Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 366
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Донорство в Турция няма. Броят на върнатите ембриони се определя от възрастта на жената- под 35 е разрешено да се трансферира само 1. Над- може и 2.

# 601
Донорство в Турция няма. Броят на върнатите ембриони се определя от възрастта на жената- под 35 е разрешено да се трансферира само 1. Над- може и 2.

Точно така, и аз потвърждавам, че е така. Аз исках близнаци и бях доста разочарована от това обстоятелство, ноо... Simple Smile
Това специално го пише и в информираното съгласие, ама тия документи ти ги дават на такъв етап, че си малко пред свършен факт. На нас Хафизе ни го каза на 2-3 ден от стимулацията и то понеже започнахме да разпитваме по повод лошата спермограма. Никой няма да те информкира като започваш.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 14:37 от Bubulinka6611

# 602

Точно така, и аз потвърждавам, че е така. Аз исках близнаци и бях доста разочарована от това обстоятелство, ноо... Simple Smile

Не е точно така. Зависи от ситуацията. На мен първия път ми трасферираха 2 ембриона, като ме попитаха колко искам (бях на 31г). Втория път не са ме питали, но аз сама си казах че искам 2 (на 32г).
И двата пъти имаше бременност, но първия път се оказа извънматочна. А втория - 2 госпожици, вече на почти 1година.
Индивидуално е!

# 603
Трансферират 2бр. на жени ПОД 35г Simple Smile
Но когато жената вече има 2 или повече неуспешни трансфера.

# 604
И при нас отначало беше мъжки фактор ,после в процес на стимулацийте се оказа лош отговор и ясно некачествени яйцеклетки. Иначе принципно знам че нямат донорство .При създалата се ситуация ставаме доста тежък случай и нямам идея дали е преодолим дори в Турция.
Много често лошият отговор означава неподходяща стимулация. И аз отговорих не особено добре на стимулацията на Карликая, но после в България ми направиха отлична стимулация и пунктираха двойно повече яйцеклетки от Карликая.
Мъжкият фактор не е проблем за добри ембриолози. Търсете друга клиника или мнение, преди да тръгнете за донорство. В Турция не е само една клиника, има доста на топ ниво.

# 605
Трансферират 2бр. на жени ПОД 35г Simple Smile
Но когато жената вече има 2 или повече неуспешни трансфера.

Да, и на мен доктора ми обясни по същия начин !

# 606
Здравейте, момичета.

Моля, ако някоя от вас е попадала на добри ендокринолози и специалисти по фертилно хранене по пътя на проблемното забременяване, да ги препоръча тук. За мен ще е най-полезно да си намеря такива специалисти в Пловдив, но ще съм благодарна и на препоръка за други градове. Също така може да споделите, как са помогнали на вас.

Благодаря предварително! Flowers Tulip

# 607
Здравейте, момичета.

Моля, ако някоя от вас е попадала на добри ендокринолози и специалисти по фертилно хранене по пътя на проблемното забременяване, да ги препоръча тук. За мен ще е най-полезно да си намеря такива специалисти в Пловдив, но ще съм благодарна и на препоръка за други градове. Също така може да споделите, как са помогнали на вас.

Благодаря предварително! Flowers Tulip

За ендокринолог по препоръка ходих в УСБАЛЕ Акад. Иван Пенчев - София. Мисля, че доктора се казва Лазарова. Супер ангажирана е и часовете са "орентировъчни", можеш да отидеш с направление, като прегледа на ехограф си го заплатих отделно.

# 608
Дами, малко се притесних, понеже съм на 8 ден след трансфера и коремът ми е доста подут. Нямам болка, просто подуване. Това нормално ли е? Благодаря предварително! Simple Smile

# 609
Ако има ЧХГ съвсем нормално Wink а и от прогестерон може да се подуе

# 610
Всички дискомфорти са от лекарствата, в случаят прогестеронът е отговорен, предполагам.

# 611
  • Пловдив
Здравейте,  когато патувате с кола в Истанбул,каква навигация ползвате

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 08:14 от Valq12

# 612
Ние ползваме гугъл мапс.преди да влезем в турция изключвам мобилните дани и на оф лайн.не сме имали проблеми

# 613
Valq12, към година Sygic GPS, но се изложи за азиатската част( не можа да намери една държавна болница) и от 2 месеца офлайн на Google Maps, не ни е подвеждала.
Трябва да си изтеглите района през който ще минавате. Ние изтегляме колкото позволява ( европейската част и колкото може от азиатската )
Обновяваме я преди да тръгнем за всеки случай, ако някъде са почнали ремонти.

# 614
Здравейте момичета, колко месеца след първото раждане може да се започне подготовка за трансфер според вас?

Общи условия

Активация на акаунт