🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 369
  • 736
  •   1
Отговори
# 600

Şampiyon 32.Bölüm Fragmanı

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 00:41 от Emiliya

# 601
Здравейте!

Някои хора никога не полудяват.
Що за наистина ужасен живот трябва да живеят?!

Чарлз Буковски

# 602
# 603
Двойна сватба са намислили в Шампион.
Керем и Несли ,и аз те обичам доктор Суна и Фърат.

По всичко личи ,че нашия ще снима филм драма. Продуцент е друг  за Нетфликс продукция. Те ще го излъчат.
Режисьора подсказва качил размазано фото, мъжа прилича на Чачи.
Не е дебел,стегнат е и в лице сякаш не е с грозната козина.
Мамка му ,една нормална снимка няма.
Стига с това ами да качат нормално фото че се изнервяме!:angry:
Каста не е обявен . Само главния не става ,макар да е достатъчен да зяпаме като е красавчик.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 11:35 от femmi2

# 604
Здравейте, момичета!

"Целият свят е пълен с чудеса, но ние сме дотолкова свикнали с тях, че ги приемаме за нещо обичайно..!"
Ханс К. Андерсен

Нека денят ни изненада с нещо необичайно, различно и мечтано!

Толга и Есра Билгич - екранна двойка, която можеше да ни зареди с невероятна химия, харизма и синхрон ако сериалът "Една надежда стига" не беше свален от екран.

Феми, може Дуда да излезе права казвайки, че Чачо ще ни изненада с визия. Току-виж се появил отслабнал и обръснат за новия си филм. Само дето не знаем коя година ще се случи това.

# 605
Толга и Есра Билгич приятно ме изненадаха като екранна двойка.
Ако тъпия Канал Д не го спря щяхме да се насладим на тях. При комшийте цар рейт е от значение. Направиха финал. Емиии подсети ме как завърши ,забравих гледах ли май не съм последната серия.

Дуда без да ни казва знам , че няма да тръска мас в проектите си. Макар последните два сезона на Протектора да не е в идеална форма. Не беше такъв разплут като яхтените снимки.
Шаманката се блажи и знае ,ама и е пределно ясно че заради ашкъма я преследват. Ако не е той ще види репортаж гА цъфнат налъмите .
Никой не я пита кви са и плановете на великата звездЪ ,ами всичките въпроси за Чачо Joy Ама казала раздяла йок . Ква раздяла кат е фанала златния шаран .

Емиии ,почнали са подготовка и предполагам догодина ще се излъчи филма. Само да са Здрави и ние също .
Ще се случат нещата. Нашата мила родина не върви надобре ,не че другите са цъфнали...

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 12:11 от femmi2

# 606

Толгахан Сайъшман-Алмеда Абази – оферта за 3 милиона TL!

Актьорската двойка Алмеда Абази (28) и Толгахан Сайъшман (38), ако отговорят положително, ще спечелят богатство от рекламата, в която ще участват.
  24.07.2020г., 09:44

Толгахан Сайъшман и съпругата му Алмеда Абази получиха рекламна оферта от марка за домакински уреди.
Според новините на вестник Posta ако известната двойка приеме споразумението, те ще спечелят 3 милиона TL в замяна.
Ако и синът им Ефехан се присъедини, тази цифра ще расте.
Алмеда Абази не желае едногодишният Ефехан да участва в рекламата.

Тате Чънар

# 607

Не знам как се отказва подобна оферта за милиони
след като пуска снимки и клипове безплатно на Ефехан в IG*
добре че накрая решението взима Толгахан..
Joy

# 608
И аз това щях да кажа Ефехан си го показват безплатно ,пък за милиони как ще откажат ?
Да ми ги дадът на мене ша им намерим приложение. Ко не е вируса отиваме на един остров взимаме Аполона и цял ден по червени шорти или тип хайвайски:grinn:
Почти съм сигурна че на фотото е Ча.
Не щем драми никой не ни пита.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 20:52 от femmi2

# 609

Цитат
Официално актьорът Толгахан Сайъшман - главният актьор от сериала "Шампион" е приел да участва в поредицата “ŞEREF SÖZÜ”, продуцирано от компанията TIMS & B. Това ще бъде показано в канала на ShowTV. Снимките ще започнат през август.

Феми, дай повече инфо за този сериал. Нали за него казваха, че са предлагали главната роля на Чачо. Нещо не мога да разбера - ако трябва и Толга да стане такъв шишко направо се отказвам от него.

# 610
Не разбирам Толга защо се впуска проект след проект и не си даде почивка.
Шампиона е изтощителен да тренираш бокс и ваеш тяло.
Живота и работата продължават въпреки вируса.

Споко Еми няма да стане шишко. Чачовото е от мързел и донякъде заради пирата с брадата и косата.

Мога да ти каже че си отдъхнахме че не е приел офертата .  Сълзливи истории от Анадола.
Толга това го чака . Снимките ще са в Мардин .
Тимур е предложил 200 000 турски лири на Ча да го привлече. Не гарантирам за достоверност имал ли е изобщо такова предложение но това се тиражира.
Алперен Дулмаз също е отказал .
Той е много талантлив млад актьор.
За Барбароса го спрягаха.

Сериала ще се казва Дума на честта или нещо подобно. Сценаристката и забравих името но рускините я критикуват.
Не знам кои сериали е писала .
Толгахан трябва добре да помисли ако още не е сложил подписа си.
Сестра му ли движи тия неща ?
Дали ще го играе пак баща вероятно Не !
Но ще има драми и сълзи поне така мисля няма да е екшън. Може да грешим ,ще покаже като се почне.
Кадъната е от значение.
За ролята никоя не съм чела да спрягат.
Да не му лепнат Фарах или Йокуто че ....
На вас може да ви харесат ама не съм от тия.
Фарах Зейнеп ни е страха да не докопа Ча. Имат един и същ мениджър. От скоро е в неговата агенция та ....
Шоу тв  имам добро мнение за тях.
Разказвала съм ви кви готини репортажи прават така че канала е добър.
Съобразяват с рейтинга .
Нерде прочете че е Официално ,щото в тиймито не пише Официална новина.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 16:32 от femmi2

# 611
Феми, не те разбирам какво искаш да кажеш. Не виждам нищо лошо в това да се участва в проект след проект. Какво друго да прави Толга, той все пак е актьор и ако сценария му харесва нормално е да приеме. А Мардин е изключително красив град. Мен лично не ме интересува дали е сълзлива история стига края да е хубав, а историята да е предадена интересно и изиграна от сърце. То и "Сега и завинаги" беше сълзлива и тривиална история, но поднесен по много различен начин, изигран перфектно, и успя да ни грабне...

# 612
Привет

Няма какво да чака Толга, ако му хареса сценария да почва! Моя човек Грешния и той ако мисли да си почива..ще го линчуваме, ами да станат едни учители и да си почиват ваканциите.. така мисля аз, изказах се Grinning

Офф за мен вечерта ще е гореща..много гореща Nature Fire Imp Innocent

# 613

Феми, успях да прегледам няколко статии в турски сайтове, свързани със сериала "Дума на честта" за сезон 2020/2021. За пореден път се убеждавам колко развинтена е фантазията на рускините. В нито една от статиите не се споменава името на Чачо. Единственото име, което се спряга е на Ulaş Tuna Astepe и две актриси, но това са само догадки. Пускам извадки от статиите:

Актьорският състав и темата на поредицата Şeref Sözü, която се очаква да бъде излъчена на екраните на Show TV през новия сезон, с нетърпение се очакват. Беше заявено, че името на главния актьор ще бъде изненадата на сериала, но то все още не е обявено.

Cevdet Mercan седи на режисьорския стол на сериала, написан от Eda Tezcan, който е подготвен съвместно от Tims & B Yapım.

ПРЕДМЕТ: Историята на поредицата ще бъде оповестена през следващите дни.

Поредицата Şeref Sözü, която ще се излъчва на екраните на Show TV, се очаква да излезе пред публиката през септември.

Феми, не те разбирам какво искаш да кажеш. Не виждам нищо лошо в това да се участва в проект след проект. Какво друго да прави Толга, той все пак е актьор и ако сценария му харесва нормално е да приеме. А Мардин е изключително красив град. Мен лично не ме интересува дали е сълзлива история стига края да е хубав, а историята да е предадена интересно и изиграна от сърце. То и "Сега и завинаги" беше сълзлива и тривиална история, но поднесен по много различен начин, изигран перфектно, и успя да ни грабне...

Цеце, цитирах те, защото съм напълно съгласна с теб. Обожавам млади хора, които не пилеят времето си, а се трудят, усъвършенстват и в конкретния случай доставят радост на феновете си.  Арабските фенове с възторг приемат новината и аплодират Толгахан. Но да видим колко е вярно всичко това. Мисля, че Толгахан ще каже новината в момента, в който излъчат последния епизод на "Шампион". Снимките са приключили и нашичкият е отишъл да си почине (не мога да си представя неговата почивка с цялата албанска напаст на главата му), но има достатъчно време за отдих и през август отново на снимачната площадка. Мога само да го аплодирам за удоволствието, което ни доставя. Красавец - талантлив и очарователен!

# 614
Забравих да кажа.. Той Чачо почива и за тях Joy  Може би като са гладни.. и си хапва вместо тях Joy

Феми спри да ги четеш тези Рускини пияни, то според тях Чачо игра вече в 3456 филма Grinning
Той човека, ако има проект, ще си каже.. сега си почива, а ние само му разваляме рахата с измислици Joy

Общи условия

Активация на акаунт