Най-гадната зодия за жена! - 2

• 41 972
  • 784
  •   1
Отговори
# 630
Аз весел и лежерен скорпион, с когото да ти е леко и приятно да общуваш, не познавам. Все съм на тръни с тях какво и откъде ще ми дойде. Ужасно изискващи и натоварващи. Критикари са, та дрънкат, девите пасти да ядат.
Много точно казано! Трябва да си мериш всяка приказка и да стъпваш на пръсти едва ли не край тях, защото не знаеш кога и за какво ще избухнат и ще ти изсипят на главата. Ето и в темата дойде скорпион  и развали настроението. Ами не, мерси съм, достатъчно са ми в реалния живот, та и във форума да ме напрягат.

Приятен уикенд!

# 631
Аз весел и лежерен скорпион, с когото да ти е леко и приятно да общуваш, не познавам. Все съм на тръни с тях какво и откъде ще ми дойде. Ужасно изискващи и натоварващи. Критикари са, та дрънкат, девите пасти да ядат.
Иначе са добри приятели, надеждни, смели. Все ценни качества, но и лошите им черти не са никак за пренебрегване.

Сигурно пак ще ме изтрият, но не мога да не го напиша - как па все обобщават някои хора смело за другите зодии, но като опре ножа до тяхната изведнъж не трябвало да се обобщава. Що не ревнете, че не трябва да се обобщава някой като ви хвали зодията 😂

Риторичен въпрос. Човещинка е.
Така е човещинка е , всеки приема трудно критика .И аз ако кажа ,че за мен един Овен е адски глупаво да си блъска главата в стената , едва ли на Овните ще им е приятно.Но и те си имат добрите страни нищо , че са рогати.

# 632
  • София
Това е обобщен образ на Скорпионите около Вас , но да се правят обобщения на базата на няколко запознанства не е мн сериозно.Все едно да си четете дневния хороскоп във вестника и на всички Деви , Козирози и т. н. да им се случват еднакви неща в един и същи  ден .
Ама ние тука не сме се събрали да се правим на сериозни астролози. Много ясно, че това, което споделяме се гради на 2-3-4-5 представителя на конкретната зодия, без да знаем цялата натална карта.

По моя въпрос - според мен са лъвиците.
Много тънкообидни са.

Повечето овни си знаят, че си блъскат главата в стената и не се засягат от това, че им го казваш. Ама понякога вземат че я и съборят тая стена, рядко но се случва...

# 633
Баш на овен трудно ще му накривиш шапката. Най-много да ти пожелае много здраве 😂 Повечето овни умеят да си избират битките и нямат това криворазбрано скорпионско, лъвско и телешко честолюбие.
На вас дума накриво не може да ви се каже, но иначе твърдите, че не ви засяга чуждото мнение. То се вижда 😃

# 634
На мен ми е най-леко и приятно да общувам със Скорпиони. Жени, да подчертая, защото мъжете са изтрещелки. С останалите зодии съм с едно или няколко наум.
Обаче, понеже си развъждам едно, мисията ми ще е да посмекча малко Аз-ът, потуша тази прекалена емоционалност и обсебеността, която може да достигне до невъобразими висини.

# 635
Баш на овен трудно ще му накривиш шапката. Най-много да ти пожелае много здраве 😂 Повечето овни умеят да си избират битките и нямат това криворазбрано скорпионско, лъвско и телешко честолюбие.
На вас дума накриво не може да ви се каже, но иначе твърдите, че не ви засяга чуждото мнение. То се вижда 😃
Баш пък с  Овен съм имала сблъсъци и повярвай ми не му беше приятно  .Ами човек които не може да се защити отива в една друга графа. Явно и Вас ви засяга чуждото мнение иначе нямаше да отговаряте.То се вижда 😁

# 636
То темата е за да се отговаря. Аз прецених, че те засяга не по самия факт, че отговаряш, а по защитно-нападателната ти позиция.

Да сменим малко плочата. Още един глас давам за лъвиците, макар че съм им сипвала вече по-назад. Много неориентирани създания, но претенциите им са винаги на ниво Grinning

# 637
Темата е по-скоро хумористична, поне аз така я възприемам. Не е поле за злостно вентилиране след работа.

Аз съм Скорп, да. С Луна в Козирог. Доста земя имам в картата. Най-близките ми приятелки от последните 13 години са Близнаци- цели три броя. Равновесието ни се получава идеално.
Не съм им гледала картите, може и много вода да имат, което подозирам.

Най-гадната зодия е, разбира се, Скорпион. По дифолт. 🍻
А най-гадни са единствените деца Скорп. По-лошо от нас няма. Но се надушваме отдалеч, и се разбираме с половин дума. Факт.

# 638
  • Тра-ла-ла
Малкото Скорпионки, които познавам - все са героини и влачат семейството на гръб - от мъж, през деца та до внуци. До пълно изтощение....То като цяло водните сме склонни към такива глупави крайности Joy

Във фирмата много бързо се сприятелих със Скорпионка. Но е точно след границата с Везна. Ами душа човек. Всеотдайна. Лек характер. Разговорлива. Помагаща. С голямо чувство за хумор. Много лесно се работи с нея. Няма болно его, няма "Аз, Богинята", няма "прее*и колежката". Не натоварва атмосферата с личностни дефицити...

# 639
На мен тегави са ми Раците, че много реват. Кой какво прави, те хлипат - точно около тях все на пръсти, че току виж се разтроили. Това е доста натоварващо.
Другите, които аз лично не харесвам са козирозите. Сухи, скучни, с ограничени интереси по моите критерии. Имам не един брой в обкръжението си, включително и близки в семейството, ами не мелим.

# 640
За лежерни, не са лежерни скорпионите,  но това не им пречи да са забавни примерно, намирам ги за много забавни хора. Малко психопатеят, но на мен всички воднички ми психопатеят така или иначе, много им се радвам, това дори не изглежда да ги смущава по никакъв начин, напротив, наслаждават си се.
Че какво му е на това, най-добронамерено, да следиш близките си по улиците и просто, най-случайно, да се засичате на небивали места из град с почти 600хил души население, плюс още толкоз от околностите?? Ми, че минавал е от там по случайност, нещо странно ли има?
Или пък, примерно, да се крие в тъмна доба под балкона ти, докато ти си на сладки приказки с приятели и нищо не подозираш, а след това, да ти натяква 25години за това, което си казал тази вечер, когато си си мислил, че той няма как да го чуе. Е, кой е виновен?? Това са най- нормални неща.
Че те дори не лъжат, за разлика от рибичките, които обожавам. Sparkling Heart

# 641
За мен най - готините на които съм попадала са Везни и Стрелец най -лесно с тях съм общувала.Раците са ми малко емоционални манипулатори .Козирога , Овен и Телец  също ми харесват макар в мн ситуации да съм ги виждала ненужно инатливи.Само с Близнаци(с малки изключения) , Водолей там въобще не ми е ясно какво става.

# 642
  • София
При мен от всички зодии има хора, с които се разбирам и с които не се. Най-близките ми са риби, водолей, близнаци, деви, лъв и други скорпиони, но с всички "меля".  Освен когато някой съзнателно или не, се държи нагло- тогава отвръщам със същия тон. Обаче повечето нагли не са свикнали да им се отвръща на наглостта и изкарват зодията ти като най-лошата по всички форуми 😀

Нина, ако сте сигурна, че Вие сте правата в ситуацията при Вас със скорпионите, значи просто сте попаднала на ниски проявления. Но за никаква част от човечеството не може толкова убедително да се направи извод от шепа хора. Казвате не е един. Ама и 20 да бяха, пак... Дано имате късмет някога да срещнете високо проявление на зодията.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 23:49 от meoww

# 643
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
На мен тегави са ми Раците, че много реват. Кой какво прави, те хлипат - точно около тях все на пръсти, че току виж се разтроили. Това е доста натоварващо.
Другите, които аз лично не харесвам са козирозите. Сухи, скучни, с ограничени интереси по моите критерии. Имам не един брой в обкръжението си, включително и близки в семейството, ами не мелим.

Като не съвсем видна Рачка, мога да кажа, че имам такова впечатение от Везните аз.
Първо - домашният ми 6 годишен женски екземпляр от водия Везни е ужасно ревлив. Нещо малко да я спъне, нещо леко да я затрудни... И край! Многострадална Геновева пасти да яде...
И възрастни жени Везнички познавам, дето минават за ревли..

Аз още си държа, че Девите са най-гадни от жените. Не, че не познавам и готини Девички, ама винаги ми е едно голямо на ум, като контактувам с тях.
От другите - само Водолейките са ми странни, ама аз познавам 1 или 2 само.

И Риби не харесвам - все недооценени, все страдающи, прекалено ми идват водни Joy

Напоследък някакви огнени жени ме обикалят и се чувствам добре около тях. Предимно Овенки ( да НЕ се чете като "овце" Trollface ) и една Стрелкиня... Харесвам ги!

# 644
  • София
Да, съгласявам се и аз за везните, че са ревли, и мъжете също са мрънкалници и изпадат в едни почти ревливи, ама не баш състояния, щото все пак нали са най-яките мъже. Grinning На мен обаче са ми много на сърце везничките и от двата пола и им прощавам тази дразнеща черта.
Другите ревливи са ми рибите, раците около мен не са ревливи.
При раците ме дразни вманиачаването им върху деца...всъщност не дразни, но ме отблъсна, имах две много близки приятелки рачки, но откакто родиха друга тема на разговор не съществува, съответно вече не са ми толкова близки, защото нито знаят какво става с мен, нито ги интересува ... но аз знам за всеки новопоявил се зъб, половин зъб, четвърт зъб и т.н.
Никога не бих допуснала близо до себе си и не бих се доверила вече на стрелец и козирог.

И общо взето девите се оказаха най-стабилното и неразочароващо присъствие около мен през годините, също и овните.

Общи условия

Активация на акаунт