Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 876
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
Windekind,
Много красива рокля. Обмислям дали да не си я поръчам, адски бързо се изчерпва обаче. 36-ти размер вече няма, а щях да поръчвам него... Сега и аз съм пред дилема - дали 38 или 34. 🤔
Но май по- добре 38, за да може да се стесни, ако е прекалено широка.
Като гледам има нови намалени артикули и едвам се сдържам вече. 😂
Аз по гръдна обиколка поръчах с презумцията, че е леко уголемена, дано няма изненади Simple Smile Надолу и да ширее, ще го преживея.

# 511
Здравейте, в момента има ли код за отстъпка?

# 512
  • Sofia
Някой знае ли дали от физическите магазини пращат по куриер?
Онлайн е изчерпано това, което искам.

# 513
Няма гаранция, че го има в магазин, дори и да дава, че е налично в някой такъв. Обновяват бавно информацията, а и не съм чула за опция от магазин да пращат, освен ако някой твой познат например не иде да го купи и прати.

# 514
Тук май няма много plus size девойки, но ме сюрпризираха неприятно, че плюса го махат от магазините. Вече само онлайн. Доста тъпо.

# 515
Да, тъпа политика е, друго е да може да се види нещо (в който и да е размер) в магазин, че понякога има сюрпризи в различни модели и номерации. За липсващи в магазин неща, ако не е спешна поръчката, най-добре е да се пита за размер на мейл/клиентски телефон, за по-добра представа. Имало е неща, които щях да поръчам в по-голям размер, ако не бях видяла в магазин и установила, че ми трябва по-малък; както и такива, които се е налагало да поръчам в по-голям от обичайния, след като съм питала за мерки на клиентската им линия.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 16:27 от fenyx

# 516
Днес в МОЛ България имаше много намалени неща на добра цена и голям избор. Вероятно и утре ще има. Доста рокли, блузи и ...бе намираха се неща (по мое мнение де)

# 517
Днешна оферта:

Хваща върху по-новите продукти на сайта, както е и посочено в банера.

# 518
Вчера нападнах реалния магазин, купих на децата по едни къси гащи по 7 лева, една тениска за 3 лева и за мен от детското тениска и мнооого розови къси гащи по 7 лева...аз доволен Simple Smile
Имаше и детски роклички по 6 лева, ама моите девойки не се разбират с тия дрехи...

# 519
Днешна оферта:

Хваща върху по-новите продукти на сайта, както е и посочено в банера.
Сложих от новите в кошницата и не се отразява, цената е същата...

# 520
  • Варна
Пише "за избрани артикули", когато кликнеш на банера ти показва за кои точно. Не е за всички.

# 521
Избрах от тези, които се показват под банера от въпросните линкове.

# 522
Точно, под банера има линкове. Пробвах, отразява ги (не че ще поръчвам сега, но да съм наясно).
Ето един хванат напосоки:

# 523
Аз бях в реала в mega mall вчера, доста бебешко намалено. Аз купих клинче на 2 лв.

# 524
Голямата ми дъщеря я отгледах с купени клинове и бодита за 2-3 лева от, голям кеф беше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт