Гримиране - идеи и техники. Тема №79

• 51 010
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Loreal true match

# 331
Отдавна не съм чела и писала тук, но вчера наваксах пропуснатото.
Много полезни клипчета и линкове за подходящия тип спирала според миглите сте дали.
А иначе колкото и да обичам да съм гримирана, имайки предвид, че съм бледичка, покрай маските и покрай жегите започнах все по-рядко да слагам плътни фдт-ни и тежки сенки. Почти съм зарязала червените червила. Основно гледам да съм с някаква тонирана слънцезащита, да имам спирала на очите, бронзант, хайлайтър и някакво по-бледо, неразтичащо се червило. Пробвах молив за очи вместо очна линия, но....ефектът след возене в ГТ и жега на работа, беше просто плачевен. Жалко, че не снимах да ви покажа снимки преди и сега: тюркоазения ми молив за очи се размаза и пренесе над клепача и можех да мина за някоя жабка кикерица както в същия ден се бях решила и с коралово червилце. Мдам...
Радват ме много сенките на въпросната наташа - това са точно моите любими топли цветове - но може би основно вечер и в по-студените дни бих посегнала към тях.

# 332
Мда, познато.

Аз ви пускам един разкош за раздвижване на темата: https://www.instagram.com/p/CC0y5halIFk/?igshid=13m8et3ib1xc8

# 333
Ехххх.. как искам и аз да мога да си правя такава прекрасна очна линия.. Disappointed Heart Eyes

# 334
Палитрата ми Love на Natasha Denona пристигна и съм възхитена!

# 335
Честита да ти е и добре дошла в отбора! Гримът е чудесен.

# 336
Много ти отива, Есмералда! Какво ти харесва повече - цветовете или текстури/качеството на сенките? Първа Наташа ли ти е?

Аз се гримирам на коляно последните 2 дни в колата, почва да ми писва...

# 337
Първа Наташа ми е, да, Агент. Ами цялостно ми харесва - и пигментацията, и цветовете, и текстурите, и лесното преливане. Просто още от първия грим се усеща, че е високо качество и формулата и страхотна, не е и прекалено прашлива.
Аз по принцип харесвам розови сенки, знам, че не са любими на всички, но от трите й палитри в тази големина ми се струва, че само тези цветове ги нямам в колекцията си, затова и взех нея.

# 338
  • Бургас
Страхотна е, честита.

# 339
Честита да ти е, Есмералда, уелкъм ту дъ дарк сайд. Моля те пробвай halo eye с тази красота или по-тъмен, раздвижен грим, мисля, че ще ти отива.
Аз днес пак с Наташка, пак цялостен Мат. Не знам за какво си кътам шимърите и като ми писне матовата визия и сняг забръска, що ще чиня с тях зимъска....

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 13:58 от Анонимен

# 340
Ехаа, много е хубав, Ния. С коя Наташка си го правила?

Аз от няколко дни се чудя на Pillow Talk Instant, която е намалена в Култа. Искам нещо ежедневно и розово. Препоръки?

# 341
Със Сафари го правих.
Каква пигментираност търсиш? Аз не се кефя на палитрите на ШТ, единичките им са добри (блестящите, взех една след препоръка на Пацолина), но палитрите им не си оправдават цената за мен, нищо по-добро от urban decay naked палитричките, които изобщо не ме кефят.
Худа нюд не е зле за ежедневна, зависи дали ще ползваш и шимърите извън ежедневието, за да я оправдаеш, но няма контраст в нея, няма драма. Често се каня да я засиля, но я ползвам с други.
Моите любимци за нежен грим с розово винаги се състоят от бронзър за дефиниция на окото и или розовият хайлайт на Бенефит (мега як) - tickle, с който правя този грим:

https://www.youtube.com/watch?v=8dz696KCUS0

Или невероятно красива, много блестяща, но полупрозрачна и нежна единичка на urban decay- specter. Изобщо не мога да препоръчам по-добри единички, които да си заслужават толкова, колкото Moondust на UD. Space Cowboy пътува с мен и сега, утре мога да ви я покажа.

# 342
Със здраве и кеф да си в ползваш, Есмералда!

Ния, радваш ме, че редовно си сменяш коловоза!

От мен идея за вдъхновение! Изкушавам се и аз да я пробвам, защото за първи път от години имам оранжево червило в една палитра...

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 14:34 от Agent Provocateur

# 343
Утре направо ще го копи пейстна този грим- благодаря! Много се харесвам с оранжево червило.
Кой коловоз, дарагая? Гримът ли визираш или дъската в русата главица... щото и в двете има движение 😂.
Дай да те видим вапцана на коляно в колата де! Може да си направим такова предизвикателство 😁.

# 344
Ами искаше ми се нещо нежно и розово, оказва се, че нямам нищо ежедневно. Притеснява ме единствено липсата на контраст в тази палитра. Гледах и Чери, ама сякаш ми идва прекалено есенна. На Худа формулата не я харесвам, така че я изключвам.

Общи условия

Активация на акаунт