Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 172
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Моника, Кре чакаме ви с отлични ЧХГ-та Revolving Hearts Палчета от нас Hands Ok Hand 

Аз пия еутирокс от 2009 и никога не съм имала неразположение , но виж тия за ИР направо умирах : гадене, повръщане , ставаше ми лошо. За толкова време не съм сменяла с Л-тироксин, а съм пила дози от 175 мг преди опита и паднах на 100 през Б

# 346
Магнетична, диетата не ти ли помага за контрол на КЗ?

# 347
Магнетична, диетата не ти ли помага за контрол на КЗ?

Да, като смених начина на хранене, нещата станаха. Аз пих хапчета или по скоро пробвах да пия малко време.При мен проблема не беше толкова с кръвната захар, а в инсулина на 60 мин и на 120 мин. Мерих КЗ като почнахме опита и по време на цялата Б, 2-3 седмично и беше повече от перфектна. Цяла Б закусвах две ябълки на гладно и след няколко часа хапвах нещо друго и въпреки, че бях  на въглехидратна диета заради жлъчката, а повръщах от месо, КЗ беше 4 и нещо

# 348
Здравейте!
От вчера и ние възлагаме надеждите си на клиника Адела и д-р Калчев.
Миналата година ми махаха 2 пъти полипи (във Вита и Щерев), гледахме тръби, мъжки фактор - уж всичко ни е перфектно като по учебник, но все още не се получава.
Януари и февруари имам 2 неуспешни инсеминации пак в Щерев и се надявам до края на годината нашето чудо да стане (покрай мен всички пробват и успяват от първия път Yum ) или поне да разберем върху какво да работим.
Пуснахме изследвания (почти никакви не ми бяха правени до сега в предните две клиники), взех каквито мога документи от Щерев, за да ги покажа на д-р Калчев и чакам за втори преглед.
От резултатите до сега виждам, че витамин D ми е под нормата.

Успех на всички бъдещи мами и лека бременност на тези, които вече са в очакване! Purple Heart

# 349
Rising_Star, добре дошла и да не се задържаш много при нас Flowers Four Leaf Clover

# 350
Здравейте, 3-ти ден след трансфера и усещам бая силно пристягане долу вляво, като бодеж. Цял ден оправях багажи и се въртях из къщи, после пътувах към 40 мин с кола, дали не се поозорих? Ама пък толкова рано да се усеща нещо, хмм. Забравила съм как беше първия път, а и тогава нямаше стимулация, та може би по-скоро нещо от лекарствата да е. Или е ембриончето, което се загнездва? Вълнувам сееее!

# 351
Моника, при последните си три трансфера все имах някакви придърпвания/усещания като ПМС. Не постоянни, разбира се. Вземах но-шпа и гледах да го давам по-кротко.
Нормално е да се вълнуваш Blush Стискам ти палци! Flowers Four Leaf Clover

Rising_star, добре дошла!

# 352
Моника, може и да е за хубаво. Аз имах доста сериозни ПМС болки на 4-5ти ден при двата трансфера с имплантация. Но като цяло съм доста чувствителна в тази област и познавам много добре тялото си. Повечето хора не биха си обърнали внимание. Като цяло всички усещания идват от хормоните и лекарствата. Опитай се да не се вторачваш и гледай да се пазиш повече следващите дни, защото всичко почва да се случва сега. Стискам палци Heart

# 353
Добре, че си ви имам, че този път на никого не сме казвали и съвсем няма на кого да споделя. Simple Smile Благодаря ви!

# 354
Добро утро момичета, пациента съм на др. Калчев и той ме насочи към физиотерапия в САЛУС. Искам да ви питам някой имал ли е някакви усещания, неразположения по време на курса?

# 355
Добро утро момичета, пациента съм на др. Калчев и той ме насочи към физиотерапия в САЛУС. Искам да ви питам някой имал ли е някакви усещания, неразположения по време на курса?

Аз, не, добре се чувствах.

# 356
dreamer, не, никакви неприятни усещания или ефекти, напротив, една от най-приятните и отпускащи части на борбата Simple Smile))

# 357
Значи аз нещо съм бъгната😂 Самите процедури са ми супер приятни, но днес ми е 7 ден от началото и сега имам някакви неразположения в яйчниците. Усещам ги така както преди пункция едва ли не. Някак ми е странно, а признавам си съм ужасен хипохондрик🙁

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 09:50 от dreamer@1

# 358
Dreamer, чак пък бъгната Simple Smile)) да не е нещо с ден или фаза на цикъла? Иначе всички сме различни, тела, хормони, че на всяка от нас месец със следващ еднакъв няма, истинско колело е, жив цирк с програма Simple Smile))

# 359
Ами знам ли🙄, не го изключвам или ми е по-чувствително тялото. Ще видим как ще е другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт