Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 829
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
Аз съм миньонче, 1.56м и роклята не ми стои късо. Малко над колената е.

Освен мини размера, ами съм и леко пухкава, т. е. имам си форми и съм с широк ханш. Според мен кройката е права. Не стои изцяло по тялото, така че не ме описва. Размера е 36,но няколко дни не съм в нас и няма как да дам мерки. Чак в неделя. Утре ще я снимам, ако някой иска снимки.

Взех я за 16.19лв
Скрит текст:

Emmat,  на моя мъж му седи като с номер по-голяма. До сега винаги съм му взимала L, но тази му е широка. Предполагам, че М може да му седи по-добре и да му е по по него.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 22:26 от Пълнолуние

# 676
Активен код за отстъпка освен безплатна доставка има ли в момента?

# 677
  • Варна
Когато куриерът ми носи пратка, мога ли в същото време чрез него да върна друга, или трябва да съм заявила предварително куриер до вкъщи?

# 678
Защо не?
Но не съм връщала.

# 679
Когато куриерът ми носи пратка, мога ли в същото време чрез него да върна друга, или трябва да съм заявила предварително куриер до вкъщи?
Можеш Simple Smile

# 680
  • Пловдив
Можеш Simple Smile
м не...пробвала съм. Трябва да имаш заявка преди това.

# 681
Можеш Simple Smile
м не...пробвала съм. Трябва да имаш заявка преди това.
Аз редовно връщам и без заявка, досега не съм имала проблем нито от куриера/Еконт, нито от H&M. Явно при всеки е различно и е на късмет Simple Smile

# 682
  • София
Никога не съм пускала заявка за връщане- даже и не знам как се прави. Имам върнати артикули поне от 10 поръчки. Ходя в офис или давам на куриера като ми носи нещо друго.

# 683
  • Варна
И аз никога не съм пускала заявка. Два пъти съм връщала по куриера, който ми носи поръчката.

# 684
Може, коментирахме го преди време.

# 685
  • Бургас
Търся мнения за тази пола - дали е хубава или дали си отговоря на номера?

# 686
Някой писа за сламена шапка за 8 лв, може ли линк?
Искам да се възползвам от БД но нищо не ме изкушава чяк толкова или както писаха по-напред - няма номера...

# 687
Предполагам, че е тази https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0879021001.html - с някой и друг код приложен, за да стане на такава цена (не съм я поръчвала, ползвам си от преди две години една пак НМ-ска, няма я сега моята в сайта, че да ви я покажа).

# 688
  • Mostly in my mind
До днес има безплатна доставка независимо от сумата и още намалена неща.

# 689
Друг път последния ден на намалението пускаха допълнителни 10 или 15%, а сега нямааа.

Общи условия

Активация на акаунт