На море в България 2020 г.! - 4

• 50 473
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Като често отсядащи там не бих го препоръчала. Наоколо няма къде да се храни другаде човек. Дори в самия Обзор при силен сезон липсват заведения, а при тези условия в момента не съм сигурна колко и дали изобщо работят. В самите апартаменти пък има кухни, но според мен не са пригодени за готвене.
Това за Сънрайз ли? Според мен пък спокойно може да си готви човек там. В апартаментите си има кухни с вградени ел.уреди - фурна, котлони, аспиратор. От 5 години ходя там на ОИ и тази имахме резервация, но решихме да пропуснем, предвид обстановката.

# 646
  • София
Поздрави от Слънчев бряг, хотел Вянд, много сме доволни, хотела е на плажа, добра хигиена, хубава храна, изобилие от свежи плодове, сладолед целодневно за детето, наблизо е центъра, лунапарк, разходки! Единствено паркинга е скъп - 15 лв., оставихме колата наблизо в друг хотел, който още е почти празен за 5 лв/ 24 ч. Чадъри и шезлонги по 4 лв., няма навалица, което е много приятно!

# 647
  • Пловдив
Здравейте!
Прочетох ви малко назад, но повече се обсъждат хотели и тук там къмпинг бунгала на север.
На юг има ли отзиви за апартаменти и вили със самостоятелно изхранване (разбира се най-популярното в сезона на вируса), които са на морето/плажа и спадат към категория "луксозни". В кавички , защото не обичам тази дума.

От нашето черноморие аз лично обичам Созопол Стария град (хотел Диаманти е чудничък) , Дюни и Слънчев бряг хотела на плажа (Дюн). Ходим всяка година за кратко, че ни хваща какво ли не, въпреки мазането за слънце и комари. Не ходим в гръцко като предпочитане, а повече на планина.

# 648
Като често отсядащи там не бих го препоръчала. Наоколо няма къде да се храни другаде човек. Дори в самия Обзор при силен сезон липсват заведения, а при тези условия в момента не съм сигурна колко и дали изобщо работят. В самите апартаменти пък има кухни, но според мен не са пригодени за готвене.
Това за Сънрайз ли? Според мен пък спокойно може да си готви човек там. В апартаментите си има кухни с вградени ел.уреди - фурна, котлони, аспиратор. От 5 години ходя там на ОИ и тази имахме резервация, но решихме да пропуснем, предвид обстановката.

Веднъж ни се наложи да ползваме котлон и се оказа, че в нашия апартамент уреди има, но не са изправни и не могат да бъдат ползвани. Не бих разчитала на тях след това мое ми “изживяване”. Иначе за всичко друго бих препоръчала хотела.

# 649
Здравейте!
Прочетох ви малко назад, но повече се обсъждат хотели и тук там къмпинг бунгала на север.
На юг има ли отзиви за апартаменти и вили със самостоятелно изхранване (разбира се най-популярното в сезона на вируса), които са на морето/плажа и спадат към категория "луксозни". В кавички , защото не обичам тази дума.

От нашето черноморие аз лично обичам Созопол Стария град (хотел Диаманти е чудничък) , Дюни и Слънчев бряг хотела на плажа (Дюн). Ходим всяка година за кратко, че ни хваща какво ли не, въпреки мазането за слънце и комари. Не ходим в гръцко като предпочитане, а повече на планина.
Не знам дали тези апартаменти влизат в графата луксозни, но може да ги разгледаш. В тези блокчета на първа линия в кв. Крайморие на Бургас се предлагат няколко апартамента. Щях да ги посетя тези дни с наши приятели, но поради неотложен ангажимент плановете ни пропаднаха. Като отвориш картата на същата улица "Вълнолом" има и много други места за настаняване, както за самостоятелно изхранаване, така и семейни хотели. Не съм почивала в Крайморие. Нашите приятели ни го предложиха като вариант за тихо и спокойно място за почивка с хубав плаж. https://mob.pochivka.bg/apartamenti-relaks-o21314

# 650
Има ли някой в Кранево в момента? Има ли хора, работят ли заведенията, закуски,тараби и т. н.?
Плажа беше пълен през уикенда.От друга страна случайно попаднах на снимки от "Алгара", хотела е  почти празен.

# 651
  • Sofia

И аз съм със същото търсене от две седмици, мисия невъзможна.
Нищо не мога да харесам. 10 човека сме и искаме вила с басейн, бюджетът ни е до 600лв/вечер и нищо хубаво няма.

# 652

И аз съм със същото търсене от две седмици, мисия невъзможна.
Нищо не мога да харесам. 10 човека сме и искаме вила с басейн, бюджетът ни е до 600лв/вечер и нищо хубаво няма.
За юг не мога да дам инфо, но до Варна на Траката, Евксиноград, Св. Константин и Елена и кв. Виница има много такива къщи и вили под наем, НО всичките са далеч от плаж.

# 653
  • София
240 новозаразени днес. Дали няма да сложат пак кпп-та?

# 654
  • Пловдив
Значи нито на юг, нито до плаж...ще си стоя у нас хаха.
В букинг има апартаменти, разглеждам, но е покъртително състоянието на повечето. Все едно един и същ човек ги обзавежда.

# 655
  • София
240 новозаразени днес. Дали няма да сложат пак кпп-та?
Не, не и преди края на септември.

# 656
  • Sofia
В букинг има апартаменти, разглеждам, но е покъртително състоянието на повечето. Все едно един и същ човек ги обзавежда.
Като комплекс мога да кажа, че харесахме Вега Вилидж в Свети влас. Поддържани общи площи, много спокойно, на басейните бяхме почти само ние. Комплексът е от апартаменти и доста от тях са на англичани, които не идват много. Намира се точно над плажа, който е чист и приятен, но много препълнен в топ-сезон (тази година вероятно няма да е така).
Но, апартаментите са на частни собственици и са много различни, обзавеждането зависи от собственика и по-трудно се намират апартаментите с по-прилично обзавеждане, трябва да се търси или да звъннеш на комплекса с изисквания. НЕ препоръчвам отсядане в приземните апартаменти. Ние сме отсядали в един чудесен на втори етаж, но в момента не се отдава под наем.

# 657
Нормално е обзавеждането да е стандартно. Повечето собственици не влагат много средства в жилища, които се отдават под наем.
На юг в Обзор като апартаменти мога да ти препоръчам от личен опит това https://www.booking.com/hotel/bg/guest-house-dom-barbov.bg.html
Не знам какво точно търсиш като обзавеждане, но тези стаи и апартаменти не са със стандартното. Наемали сме два съседни апартамента за общо 9 човека. В къщата има много такива, но има и хазяи. Има прекрасен зелен сенчест двор. Там обаче е налице проблем с паркирането. Има възможност да паркират само  2 - 3 коли. Ако обаче очакваш супер лукс, то тогава виж такива вили на Траката и Евксиноград, но очаквай и цената да е подобаваща. Ето една съвсем произволна оферта https://m.villa359.com/offer/7538/

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 08:02 от fatalina

# 658

http://arapya.com/vila_avangard.html

Но не е на плажа

# 659
Здравейте!

Здравей,
не е от личен опит, но бях хвърлила око на това в Синемотец на плажа:

https://www.booking.com/hotel/bg/sea-life-apartmets-sinemorec.bg.html

Четох отизиви и повечето са положителни.

Общи условия

Активация на акаунт