Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 878
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
Дойде ми черната дантелена рокля размер 38/6 и за съжаление  ми е малка... Страшно ме е яд с тези техни умалени размери...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0682953001.html

Ауу, аз поръчах същата. Дали ще ми стане?
А защо е такъв номера? С две цифри?

# 121
Посочена е и US номерацията.

# 122
  • БГ
Интересното е, че имам други рокли и панталонки пак 38ми размер, но US е 8 или 10 и ми стават.

# 123
И аз снощи писах, че не съм получила парите по връщане от 21 май, днес ми отговориха, че ги нареждат ръчно да чакам до 3 дни.

# 124
Преди време бяха слагали на чуждите сайтове, че сменят номерацията, да не е от това. Макар че имам рокля, отдавна взета с номерация 40/10 и сако, миналата година - 40/8.

# 125
  • БГ
Аз имам рокля 40/12  Grinning

# 126
  • Пловдив
40 е по европейска, а 12 по английската ...или нещо подобно Simple Smile

# 127
Вчера написах третия имейл и днес са ми отговорили, че са ги наредили ръчно, не знам само защо трябваше да чакам толкова дълго да ги наредят ръчно и за разлика от друг път не ме компенсираха с нищо. И друг път са ми се бавили преводи и ми пращат код за отстъпка и БД, сега нищо, а ги чакам парите повече от месец.

Иначе извън темата с връщането на парите съм на вълна поли. Чакам две да пристигнат, едната я видях в магазина, но нямаше малки номера, сега се надявам да съм улучила размера и да ми стои добре. Чакам и рокля за детето.

# 128
Не знам къде гледате, аз виждам само една номерация.

# 129
Това е на самата дреха, Дева.

Anbibian, трябвало е да им пишеш в мейла, че претендираш за компенсация. И аз когато си кореспондирах с тях не си потърсих и естествено и не ми пратиха. Затова и писах назад да им искате такава. (Не че е проблем де, пак си взех с две допълнителни намаления нещо, само дано съм уцелила размера.)

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 17:53 от fenyx

# 130
А, благодаря, мислех, че в сайта.

# 131
  • София
И в сайта в таблицата с размери - гледаш eu и us номерации. Странно е. Имам дрехи 36/6, 36/8 и и 36/4... Преди сякаш всичко 36 си беше 6 us?

Имам 2 рокли от тези година 36, едната пише 6 наистина е умалена, но си я оставих, другата пише 8 и е направо гигантска,  оставих , защото е хубава и нямаше други номера.

Те и в манго са им много странни номерата. Имам с, хс и м. Е последната с ми е малка, взех м - гигантска - ще я ремонтирам.

От зара - рокля и сако от една и съща колекция - на модела снимани заедно, рокля м и сако хс, нямаше други размери просто - тамън са ми и двете...

# 132
Хич не съм заглеждала какво пише на моите рокли, но не съм имала проблем с размерите досега.
Тази как е умалена, тясна, къса? Или и двете?

Сега ми излезе надпис, че НМ временно няма да функционира? Сайта.
При вас така ли е?

# 133
  • Пловдив
И при мен не работи.

# 134
Работи вече сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт