Косопад - 18

• 74 826
  • 896
  •   1
Отговори
# 210
Бях се сетила и аз за ТианДе, но все още залагам на маслени маски, къносване, витамини за коса+ малко селен от мен, ампула седмично на чист скалп и шампоан. Утре съм на контролен преглед, но видим резултат не виждам. Ако не забравя ще питам за миноксидила.

# 211
driada, не виждам кой пакет са го кръстили "косопад". Това си е ПКК, пакет щитовидна жлеза и 2 елемента.
За косопад се изследват всички полови хормони - мъжки и женски, целия железен панел и още доста елементи.

LOSHKA, няма да сбъркаш, ако пробваш с къна. Аз откакто се сбъсках с този проблем, започнах да се къносвам. Да, няма избор на цветове, но е по-добър вариант от побелели косми. И мен ме дразни ръждивия оттенък, ама почнах да смесвам къна с индиго и се получава доволен кафяв цвят. Другия плюс е, че косъма става по-плътен и при фина коса се създава прилично изглеждащ вид. Използвайте задължително натурална къна. Да, стои се повече време и хамалогията е доста повече, но в името да запазите косата, си заслужава. На мен в началото ми беше доста тегаво - мазане, стоене 3-4 часа, после в банята апокалипсис, ама се свиква и става навик.
Прочети темата за къната, има много полезни съвети и идеи.

# 212
Страдам от ужасен косопад.Рядката ми и много тънка коса изтъня и започна да пада преди няколко месеца.Купих си някакви продукти на Тианде,след чиято употреба,не смея да се среша,защото ме е страх,да не оплешивея.Косопадът ми се засили ужасно.Някой използвал ли е козметика на тази фирма?
Преди години ползвах серията Био Рехаб на Тианде и бях доволна. За съжаление, нямаше ефект откъм сгъстяване, но някак изглеждаше по-жива. При мен тогава нямаше засилен кососпад, за който споменаваш. Може би на всеки действа различно. Между другото, ще спомена, че отскоро започнах да използвам турския шампоан и балсам с чесън на марката HuncaCare и резултатът е даже по- добър от този с Тианде. Рано е да се говори за сгъстяване, но поне откъм вид го докарва. Косата ми стои някак надигната от корените. Не съм очаквала да остана доволна от нещо толкова евтино, като се има предвид, че съм пробвала доста продукти, уж за растеж, сгъстяване и т.н.

# 213
Sharpy, това бяха двата пакета, може бе част от изследванията за щитовидната се повтарят в другия пакет. Сигурно си права, че има още какво да се види, не споря. Повечето от вас, които пишете тук имате наистина опит, изстрадан вероятно. Просто исках да споделя отпкъде започнах, когато осъзнах, че имам проблем. Ще споделям какво ми помага и какво не. Ако за някой информацията е полезна ще се радвам Simple Smile Аз самата от предходните теми научех доста... Скоро ще посетя и AГ-то и ще помоля да ме насочи за изследванея на половите хормони. Лекарите не помагат винаги и на сто процента, но за момента не ги отричам съвсем.
За къната и аз засега съм доволна, наистина след падането след нанасяне и измиване косата е по-жива и обемна и една идея пада по- малко.... Та цвета
(по точно липсата му) ще я преживея. Следващия път ще опитам готовите смеси - къна и индиго .

# 214
Когато ходих на трихолог ми казаха ,че тези показатели влияят на косата.драснати са с хикс-че.

# 215
Заинтригува ме това с къната. Препоръчайте чиста и без химии къна и индиго.

# 216
  • Somewhere in Spacetime
Тема само за къна
В тази тема ще получите най-полезни съвети. Simple Smile

# 217
Здравейте , моя приятелка е ползвала продуктите против косопад и бърз растеж на Preve Laboratories  и е доволна , някой друг ползвал ли ги е  да сподели мнение ?

Благодаря ви Simple Smile

# 218
Минах днес през дерматолога. До сега(2 месеца и нещо) терапията беше витамини, ампули и шампоан(за мъжки косопад) на Фито. Това от нея+ каквото аз си искам да си правя у дома, като маски + по- къса подстрижка. От днес съм на витамините и шампоан и ампула за женски косопад на Фито. Питах я миноксидила- не било за мен. Питах за инозитола- не и на това. Питах дали да добавям допълнителен прием на биотин, защото количеството във витамините е само 300 мг. Отговорът е не.

# 219
Аз от личен опит мога да кажа че като увеличих количеството биотин и започнах да виждам коренна разлика спрямо преди като съм пила в малки дози. Не знам дали сам по себе си спира косопада, но влияе положително на растежа. И за инозитола знам че влияе на растежа и косопада, бях взела да пия сашета, но не бях редовна и го спрях. Не мисля че би навредил ако се пие, бих взела пак да пия след време като спра другите неща.

# 220
Минах днес през дерматолога. До сега(2 месеца и нещо) терапията беше витамини, ампули и шампоан(за мъжки косопад) на Фито. Това от нея+ каквото аз си искам да си правя у дома, като маски + по- къса подстрижка. От днес съм на витамините и шампоан и ампула за женски косопад на Фито. Питах я миноксидила- не било за мен. Питах за инозитола- не и на това. Питах дали да добавям допълнителен прием на биотин, защото количеството във витамините е само 300 мг. Отговорът е не.
Колко сериозен е косопада при теб, от колко време? Всички казват, че за лечението му се изисква време, но 2 месеца без резултат.. Незнам

# 221
Аз от личен опит мога да кажа че като увеличих количеството биотин и започнах да виждам коренна разлика спрямо преди като съм пила в малки дози. Не знам дали сам по себе си спира косопада, но влияе положително на растежа. И за инозитола знам че влияе на растежа и косопада, бях взела да пия сашета, но не бях редовна и го спрях. Не мисля че би навредил ако се пие, бих взела пак да пия след време като спра другите неща.
Каква е дозта, която приемаше и видя ефект? В Приорина е 100 мг, при две таблетки на ден, значи 200, дали е малко?

# 222
Дерматоложката каза, че вижда някакви растежи, но само на едно определено място. Нямам идея колко е сериозен, защото никога преи това не съм имала, но е факт, че виждам как косата ми оредява около челото. Поръчала съм си биотин и ще пия, само да ми дойде пратката от Англия.

# 223
+ 1 за биотина, определено влияе много на растежа. Само гледайте да е добра марка. Инозитола в какви дози го пиете?

# 224
10,000 мг биотин -на фирма Натрол. Две-три страници назад обяснявам какви добавки как и по колко пия.
Инозитол приемах по 1 саше дневно - инофолик се казваше продукта и имаше и фолиева киселина в него.

Общи условия

Активация на акаунт