Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 133
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Не случайно ти казах, че ще те накарат да повтаряш. Мен дори ме накараха да потретвам. В 99% от случаите е безмислено и си е жива агония, но пък има разни чудеса и не бива да се отписва докато не се потвърди със сигурност.

# 436
Съжалявам Моника! Стисках палци на теб и Кре.
Има всякакви случаи. Все пак се надявам твоят да е от онези които ще споменаваме в следващите теми като малко чудо! Успех!

# 437
Дам, току-виж, станало чудо.
Кре, чакаме с трепет поне вашите новини да са добри!

А, между другото знаете ли кое ми направи впечатление. Първия път, когато успях, и то на естествен цикъл, са ми назначили кръвния тест на 11-я ден от трансфера (пак на 5-дневен ембрион). Този път е на 9-я. Сегаааа, ако тръгна да се самонавивам, ще кажа, че има време да се вдигне още пустото ЧХГ. Simple Smile Не бе, няма да го мисля, просто се зачудих защо сега са го поискали по-рано от миналия път.

# 438
По-скоро е имало почивни дни тогава. В такива случаи, датата винаги е след уикенда. На петдневните винаги е на 9ти ден тестът. А на тридневни на 11ти. И по-рано да се пусне си показва. Или пък са се объркали, защото обикновено на ЕЦ връщат тридневни .Изключвай главата и реалността през уикенда Hug

# 439
За съжаление нямаме успех... Моника, имали сме подобен случай, не се самонавивай излишно, но все пак си направи още един тест. It`s not over until it`s over дет' се вика Simple Smile Ние няма да бързаме със следващ опит.

# 440
Kpe много съжалявам🙁

# 441
Sad Sad Sad Лоша работа.

# 442
Съжалявам, Кре. Sad Специални поздрави на съпругата ти!

# 443
Кре, Моника... Съжалявам. Нека следващите опити са успешни.

Моника, аз също имах БХ с ниски стойности потретвах дори, както каза Блинг. Ама и % надежда да има... Длъжни сме да дадем шанс. Късмет за хубав развой, какъвто и да е той.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 22:37 от ^SunLight^

# 444
Кре, съжалявам Disappointed Кураж и сили за в бъдеще.
Успех на всички останали и дано някой скоро прекъсне лошата серия.

# 445
Днес съдбата нещо ни се пести с бебетата... Моника, Кре, горе главата, явно е време за промяна на гледната точка и за някое възстановящо пътуване. Съжалявам, че вашите и нашите надежди не се покриха с резултата от тестовете. С вас сме! И наистина, скоро чакаме следващия положителен тест, новина, коремче, ръсене /Кре, включи се, но само на Еньовден е безплатно/.

# 446
  • София
Моника, пускай още 1 тест, пък да видим. Аз също имах БХ през октомври, с резултати 10-10-2.

Кре, съжалявам, дано следващия път е успешен.

Днес правя 31гс и ви ръся упорито за късмет
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 447
Хайде под двойния момичешки прашец, Дели, то не остана!!! ❤️ ❤️ ❤️ Повеждай смело групата на бебетата, ти отвори 2020 г. 💐 💐 💐

# 448
  • Благоевград
Моника, Кре, не губете надежда. Щастието идва, просто му трябва време!

Аз вчера нали се оплаках, че много чакам. Влезнах в 12.00 за преглед, тъй като не са ме регистрирали на регистратурата. Два пъти изрично питах дали ще ме извикат и кльощавата каза да изчакам. И когато влязох за преглед акушерката ме попита защо не съм регистрирана. Обади им се И им се скара. Та така.
Иначе се вижда уж един фоликул, който би трябвало да се развие като доминантен. Ще видим. Док иначе се съобрази с всичко, което му казах за преживените стимулации и опит и каза като имам такива неща  всичко да му казвам, за да може да прецени ситуацията с опита ми.
Гледам да не го мисля много, каквото е писано, ще се случи.

# 449
Signora, неприятно. Нещо много често взе да им се случва напоследък. Макар че реално отгоре спускат списък акушерките и като те викнат долу тогава те регистрират.

Общи условия

Активация на акаунт