🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 365
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Не че има лошо ,мисълта ми е да си почине да липсва на феновете и да има завръщане .Щом му е допаднал проекта да му пожелаем успех. Ако хабера е достоверен.

За филма Чачов съм 99 процента убедена че ще го снима и е почнал подготовка.
За пирата е голяма обърквация.

Грозде ще каже друг път...
Рускините превеждат турската преса и блогъри. За ТИМС  и Чачо е споделено от Бирсен ,която уж е достоверна но си пада по клюките.
Ранини съмнявам се да си  рискува името.Rolling Eyes Тя отдавна каза за филма и за други неща.
Ще чакаме да пише ,ако я пиат за Ча.

Мардин сигурно е красив но исках да кажа че ще е далеч . Всъщност не съм проверявала колко далеч .

Джан уцели с комедията . Конкуренцията го изпреварва с рейта.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 18:17 от femmi2

# 616
Забравих да кажа.. Той Чачо почива и за тях Joy  Може би като са гладни.. и си хапва вместо тях Joy

Феми спри да ги четеш тези Рускини пияни, то според тях Чачо игра вече в 3456 филма Grinning
Той човека, ако има проект, ще си каже.. сега си почива, а ние само му разваляме рахата с измислици Joy
     Грозденце, ти ми повдигна настроението. Готова съм да гледам "Мистър Грешен", съжалявам само, че съм с един епизод назад, но ще си наваксам, а и темата ви трябва да изчета. Вие сте страхотни. А в патрона ви и аз съм влюбена. Като видя Джан задължително аплодирам и дизайнерката му. Неподражаем е по отношение на облекло и излъчване.

# 617
На рибаря никой не може да му развали рахата. Може ако нЕма улов или шаманката го ядоса Joy Или той ядоса нея ,да и развали рахата.
Релакс му удари повече ,то му личи .
Още куп блогъри му преписват роли. Требва да е робот да ги играе всичките. Сега мернах от поредните блогъри   че Ча се отказал от пирата ,не по свое желание ,а щото продуцента решил да покаже историята направо с другия брат . Не с Арудж Рейс когото щял да играе. Кво да прави нема да им се моли я ! За ролята упорито спрягат Енгин Алтан. Май ще се окаже вярно.  Сценарият се пренаписвал.
Дали ще се разгадае тази мистерия ?

Аслъ Пърлак е добра . Само потниците са му широчки но интересни. Джан Дивит е с безупречен стил.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 18:10 от femmi2

# 618
Феми ОстаФ красавците Hug

Виж Баръш си е намерил приятелче на снимачната площадка. Знам, че обичаш котките като мен.. ама този мъник е мнооого сладък Animal Joy Cat

# 619
Феми ОстаФ красавците Hug

Виж Баръш си е намерил приятелче на снимачната площадка. Знам, че обичаш котките като мен.. ама този мъник е мнооого сладък Animal Joy Cat

Олеее колко са сладки и двамата:kissing_heart:
Котарачето е душичка Heart Eyes Веднага си го прибирам вкъщи . Капитана дали ще си го вземе Heart Eyes
Капитана още веднъж се убедих че е като виното . Евалла !
Грозде Hug ще я занесеш ли в нашата тема че съм през тела. Там ще им се зарадват.

Джан  сключил договор за реклама. Много е секси с ризката иде ти да му се метнеш и оставиш червило по лицето.
Ако си видяла размазаното фото ще го метнеш ли и него.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 19:26 от femmi2

# 620
Nature Zap Какво ще рекламира Джан..
липсват ми такива снимки на Толгахан!
Rolling Eyes

# 621
Софи ,Джан ще рекламира марка дрехи ,ризи. Толкова му отиват и на секси тялото. Без свян ще му се метна пък нека ме мисли за луда Joy Не само мен де.
Кажи ся за новите хабери мнение.
Ще зяпаш ли новият драм . проект ако има такъв.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 20:11 от femmi2

# 622
Фирмата Tudors има и бельо Joy

Ей тези боксерки с близалките избрах за Джано... Да ги рекламира де Joy

# 623

Nature Boom Охх,реклама на дрехи и бельо,ша плакнем окото
повече отколкото сме си представяли..може да включи и реклама на басейни,
хамаци и фитнес уреди..както парфюми и слънчеви очила
Sunglasses
..Толга с това тяло на боксьор също трабва да рекламира
спортни облекла и екипи..
Kissing Heart

гледам по TV са пуснали сериал с Кавънч..
 боже-е-е сексапила му се е изпарил,обикновен брадясал турчин..
двамата с Чачо мноого променени..
Cry

# 624

Добър избор, Грозденце! И номера си нацелила - тамам! Но аз си харесвам Джан с широките потници и различните дрънкулки по него.

И моторите, и мотористите са уауу!

# 625
Nature Sunny  Nature Sunny

Скрит текст:

..Щастието*
е песен на два гласа,
Щастие, щастие...
Ослушай се, във въздуха
витае нашата любовна песен,
пътуваща като щастлива мисъл.
Ослушай се, въздухът вече е по-топъл
от слънчевия лъч, преминаващ като щастлива усмивка*..
Notes

# 626
Здравейте!

На света има толкова много жени, с които да преспиш,
и толкова малко, с които да поговориш.

Ърнест Хемингуей

# 627
С настроение сте ни зарадели да ни е добър мрачният ден от времето.
Величита ,класика !:heart_eyes:
Цял ден ще си я тананикам.

Дали ще изловят папараците почивката на яхтата с албанската рода и Толга. Ще чакаме. Новият проект дали ще е драма ,чел ли е сценария? Повечето го пишат на парче и го дават на актьорите да го учат.

Предполагаемият Чачов филм излезе локация в Азиатската част на Истанбул.  жадуваното появяване още го няма.
Скоро и това ще стане и в негов стил ще ни изненада. Ето тук го записвам и ще бъде хубав и стегнат .
Говори се че ще е съпродуцент ,ама това беше за Амазон ,сега и за този.
Rolling Eyes
Цеце , споделената мисъл както винаги е точна.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 11:09 от femmi2

# 628
Здравейте, момичета!

"Щастието е вътрешното чувство, което има човек, когато живее, изпълнен с любов и благодарност всеки ден“  
Денис Уайтли

Пожелавам ви приятен уикенд!
Всичко да върви гладко по желания от вас начин! Усмивката да не слиза от лицата ви!

Ето и малко информация за Eda TEZCAN - сценаристката на "Дума на честта". Оказа се, че две от романтичните комедии, които е писала съм гледала и определено ми харесаха. "Сезонът на черешите" и "Любов от втори опит". Останалите сериали ги цитирам на турски език, защото нямам идея с какви имена са познати на аудиторията.

Скрит текст:

Eda TEZCAN е родена през 1979 г. в Измир. Писателското приключение, започнало с анимационния сериал Bilgin Köpek”, излъчен по канала на TRT Children, продължава като сценарист по TRT и след това по частни канали.
Тя има две книги със заглавие “Kız Kulesi’nden Galata’ya Mektuplar”, публикувани през 2015 г. и “Masumiyet Daima”, издадени през 2016 г.
ТВ сериали, чийто сценарии е писала Еда:
2019 – Hercai (TV dizisi)

2017 – Kalp Atışı (TV dizisi)

2016 – Aşk Laftan Anlamaz (TV dizisi)

2015 – Aşk Yeniden (TV dizisi)

2014 – Çırağan Baskını (TV dizisi)

2014 – Yılanların Öcü (TV dizisi)

2014 – Kiraz Mevsimi (TV dizisi)

2014 – Diğer Yarım (TV dizisi)

2012 – Huzur Sokağı (TV dizisi)

2012 – Yamak Ahmet (TV dizisi)

2011 – Toprağa Uzanan Eller (sinema filmi)

2011 – Sudan Sebepler (TV dizisi)

2010 – Nakş – ı Dil Sultan (TV dizisi)

# 629
Тези две комедии и аз съм ги гледала.
Добри са . Сценаристката и драми е писала. Точно Ветрения с Акин Акиньоз и Ебру Шахин е нейно дело. Херджай в скрития текст. Редактирах си поста ,защото съм се заблудила за продуцента.
Иначе е вярно че зацикли и хората полудяха по екранната двойка. Сега не толкова.
Херджай основата е за любов породена от отмъщение. Нищо ново.
Ако желаете като седна на компа ще ви дам линк към темата във форума за резюмето на историята.

Общи условия

Активация на акаунт