Косопад - 18

• 73 446
  • 896
  •   1
Отговори
# 660
Щитовидна, витД и Б са достатъчни за начало.

# 661
Здравейте, бих искала да Ви помоля да ми предложите ефикасен шампоан против косопад на разумна цена. Косата ми пада на кичури. Много съм изплашена, прозира ми темето.Благодаря предварително. Sad

# 662
Здравейте, бих искала да Ви помоля да ми предложите ефикасен шампоан против косопад на разумна цена. Косата ми пада на кичури. Много съм изплашена, прозира ми темето.Благодаря предварително. Sad

Ако пада на кичури само шампоан едва ли ще помогне, трърси причината... Иначе ефект съм видяла от хининовия на Клоран, но на мен не ми понася на скалпа и сле известно ползване по спрях ...

# 663
А шампоан Ревалид дали ще ми помогне. Като се изкъпах онзи ден падна по-голям кичур.Иначе не падат кичури.

# 664
А шампоан Ревалид дали ще ми помогне. Като се изкъпах онзи ден падна по-голям кичур.Иначе не падат кичури.
Ако знаехме със сигурност какво би ни помогнало, нямаше да пишем в тази тема.

# 665
Аз преди време използвах хининовия шампоан против косопад на Здраве и ефектът беше УаУ. Цената никак не е висока, въпреки това се конкурира със скъпата и преоценена западна козметика. Препоръчвам.

# 666
Нито Ревалид,нито възстановяващият  на Виши ми помага на мен.Добре ,че съм с къдрава и дълга коса ,че да не се личи рядката коса.Сега мисля да пробвам ето този  https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fmoeto-zdra … AUQr4kDegUIARDLAQ

# 667

Според мен не е от шампоана, нито шампоан решава проблеми с неестествен косопад.
На колко години сте, имате ли заболявания, прекомерен стрес, нещо друго специфично?
Нищо не е толкова просто за обяснение и отговор.
Аз през годините /не че не съм внимавала и подбирала/ съм се мила с различни шампоани и никога не съм имала необичаен косопад, който да ме притесни. Като навърших 47 години, след 2 раждания, прекомерен стрес, напрежение, сега и възрастови хормонални промени, косата ми изтъня и капе повече от нормално. Затова е важно какво е общото Ви състояние, за да се прецени има ли конкретна причина и дали не трябва нещо да се изследва.

# 668
Според вас на снимката по-долу има ли косопад? И от другата страна на челото е така. Смятам, че си е било така винаги, но определено като гледам другите жени не е така при тях.

Иначе при ресане не падат косми, както и в останалата част на главата си има коса доволно 🤔

# 669
На мен така ми расте също.

# 670
May Ling, струва ми се, че при теб се е образувала тази форма, вследствие на дърпане и стягане на косата в тази област. Ако често я носиш вързана, съвсем естествено е там бебешките слаби косъмчета да се късат. Мажи с рициново масло там и носи косата пусната.
Не знам защо първата реакция на много хора при косопад е да тръгнат да купуват Ревалид или Дюкре. Всъщност знам - толкова са ни промити мозъците от реклами. Неща, които се рекламират, рядко ще помогнат при сериозен косопад. Тези шампоани са за хора, които имат сезонен косопад и не че спират косопада, ами просто сезонният косопад си отминава от само себе си и масово някои се заблуждават, че шампоанът е помогнал.
Темата е много полезна с това, че винаги казва да се търси причината за косопада.

# 671
Да, всъщност не мога да търпя коса пред лицето, особено като ям и работя, но ще си дам малко воля и ще я нося само пусната. То и без това и да я вдигам е толкова грозно,че чак ме е срам с тези петна. Дано да стане, утре ще взема и рицин.

Иначе от сезонния косопад тази година ме спаси Сапун от Алепо - мирише ужасно и горчи,ако влезе в очите, но след 2 месеца ползване просто коса не пада. Пролет и есен мисля винаги да правя тази тактика.

# 672
May Ling, на коя фирма е този сапун? Сега четох, че съдържа зехтин, което е добре идея за косата.

# 673
Аз не я връзвам, а с малки щипки за коса я прихващам тук-таме , за да не ми пречи

# 674
Ето такъв съм взимала досега, то май няма много разновидности, има по био магазините и онлайн.

https://shop.zdravnitza.com/bg/sapuni/1103-naturalen-sapun-ot-alepo-siriya.html

Дано не се счете за реклама не успях да изрежа снимка. Да, освен зехтин има лаврово масло, което всъщност лекува скалпа. Има с различен процент лаврово масло, аз си взимах с 15 или 20 процента и ми беше добре.

ДХ3 има ли ефект с щипките или пак не расте коса там?

Общи условия

Активация на акаунт