Косопад - 18

• 74 636
  • 896
  •   1
Отговори
# 525
Аз също намирам косми по възглавницата си и леглото сутрин около 10тина, а преди нямаше такова нещо рядко да има по 1-2.
Според мен няма някакво общо правило за бройката косми на ден, а е строго индивидуално.

Момичета някой от вас ползвал ли е лосиона и шампоана на приорин. Аз съм много доволна от капсулите за момента и ми е много интересно да опитам и другите им продукти.
Освен това сега за пръв път прочетох в немския им сайт че е препоръчително първите 3 месеца да се пият по 3 капсули при по-силен косопад.

# 526
Аз също намирам косми по възглавницата си и леглото сутрин около 10тина, а преди нямаше такова нещо рядко да има по 1-2.
Според мен няма някакво общо правило за бройката косми на ден, а е строго индивидуално.

Момичета някой от вас ползвал ли е лосиона и шампоана на приорин. Аз съм много доволна от капсулите за момента и ми е много интересно да опитам и другите им продукти.
Освен това сега за пръв път прочетох в немския им сайт че е препоръчително първите 3 месеца да се пият по 3 капсули при по-силен косопад.

Аз пих по две капсули според листовката. И аз бях чела за 3 при силен косопад, но се придържах към две. В нашите аптеки не видях шампоан на Приорин, а исках да го ползвам едновременно с капсулите. В немски сайтове съм виждала много добри оферти, включващи капсули за 6 месеца+шампоан+лосион. Ще се радвам и аз да чуя отзиви.

# 527

Аз съм ползвала шампоан Приорин -никакъв ефект

# 528
И при ме последните 2 седмици има засилване. Дано да е от есента, надявам се че скоро ще премине. И особено ме притеснява чувствителността на спалпа по време на засиватето му. Незнам от какво се провокира.?
За приорин- започнах трета опаковка, косата ми живна, имам нови разтежи, но за косопада засега ефект не виждам Sad вземам по 2 сутрин както е в упътването. Незнам ако увелича дозата дали ще има по-голям ефект? Шампоан и балсам не съм ползвала и аз ще се радвам да прочета мнения? Запланувала съм и посещения при лекари, но покрай епидемията засега се въздържам.
Има ли много момичета, при които сега е засилен, дали наистина е есенен и колко време продължава при вас?

# 529
Някой да е ползвал Алпикор при раздразнения на скалпа? Препоръча ми го лекар, но като зачетох видях и Алпикор Ф, които го дават при гнездови косопад, за уплътняване на косъма, стимулиране на разтеж, та се чудех ...

# 530
Момичета, немският Приорин е с различна дозировка, бях сравнявала преди време, сравнете ако искате и вие. Придържайте се към нашите. Преди време много често пускаха шампоана на промоция с четка, и още нещо...не помня какво.  Тази година никаква промоция явно няма да има

# 531
Някой пробвал ли е шампоаните на TianDe? Постоянно ми изскачат реклами , в които се твърдят някакви уникални резултати- как косопада спирал веднага, пък косата растяла 5х по бързо т.н. На мен ми изглежда малко нереално ,сякаш е само реклама.

# 532
Аз си пуснах някои изследвания, които си следя през годините понеже бях с нисък хемоглобин, желязо, феритин, витамин Д, но виждам, че каквото и да правя феритин все ми е нисък. Как да го повиша това чудо. С другите показатели лека полека се справям. Вече се чудя да не би от него да ми е косопада...

# 533
Нисък феритин има отношение, да.

# 534
Аз си пуснах някои изследвания, които си следя през годините понеже бях с нисък хемоглобин, желязо, феритин, витамин Д, но виждам, че каквото и да правя феритин все ми е нисък. Как да го повиша това чудо. С другите показатели лека полека се справям. Вече се чудя да не би от него да ми е косопада...

При теб от колко време е косопада? Имаш ли видимо оредяване или изтъняване на косата. Изследванията ти изглеждат близки да нормите, нямам медицинско образование, но знам от доста лекари , че при стойности близки до нормите на показателите е много възможно проблемът да е в лабораторията. .. за мен косопад не е в броя на падналите косми, а когато падат без причина. Нормално е да падат при ресане, къпане и т.н. Но когато падат при леко докосване на скалп, прическа и\или без причина не е нормалното. Така е при мен за съжаление + раздразнение на скалпа ...Тогава е ужас и сякаш двете неща са свързани....

# 535
За съжаление се записвам при вас. Отдавна боря косопад, но сега нещата станаха нетърпими, чак виждам празни малки петънца без коса и съм ужасно притеснена. Много ми пада, оредя ми съвсем и без това ми е тънка и рядка косата.
През годините съм ползвала доста неща, ефект уааауууу от никое не видях, а все скъпи марки.
Връщам се назад да ви чета, но търся нещо супер ефикасно като ампули или серум без отмиване.

# 536

При теб от колко време е косопада? Имаш ли видимо оредяване или изтъняване на косата. Изследванията ти изглеждат близки да нормите, нямам медицинско образование, но знам от доста лекари , че при стойности близки до нормите на показателите е много възможно проблемът да е в лабораторията. .. за мен косопад не е в броя на падналите косми, а когато падат без причина. Нормално е да падат при ресане, къпане и т.н. Но когато падат при леко докосване на скалп, прическа и\или без причина не е нормалното. Така е при мен за съжаление + раздразнение на скалпа ...Тогава е ужас и сякаш двете неща са свързани....
  От 3 години ми е косопада. Имам видимо изтъняване.

# 537
За съжаление се записвам при вас. Отдавна боря косопад, но сега нещата станаха нетърпими, чак виждам празни малки петънца без коса и съм ужасно притеснена. Много ми пада, оредя ми съвсем и без това ми е тънка и рядка косата.
През годините съм ползвала доста неща, ефект уааауууу от никое не видях, а все скъпи марки.
Връщам се назад да ви чета, но търся нещо супер ефикасно като ампули или серум без отмиване.

Здравей, за супер ефикасно нещо с доказан ефект от известен дерматолог знам, че е само и единствено - миноксидил,.т.н. Тежка артилерия. Аз лично не се престраших да го ползвам сега защото е нещо , което ако започнеш трябва да ползваш цял живот, има първоначално засилено падане, но после започва разтеж. Използва се с почивки и при спирането му е възможно това което е пораснало да опада. За себе си мисля да го пазя като краен вариант, преди това да пробвам алтернативни форми.

# 538
А приемате ли под някаква форма желязо или добавки за да повишите феритина?

# 539
Моят хормонален косопад се сля със сезонният и е някакъв ад 🤦♀ Започнах да се пръскам с отвара от корен репей и коприва /по 2с.л. от корените се варят 15минути, оставя се няколко часа да се утай , прецеждам и в шише с пулверизатор всяка вечер пръскам/ другото е витамини Д+А , Б6, но аз целогодишно си вземам добавки разни.. https://remedium.bg/alin-koreni-repey-x50-grama-127189/p
https://remedium.bg/product/25600/droga-kopriva-list-40gr-bilek.html

Общи условия

Активация на акаунт