Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 172
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
И ето ме след трансфер. Simple Smile Сега си мътя у дома. Всичко мина спокойно, това е приятно упражнение за разлика от пункцията.. от 6-те ембриончета вчера днес бяха останали само 3, от които едно хубаво и две по-мижави. Преди процедурата говорих с ембриолога, обсъдихме, че искам само едничкото, той каза - окей и препоръча другите две да ги замразим на една сламка, нямало смисъл поотделно. Самият трансфер става много бързо, полежах си после малко и се прибрахме. Ами това е, сега чакаме. Simple Smile

# 331
goldfinch, паролата я имаше на визитките по масичките, ако не се лъжа. Огледай се и ако не я намериш питай на регистратура.
Моника, приятно мътене и другия петък да се похвалиш с едно тлъсто чхг!

# 332
Паролата за интернет я има написана на визитки по масите в чакалнята. Моника, звучи като прекрасно преживяване, едно добро начало. Успешно мътене Simple Smile))

# 333
И при нас от 7 на четвърти ден, днес бяха останали 3 - един добър и два на които не се надяват много. Коментирахме с Вальо и Док да сложим и трите във фурната, за по-голям шанс. Ако пък и трите станат, ще търсим друг апартамент Simple Smile

Протеинът продължавате ли го докато чакате, че жена ми пропуснала да пита.

Моника: Желая успех.

П.П: Мира също ли вече не работи там?

# 334
Мира е в отпуск до края на седмицата.
Кре, успех и на вас Flowers Four Leaf Clover

# 335
Кре10, даа, аз питах за протеина - остава си, да подпомогне процеса по изчистване. Малко ми е гаден на вкус, ама айде (Намерих и аз на какво да се назландисвам, хаха). Бяхме в една стая със съпругата Ви, стискам ѝ силно палци да се похвалите скоро!

Блинг, ти обаче си опасна как знаеш, че другия петък е кръвния, ахахахаха, това е то, който е врял и кипял, знае - аз например смятах 2 седмици от трансфера, а то не се изчислява така. Simple Smile По това време ще сме извън София, та ще дирим някоя местна болница за теста, ще е забавно. Мъжът ми вика - е не може ли да изчакаме няколко дни докато се върнем в София. Grinning Аз (поглеждайки го все едно е министъра на правосъдието): "ДА ИЗЧАКАМЕ???" Grinning Не можело ли пиклив тест. Ох, тия мъже ще ме уморят.. Викам, нали се гледа ЧХГ, бе глупи, оххххххххх!

Инак съм много очарована от Цвети, беше много мила, супер много ми помогна и беше точна във всяко отношение. От понеделник е в отпуск, да знаете.

# 336
Моника, хаха чак опасна Sunglasses Знам, защото на петдневни винаги е на 9ти ден кръвният тест Sunglasses
Скрит текст:
Но пък мога да ти издам, че те видях Laughing

# 337
Еееееееееееееее, и не се обади! Черррна точка! Къде, до рецепцията ли? Като си взимах довиждане с девойките на регистратурата ли или горе пред манипулационната?

# 338
Благодаря за посрещането!

Да ви попитам - някоя от вас пила ли е Еутирокс? Взимам го от седмица, но нещо не ми понася... боли ме глава, вдигам  кръвно.. Лекарката каза да не го спирам, но определено ми създава дискомфорт.

# 339
Моника, хаха навсякъде Grinning Не казвам Blush Не бях сигурна, че си ти. Просто така предположих по това с кого се срещна и какво прави.

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 23:22 от 💎Bling-a-ling💎

# 340
  • София
Цвети, ако Еутирокс не ти понася, пробвай с Л-тироксин. Това са двата медикамента, които се пият при хипофункция на щитовидната жлеза (високо ТСХ).

Ако ти е висока дозата и ниско тсх, може да се получи сърцебиене, ама чак за високо кръвно не съм чувала.

Какви други медикаменти приемаш?

Благодаря за посрещането!

Да ви попитам - някоя от вас пила ли е Еутирокс? Взимам го от седмица, но нещо не ми понася... боли ме глава, вдигам  кръвно.. Лекарката каза да не го спирам, но определено ми създава дискомфорт.

# 341
Благодаря!

ТСХ е 3.57. Изписано ми е по едно хапче сутрин. Не мисля, че дозата е висока, но знам ли... Сърцебиене не получавам, но ми се вдига кръвното. Към 140 на 90. За мен е високо, тъй като съм с нормално към ниско. Други лекарства не приемам. Ще опитам Л- тироксин.

# 342
  • София
Хапчетата са с различни грамажи и трябва много фино регулиране. На теб колко ти е изписано?

Дозата е добре да консултираш и с ендокринолог, в комбинация с ехографски преглед на ЩЖ. За забременяване се препоръчва тсх да е между 1 и 2.

# 343
25 мг ми е дозата. Но да, ще се консултирам с лекар, преди да го променя.

Още веднъж благодаря!

# 344
Цвети*, и аз имах страшно сърцебиене и не ми понесе. Бяха ми ги изписали заради ТСХ 3.9 , но се оказа че просто е било високо заради скорошна бременност. Приемах хапчетата 15 дни и свалих ТСХ на 1, но не издържах повече на тези странични ефекти и го спрях. После 5 месеца подред изследвах и все е 1.5-2 и реших да не пия нищо повече. Трябва обаче консултация с ендо наистина както казва Дели.

Общи условия

Активация на акаунт