В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 157
  • 328
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на Бурка и Скарлет! Весел празник  bouquet

Аз да подшушна, че има още един именник
Честит първи имен ден и на адашчето  Симеон!

Честит 5-ти месец на Анна-Мариа и Мати!
Честит РД и на бащата на Мати!

Честита годишнина на Рина и съпруга й.

А ето и моята почерпчица за вас и за бебоците, но изчакайте поне още час-два преди консумация

Ох, ето това беше почерпката, но горното заслужаваше да се види:

Мерси, много за поздравите. Симона изпраща на всички ви усмивки Laughing

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 10:31 от Cherepahova

# 256
  • София
Охоо, днес голям празник ще имаме!   bigdance2
Честито на всички рожденници, именници, месечничета и всякакви годишнини! Да сте ни живи и здрави и мноооого щастливи!  cheers

А пък мойто пиле от сутринта не е ревало и вече почти не кашляме  newsm44

Ох, Деичка,съчувствам ти,  Hug и аз го преживях тоя кошмар преди няколко дена. На малкият му давах ампулки вит С, чайчета от лайка и мащерка и Калпол и се пооправи. Обяди се на лекаря да ти каже какво да правиш.

Ей, Черепахова, това ме уби!  Laughing

# 257
Честит имен ден и на Сими!  bouquet  bouquet  bouquet

# 258
Ах, какъв праzник  Grinning

Първо, на патерици, 4естит рожден ден на Лора на Вени    bouquet  и беz патерици на татито   bouquet

И 4естито на Бубка и Скарлет    bouquet  Бъдете винаги Щастливи и оби4ани  Hug

4естит имен ден на Симонка  Hug

Ина не zнам кога има имен ден, може би на Илинден?  newsm78  А zнаете ли Милена кога праzнува?  newsm78

Дея, как сте днес? Раzбирам те колко ти е мъ4но да я видиШ как страда  Cry  Дано сте ве4е zна4ително по добре  Praynig

Филипа, радвам се 4е сте по добре  Hug  Сигурно съм, 4е и сънят Ще се оправи скоро, Ще видиШ. При ас има голяяяямо подобрение, сноЩи например спа 12 4аса  Party  преz които се хранихме 3 пъти, но тя су4е полу zаспала  Wink

Енвия, какво е времето при вас? Тук е все мра4но, много дъжд  #2gunfire и към 20° с вятър, та имаШ 4увството 4е е по студено. Милена е с боди с къс ръкав и от горе с тениска с дълъг, и панталонки с дълго кра4оли. Като иzлиzаме zадължително й слагам Шапка или кърпа и понякога и едно якенце (ка4улка) и маратонки  Mr. Green

# 259
musashy, защо не се престрашиш да пишеш, забелязвам, че само четеш Wink
Заповядай при нас!  bouquet

# 260
Здравейте и от нас.
Честито на Бубка и Скарлет.
Честита годишнина на Рина.
Честит 5-ти месец на Анна-Мариа и МатиЧестит имен ден на Симонка и Симеон  bouquet  bouquet

Дея как сте миличка?

За обличането в къщи е с дълъг ръкав, но тъничко , защото аз съм включила климатика да топли, че съм болна и все ми е студено, навънка добре завита с по-плътен дълъг ръкав Hug

Голям смях е с нашето лазене, като не успее да се премести и почва да реве и да рита с крака иска да лази детето Hug
Преди да заспите търкат ли си очичките бебоците ви, Анжелка щом и се доспи и почва да търка очички newsm78

# 261
мимка, и Преси си търка очичките когато му се доспи, прави го доста отдавна, ама аз все забравям да ви питам Mr. Green
енвия, аз в нас държа Пресил облечен с боди с къс ръкав и ританки, а навън го обличам с дънки/джинси, боди с къс ръкав, отгоре някаква тънка блузка с дълъг и му вземам в чантата дънково яке или жилетка, вече започнах и аз да го обувам с маратонки, че по чорапи му замръзват крачетата.

# 262
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!   smile3525

Хриска
, Ема също започна да се буди през три часа нощем, а преди прескачаше едното хранене. Лекарката каза да и давам щом иска и в един момент тя ще си се регулира. Щяло да има такива моменти на тотално объркване на режима. А и на мен ми е по-лесно да давам , защото така заспива веднага, а иначе трябва да седа да и бутам залъгалката.

Момичета, утре сутринта заминаваме. Ще се включим живот и здраве края на септември. Пожелавам ви хубав месец с много слънце и разходки.

# 263
ех,че весел ден....ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  bigdance2

# 264
Мерси за отговорите за обличането!  bouquet
Явно си е време за жилетки, якета и пр., но просто много рязко застудя, та от къс ръкав на яке ми е малко необичайно... Rolling Eyes
Татянка, при нас е много духливо, а днес и облачно. Изведнъж се заесени... Confused

Филипка, изпревари ме относно musashy! Хайде по-смело musashy - идвай при нас! Hug

Вени, вие три деви ли сте у дома!? Голямо изобилие! Wink

Махат ли си чорапите вашите бебоци?  Thinking Велина постоянно краката й са в устата - дъвче си чорапите и после ги маха - аз не мога да й оставя мокрите чорапи на краката и сменям и така по цял ден - до вечерта нямаме почти сухи чорапи... #Crazy

# 265

Махат ли си чорапите вашите бебоци?  Thinking Велина постоянно краката й са в устата - дъвче си чорапите и после ги маха - аз не мога да й оставя мокрите чорапи на краката и сменям и така по цял ден - до вечерта нямаме почти сухи чорапи... #Crazy
Laughing това все едно аз съм го писала, явно априлчетата ни правят едни и същи маймунджолъци Joy

# 266
Не мога да не ви се похваля, Милена току Що се обърна първо по корем, и след малко съвсем сама, всякаШ с лекота, обратно по гръб  Shocked Каква радост, лелее лелее  Grinning

Краката не сме ги открили оЩе  Thinking  но и тя си търка о4ите, проzява се и обръЩа глава, много сигурни приzнаци zа умора  Mr. Green  Заспиването ве4ерно време ве4е не е проблемати4но, сноЩи примерно zаспа zа 15 минути беz да иzдава zвук. Е, но си я приспиваме оЩе на ръце.....  Blush

Тина, приятна ваканция ви желая   bouquet

# 267
Татянка, и Пресил преди няколко дена се обърна от корем по гръб, ама мисля че беше инцидентно, повече не се е повторило до сега Thinking

# 268
Абе момичета, забелязвате ли, че броят на мненията се отчита сега и в Отчетните Thinking
Или аз нещо съм с грешка...

# 269
Филипа мисля 4е мнениета бърво се броят и после се трият, ама мога и да греШа. За мен броят така или ина4е няма никакво zна4ение.

Цвети, покани бабите, може и ти да полу4иШ някаква пара край Ицо  Mr. Green  А Милена днес постоянно каzва "рай", явно й харесва у нас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт