В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 150
  • 328
  •   1
Отговори
# 315
Дея, имало някакъв такъв вирус с Т и зачервено гърло ConfusedЗнам, защото и племенникът ми е този хал, доста трудно се сваля температурата.Ако няма вятър и няма Т не мисля, че е проблем да я изведеш.Радвам се, че мъничката се пооправя Hug
А по повод на чорапогащите, май наистина вече трябва да започнем да купуваме, не се знае кога ще стане още по-студено.

# 316
Дея, имало някакъв такъв вирус с Т и зачервено гърло ConfusedЗнам, защото и племенникът ми е този хал, доста трудно се сваля температурата.Ако няма вятър и няма Т не мисля, че е проблем да я изведеш.Радвам се, че мъничката се пооправя Hug
А по повод на чорапогащите, май наистина вече трябва да започнем да купуваме, не се знае кога ще стане още по-студено.

Явно е вирус  ooooh! ,дано се оправи и племенника ти бързо защото знам какво е и за него и за родителите  Praynig
И аз си мисля,че ако я облека по стабилно не би трябвало да има пролем,ама като незнам как е времето в Бургас  newsm78 дали не духа  Rolling Eyes /Бургаски мами казвайте  Flutter/
И аз смятам да про веря вече сериозно за чорапогащници  Wink

А ти от К&К ли взе маратонките?Гледах ги аз ама са цените им ...  Dizzy Face

И днес ще сме си вкъщи -страх ме е да я изкарам честно казано  Confused

Последна редакция: сб, 02 сеп 2006, 12:07 от Дея

# 317

Да почерпя за петия месец и на Ричона. При нас вали от сутринта, но смятам да го метна в кенгуруто и да прескочим  до чичо, който днес е родженник  Wink. А иначе, днес голям сън му ударихме  Joy, аз до 11, а бебчо даже половин час след мене се събуди. Явно и на него му действа преспивно дъждовното време.

# 318
Деичка радвам се, че се оправяте, да я нацелуваш от мене.
Днеска бях на шопинг за бебка мале като си отворих протмонето в нас #Crazyприлоша ми като видях колко съм изхарчила,ама пък съм доволна.
Чорапогащници търсих, но не харесах.
Аз на К&К гледах обувчици ама не харесах нещо, ама си накупих чорапки от там има много сладурски Hug

# 319
  • Стара Загора
Момичетааааааа......нова темичка ви трябва вече Crazy

# 320
Здравейте и от нас,

Мимка и аz днес така  Blush  бяхме на Шопинг, улях се а хем бяхме двамата с мъжът ми..... Вzех и 4орапогаШници, много сладки, едните имат дантели на дупенцето  Mr. Green  Ватирани панталонки, 4орапи, пижамки, бодита мейд ин Булгерия  Mr. Green и мнооооого блуzки  Crazy 

Дея, радвам се 4е малката е по добре, дано не вдига пове4е Т.

Май аz съм най яЩната от вси4ките  Embarassed  4е и гаzирано пия....като си помисля, негаzирано по4ти не пия. Ама малката няма проблем, та zаЩо пък не  Wink  Единственно откъм алкохола съм много стриктна, само беzалкохолна бира пия.

Ина4е аz иzвеждам малката при всякакво време, стига да не вали. Какви са температурите при вас? Имам предвид, ако оЩе преz септември се 4удете дали да иzлиzате, какво остава преz януари, февруари?  newsm78  Хората каzват, 4е лоШо време нямало, само неподходяЩо облекло  Mr. Green

# 321

Добре дошла на мама Мусаши  bouquet
Sminscho-Ами то старите ми гащи ми хлопат и който ме види ме мисли за болна #CrazyА може и беб да ме изпива Joy

Татянка-Ела си у Бг-то пък коктейла шъ ти го спретна щом толкоз го обичаш hahaha

Бубкаааа,а как се слагат снимки???

Ивета-Благодаря за фотото  bouquetИ пак да дойдеш ,ей Naughty

Обличаме се сякак....Панталони,гащиризони,памучни комплекти,а онзи ден му купих и ХанцуК rotfImbo

# 322
  • София
Ох, така е, ама уно моменто, че без Дея сме заникъде! Praynig Praynig Praynig

ЧЕСТИТ ПЕТИ МЕСЕЦ НА ПРЕСИЛ!
 newsm44 smile3560  261uu
Чаена, много си весела! Wink Я, сподели защо така!

# 323
А ето ни най-после, загубихме се по трасето малко Hug

Няма да мога да прочета всичко изписано, може ли някоя мама да ми резюмира нещата, ако има нещо интересно де?

Честито на мъниците  петмесечници:hug:

# 324
Татянка-Ела си у Бг-то пък коктейла шъ ти го спретна щом толкоз го обичаш hahaha

Mr. Green  То и тук имало  Mr. Green  но нали е с алкохол  Sad

# 325
  • Стара Загора
Уно..дуе...ама без подкуп не става номера Mr. Green

# 326

Ивета и Цвети, много са ви хубави снимките!  Hug Но бебчовците заради снимката ли така са изправени в количките или вие вече така си ги возите?  Thinking Аз едва вчера за няколко минути повдигнах легналото положение на количката на Велина.

Благодаря!    A z    само за снимката го изправих/и ако много мрънка-мир да има/ ,но Цвети май така си го вози,но и Ицата е спочти цял месец по-голям от Стенли.

# 327
Здравейте на всички Mr. Green
Ако някой е забелязал нашта липса то това е поради нямането на нет, та с новия месец пристигна новия нет Mr. Green
Честито на всички празнуващи в тая седмица,рожденни и именни дни,сватби, месечковци,зъби,превъртания, пропълзявания, всякакви празници.....  bouquet  bouquet ... и всички болни да се оправят бързо  Flowers Bouquet

# 328
!

Има тема  Hug още снощи я отворих  Grinning

Уно..дуе...ама без подкуп не става номера Mr. Green

Ооо усетила си се ти от къде изграва слънцето  Mr. Green
Кажи какво искаш /сега е момента на бременна не се отказва  Mr. Green/
Целувки по коремчето от мен и поздрави от Коко  Heart Eyes 

Общи условия