успя блестящо да покаже тази градация в чувствата, при Йълдъз не се получи. Преиграваше и не успяваше да се докосне до Толга, не се получи никаква спойка, за химия да не говорим. Не стоят на екран добре двамата, възприемам ги повече като брат и сестра, отколкото като годеници. А "великата" фраза: "И аз те обичам, доктор!" тотално ме срина.
    Добре, че вниманието ни беше насочено към Зафер и Селви, които с любовта си приковаха погледите на зрителя. Тяхната романтична връзка беше добре режисирана и отлично изиграна. Харесах ги!

# 295
# 296
Здравейте!

"Понякога, след като сме търсили, без да намерим, намираме, без да сме търсили."
Джером К. Джером

# 297
Здравейте, момичета!

Богатство е да бъдеш здрав, да имаш чисти мисли, добро сърце и да се усмихваш често и без повод…

Затова следвайте чувствата си, усмихвайте се, мечтайте и бъдете щастливи!
Пожелавам ви приятен уикенд!

Aşk Geliyorum Demez (Ali)
(2009)

# 298
Привет момичета!

По едно обедно кафе с това момче ще пиете ли?

Тези дни покрай "Шампион" гледах да не ви разсейвам с други/чужди мъже Grinning

Има много нови снимчици Джанови.. но ви нося последната, от преди малко : )) Изморен изглежда..и май се е бил калпазанина..

# 299

Грозденце, кафе пием по всяко време, еле пък с хубави мъже в компания! Радвам се, че намина покрай нас. Ще чакам и линк за 2 епизод с бг. субтитри и тогава сядам и глееедам дълго и в захлас "Мистър Грешен". Нощес влязох в темата ви - ама не успях да прочета всичко - днес ще продължа, защото хубавото не е за изпускане. Откраднах си и няколко снимки на Джан. Страхотен е! Надявам се да снимат доста епизоди, за да плакнем око през лятото. Предчувствам, че този сериал е хитът на 2020 г.
    Нищо, че сме ангажирани с "Шампион" - време за красиви и талантливи актьори намираме винаги!

Общи условия

Активация на акаунт