Най-гадната зодия за жена! - 2

• 41 989
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
Аз зодия дева ги харесвам, за мен кофти зодия е близнак.
Разкажи повече, аз съм с хубави впечатление от близнаци, а по-горното ми мнение е от една личност, така че едва ли е меродавно.
Да се допълня, не харесвам козирог, студени и вечно недоволни(майка ми), слушащи тихо и кротко информация, само за да могат да я използват срещу теб в даден момент.
Стрелец и Рак също са ми странни, първите шумни и груби, вторите вечно обидени.

# 136
Жените близнаци са ми бррр. Много двулични и мазни, гледат си интереса и забиват свободно ножове в гърба.
Рачките са готини, единствено не ми харесва, че все са във филма, не обичат да им е спокойно, драми има яко.

# 137
Здравейте и от мен! И аз малко се зачудих на всеобщите негативни мнения за Девата, но аз други деви жени, освен себе си май не познавам или поне не добре, а аз винаги съм мразила интригите. За близнаците съм на същото мнение като JustMamma. За раците съм раздвоена, понеже познавам доста добре две рачки, живяла съм с тях. Едната супер свежа, над нещата, страшно интелигентна и мила и с добро чувство за хумор. Другата е направо олицетворение на израза “тихите води са най-дълбоки” - уж за всекиго казва добра дума, а всъщност злобна, пресметлива, завистлива, много бързо се ядосва за глупости, хипохондричка голяма и като я заболи нещо не може да се говори с нея, много комплексирана и уж се представя за голяма домакиня, а всъщност супер мърлячка. Не съм гледала подробности на натална карта, не разбирам и толкова много, но имам едно малко раче вкъщи и се притеснявам какво ще излезе. Grinning

# 138
Раците и мъжете и жените са вечно обидени, а самите ти крайно пресметливи и стиснати -и в емоции и в пари. Не ги харесвам.
Близнаци-майка ми. Интриганти, вечно накой друг им е виновен, мързеливи. Те и раците са мързеливи.
Девите са забавни, но са лицемерни. Аз съм везни, също съм лицемерна, така че не ми пречи.  Девите са чистофайници и перфекционисти.
Аз съм везни, въздухарка, но и сървайвър, не се давам на живота, колкото и да ме мачкат. Аз много си харесвам зодията. Флиртаджиики, но и влюбчиви.

# 139
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Раците сме във филма вечно... Това е факт Confused
Факт е и, че сме големи драматурзи.. и това си качество на одобрявам, ама какво да се прави...
Иначе пък сме верни, чувствителни и обичливи. Тъпичко е, че ако обичам един човек му прощавам всичко! Ама наистина всичко... И накрая си оставаш с обичта и с горчивото чувство, че си си прескочил всички граници.
Добри сме, обаче. Помагаме много, раздаваме се да макс. Абе всичко е в крайности. И това пак е кофти качество. И мързела .... Ами да, марзелива съм ...

Писала съм го много пъти и пак ще го напиша - Жена Дева ми е червена лапма - В И Н А Г И....

# 140
  • Тра-ла-ла
По-големи филмари от Рибите няма.

При нас, Раците, филмите ни започват от нещо реално (макар и често незначително). Освен това сме доста наблюдателни и интуитивни и виждаме/усещаме много скрити неща. Мислим и ходове напред. Т.е. не изключваме и негативното развитие на всяка ситуация/проблем, което ни прави да изглеждаме негативно настроени. Но поне рано или късно и на нас филмите ни идват в повече и ги приключваме...до следващия път Joy Докато Рибите са способни сами да си измислят мухата и от нея да направят слон. И да се самоубедят във волните си съчинения. Т.е. способни са никога да не излязат от капана на собственоръчно създадените от нулата филми.

# 141
И къде без третите водни. Там пък се започва направо със слон и после става муха, докато ти гледаш като ленивец.
С майка Спорпио прекалено ми идваха емоциите и драмите, и изобщо менящите се през секунди непредсказуеми настроения, че вероятно заради това станах такова перде. Сега пък и детето ... Омммм

# 142
  • Пловдив
Определено при раците има драма много. Но наистина винаги има за какво. На пръв поглед нищо, но ние усещаме, че нещо не е наред и рано или късно то си излиза. За съжаление винаги ВИНАГИ се оказвам права за каквото и да става въпрос. Агенти 😃😃 иска ми се понякога да не е така.

# 143
  • София/Севлиево
Аз съм драма куин като всеки рак,обаче покрай синът ми(също рак) мога пасти да ям.Как си ги измисля филмите и все драматични,че понякога и страшни, и аз не знам.Май си отглеждам един бъдещ Стивън Кинг...
Не бих казала,че съм стисната,пресметлива и обидчива,по-скоро доста голям егоист,но се опитвам да се спрявя с това и то доста успешно.А пък за емоциите-всичко си казвам и показвам-истински ураган съм на моменти...

# 144
Жените от водните знаци са прекрасни Simple SmileАз не харесвам жени близнаци и лъвове.Първите са много променливи,непостоянни в чувствата и прекалено бъбриви.Лъвиците пък са с голямо его,въобразяват си,че са едва ли не мис Вселена и всеки мъж мечтае за тях,и трябва да ги спечели.

# 145
  • Пловдив
Лъвиците са наистина много далече от истината. Не познавам такава, която да има покритие на самочувствието си. Много смешно отстрани. Като им вземеш короната какво ли се случва?

# 146
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И аз не ги долюбвам лъвовете и от двата пола. Но пък и познавам една, на която се възхищавам - невероятно красива, умна и трудолюбива. Перфектна хигура, мното спорт и работа по това. Самата жена е и изключително умна. Просто е наистина като божество. Сияе...

# 147
  • София
А имате ли познати раци? Прави ли ви впечатление, че много лесно се сърдят и то за дреболии?

# 148
Да. Големи егоцентрици са, както и бързо си сменят настроенията.

# 149
  • София/Севлиево
Хе-хе ,пак за раците.По-горе писах,че съм егоист,но се боря с егото си,засега успешно.
Лъвчета  са готини-все пак съм отгледана от две такива,първата ми братовчедка и тя е лъв,съученичка с която седях на един чин в гимназията-също.Разбирам се отлично с тях и ги харесвам (сигурно щото мойто его по нищо не им отстъпва).
Близнаци и Везни са ми двете най-близки приятелки,също ги харесвам.И по-голямата част от рогатите-Овен и Телец.Не познавам жена Козирог,та за тях нищо не мога да кажа.С останалите се търпим едни други Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт