Връзка от разстояние- разногласия

• 3 913
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Това са болни хора, ядосах се чак. Направи ни на маймуни, а ние си пишем във фейк история. Rage

Предполагам момче или момиче, сигурно имаш ужасно скучен живот, навярно никакви приятели и връзки и това едва ли ще се промени.

# 31
Аз се чудя такава жена кой ще я хареса.
Тя и в реала си лъже сигурно.

# 32
  • София
Ако твоя мъж ти дава пари, да си правя ли извод, че и ти имаш финансов интерес? Grinning

...

Когато двама души са семейство - съпруг и съпруга или родител и дете - парите обикновено са за семейни нужди. Ама 30-годишен мъж за какво точно дава пари на 20-годишна, с която не градят нищо заедно?!  Аз поне правя разлика между двете неща. В темата "подпомагането" видно е умишлено вмъкнато.

За пързалката аз го очаквах.

# 33
Ако твоя мъж ти дава пари, да си правя ли извод, че и ти имаш финансов интерес? Grinning

...

Когато двама души са семейство - съпруг и съпруга или родител и дете - парите обикновено са за семейни нужди. Ама 30-годишен мъж за какво точно дава пари на 20-годишна, с която не градят нищо заедно?!  Аз поне правя разлика между двете неща. В темата "подпомагането" видно е умишлено вмъкнато.

За пързалката аз го очаквах.

E, то може да се тълкува и че си го взела този мъж да те спонсорира Stuck Out Tongue Winking Eye
Все едно няма такива жени.
Ако не бяха открили стария пост, доста щяха да се вържат.
Може пък и аз да не преценявам добре.
Абе умело е написала лъжата, ама пък добре че има досетливи да проверяват старите постове.
То трябва да си много зле да пуснеш такава тема, при положение в старите коментари какво седи.

# 34
  • София
В моя кръг няма жени, подпомагани от мъже. Конкретно моят не ми дава пари, защото и двамата работим (не мерим кой повече) и имаме общ бюджет. Пояснявам, защото не успявам да разбера дали говориш по принцип или има личен елемент.

Пързалката се усеща, когато си минал през продължителна връзка на посочените години от една страна, а от друга по цял ден общува с 2 млади жени на същата възраст. Нереално написано от първото изречение още.

# 35
Погледнах датата на темата, защото ми се струва, че скоро имаше такава. Тогава авторката не успя да даде смислен отговор защо не е при него в Англия, а го чака да се върне. Ако не го е направил досега, ако няма билет, въпреки положението тук, локдауна, проблемите на бизнеса и т.н. то значи хич и няма намерение да се връща. Страната тепърва започва да се събужда и не виждам логична причина, ако не се е върнал досега, да го направи след месец и половина.
За връзките, започнали на 16г, за връзките от разстояние и т.н. вече има достатъчно коментари. Ако си ми дете (големият ми син е на 18г. и малко) или близко ''дете'' щях да те посъветвам да прекратиш това, което мислиш, че е връзка и да започнеш да градиш живота си, използвайки го като добър житейски урок.
Аз бях при него 7 месеца , живяхме заедно, и караниците не спираха, всичко си беше както си е ,когато сме на разстояние и си "говорим" , но си се прибрах в България ,защото там не ми хареса и просто психически не издържах, исках да съм със семейството си..Благодаря,много за съвета !

# 36

В първия пост е написала кое и е проблема.
Ама жените са мазохисти повечето.
Винаги съм се чудела, защо седят в нещастни връзки.
Съжалявам, но парите нямат нищо общо, как пък веднага се захванахте за това? Прочетете отново темата,моля! Просто съм силно привързана и свикнала със него, от 4 години не съм поглеждала друг, трудно ми е просто да се откъсна от него, дано осмислите отговора ми!

# 37
Оф, то пързалка било:

Цитат
Здравейте, на 25 години съм, имам приятел на 30 год, с когото сме заедно от 4 години, живеем заедно! От време на време му споменавам затова дали не иска скоро да започнем да правим опити за бебе, при което той скача като попарен, всеедно го удря ток, за сватба реагира по същия начин, казва, че иска , но не му било времето сега , имало време за всичко, така е , но не мога да го чакам вечно, а й бебето не става от днес за утре, искам само да вметна, че имаме стабилна работа , доходи и наша къща! Не знам къде е проблема, иначе обожава децата, но не разбирам защо реагира така, на всяка тема,която е свързана с деца и сватба, просто не подлежи на никакво обсъждане , защото последват скандали, и големи караници! Моля за съвет!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1179449.msg40183043#msg40183043

Март и април правели бебе с приятеля ѝ, абе... Аман.
Съжалявам, когато не знаете дадена нечия история, моля не бързайте да осъждате! Да , с приятеля ми правихме опити,няколко пъти, не се получаваше (явно е знак от съдбата) , уж той мисли за неща , но се оказа, че той изобщо не желае! Моята история е прекалено дълга , и не мога да я разкажа , цялата , единственото нещо,за което излъгах това са само и единствено ГОДИНИТЕ МИ! Моя приятел от 4 години не мога да го опозная и наистина не знам какво иска той всъщност, опитвам се да го разбера ,но.наистина не мога.. Никога не съдете човек, без да се сърбали от неговата паница! Историята ми е една и съща , само,че имаше моменти в които,той ми даваше напразни надежди за всичко!

# 38
  • София
Колко дълга да ти е историята, че веднъж си на 20, а друг път на 25 г.?!
Поне основната информация напасвай.

# 39
Това е тежка патология ! Нормалната реакция на човек който е хванат да лъже е да се изниже по терлици. Обаче тук виждаме точно обратното. Ако искаш да си играем на - открийте десетте разлики между двете истории.

Цитат
Първа - с когото сме заедно от 4 години, живеем заедно ....
Втора - От 4 години той е в Англия, идва си 2 пъти в годината .....
Цитат
От време на време му споменавам затова дали не иска скоро да започнем да правим опити за бебе
Предполагам си го питала като сте говорили по скайпа.Rolling Eyes
По скайпа и чрез виртуален секс трудно се правят бебета !

Цитат
за сватба реагира по същия начин
Е тука изби рибата Smile
Мило дете (не вярвам да си завършила училище още), сватба правят хората които имат граждански брак.
По това разбрах, че си малка още.

Цитат
искам само да вметна, че имаме стабилна работа , доходи и наша къща
Гледай като завършиш средното да запишеш и висше, за да може тази "ваша" къща от сънищата ти да стане реалност.

# 40
В моя кръг няма жени, подпомагани от мъже. Конкретно моят не ми дава пари, защото и двамата работим (не мерим кой повече) и имаме общ бюджет. Пояснявам, защото не успявам да разбера дали говориш по принцип или има личен елемент.

Ми с оплезената емотикона мислех, че се разбира, ама явно не всеки го може...
Че и реши сякаш те нападам ли, знам ли и аз.
Твоя кръг не е целия свят.

# 41
Съжалявам, когато не знаете дадена нечия история, моля не бързайте да осъждате! Да , с приятеля ми правихме опити,няколко пъти, не се получаваше (явно е знак от съдбата) , уж той мисли за неща , но се оказа, че той изобщо не желае! Моята история е прекалено дълга , и не мога да я разкажа , цялата , единственото нещо,за което излъгах това са само и единствено ГОДИНИТЕ МИ! Моя приятел от 4 години не мога да го опозная и наистина не знам какво иска той всъщност, опитвам се да го разбера ,но.наистина не мога.. Никога не съдете човек, без да се сърбали от неговата паница! Историята ми е една и съща , само,че имаше моменти в които,той ми даваше напразни надежди за всичко!

Ясно ти показва какво иска - не иска теб. Приеми го и продължи. Не прави дете с човек, с когото не се разбираш и имате тежки проблеми с комуникацията, проблемите ще станат още по-тежки. Детето не е играчка, не можеш да го върнеш в магазина. Прекалено си се вторачила в този мъж, има и други неща за правене в живота - приятели, работа, учене, това да станеш ЛИЧНОСТ. Каквото и да е смислено, но не и да чакаш негово величество да се натутка и да реши вместо теб какъв да е животът ти.

# 42
  • София
Елора, на телефона не виждам иконки.
И не е въпрос на кръг. Ти как наричаш "подпомагането" от човек, който не ти е роднина, не е член на семейството ти и нямате общ бизнес/дом/дете/планове и др.? Особено в Пързалката, когато 30-годишен се вижда 2 пъти в годината с 20-годишна и й дава пари, вместо нежност. Явно аз не ги разбирам нещата, но ми говори зле подобна хипотетична ситуация.

Авторката може ли да уточни къде е тази обща къща. За годините също, понеже има голяма разлика между 20 и 25 г., както и между 16 и 21.

# 43
Елора, на телефона не виждам иконки.
И не е въпрос на кръг. Ти как наричаш "подпомагането" от човек, който не ти е роднина, не е член на семейството ти и нямате общ бизнес/дом/дете/планове и др.? Особено в Пързалката, когато 30-годишен се вижда 2 пъти в годината с 20-годишна и й дава пари, вместо нежност. Явно аз не ги разбирам нещата, но ми говори зле подобна хипотетична ситуация.

Авторката може ли да уточни къде е тази обща къща. За годините също, понеже има голяма разлика между 20 и 25 г., както и между 16 и 21.
Нещо не сте ме разбрала, когато той си дойде в България , аз съм при него и семейството му  , за да бъдем заедно, все пак не сме се виждали от 6 месеца , нямаме обща къща , да , разликата ни е 10 години, но мога да кажа , че аз не съм мстериалистка, и не е милионер , за да съм с него, дори и да е , няма да бъда с него за парите. Исках да кажа , че той си мисли, че когато ми помогне с пари, аз работя и се издържам сама , имам си неща за плащане и понякога се налага той да ми помогне , но това не означава веднага , че съм с него за парите , той си мисли, че когато ми помогне със средства и вече няма нужда да ми дава нещата от които една нормалнс жена се нуждае , моля да ме разберете правилно, не обиждайте и не си правете грешни изводи, прочетете отново историята и проблема ми, за които искам нормален съвет! Благодаря!

# 44
  • София
Ама в другата тема си писала съвсем друго. Аз разбрах, защото чета, но явно ти имаш проблем с паметта. За напомняне дори линк ти сложиха. Сталин и цитати извади. Там си на 25, живеете заедно, живеете самостоятелно, имате обща къща и куп глупости.
Ти обиждаш потребителите с промяната на версиите.

Общи условия

Активация на акаунт