В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 152
  • 328
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
честит празник на всички празнуващи!!  bouquet
ние също се обличаме по бодита с дълъг ръкав и панталонки...надявам се като се постопли от утре да можем да поносим още малко летните бодита че после вече няма да ни стават

# 286
  • Русе
Брех, много празнично днеска тука:  Grinning
Честито на всички одъртели, пропълзели, озъбени, празнуващи годишнини и именни дни! smile3525

welcome musashy!

Вени*, вие голям купон тия дни у вас - ден през ден празнувате,.. оправи ли ти се контузения крак?

Диди още не си е открила краката, но това не и пречи непрекъснато да си събува чорапите от фъчкане. Ние от вчера сме с дълъг ръкав и маратонки.

Чайниче, бананът запича  Peace.

Весел дeн на всички!

# 287
На Вили тъмно-сиво-сините очи взеха да кафенеят. Sad
То се очакваше де, нали и двамата с татито сме тъмнооки, но много ми се искаше, да си останат сини, пък кой-каквото ще да си мисли и говори... Crossing Arms

# 288
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСПЕХИ.

Добре дошла на новата мама!
Момичета, откъде ги купувате тези маратонки. Искам и аз някакви обувчици да взема, но тук няма нищо като за толкова малки деца.
Отивам да гладя, и стискайте палци да мине леко вечерта, защото нашият тати пак няма да го има:(

# 289
  • София
Здравейте и честито на всички празнуващи!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ей, много сте хубави на снимките! Hug
И ние се обличаме като Пресил-с дънки/джинси  и блузка отгоре и съвсеем тънко якенце.
Дея-Мария го закъсала нещо! Cry Стискаме й палци да се оправи скоро!
Musachy,добре дошла в нашия отбор и пиши по-често!
Галя, сигурна съм, че нощта да мине без изпълнения и приключения! Praynig
Чаена, на Давид банановото пюре никак не му действа, дано и при вас няма проблем!
И ние още не сме си открили краката....Само инцидентно ги видя веднъж!

# 290
  • София
Брей, кога написахте толкова много!
Мерси за пожеланията - настина до сега бяхме три деви - аз и таткото по волята на съдбата, Лора беше планирана! Embarassed
По темите:
Обръщането - Мати се обръща като по вода от гръб на корем, а обратното като чели го е забравил! Но аз не съжалявам, защото иначе би бил опасен, оставен без надзор на спалнята!
За търкането на очите - и ние го правим и си върти главата наляво, защото обича да заспива наляво обърнат на една страна и сучещ / между другото зоема точно позата, в която обичам да спя/
За сините очи - е как на нас не си паднаха едни такива, ами при моите сини очи и двете ми деца са тъмни! При Мати не е обособен цвета, но е ясно, че сини няма да станат! Иначе точно тоя урок по биология го знам много добре - това беше единствената част от биологията, която ми беше интересна!
За краката - голямо зяпане пада - държи си ги и ги гледа ли гледа!

# 291
  • Boston, MA
Ама какви големи празници днес!!! Благодаря на всички за пожеланията - много сте мили и внимателни!

Почерпка за всички:

Честито на сърождениците ми Скарлет и таткото на Мати! Наздраве и весело изкарване!

Честит имен ден на Симонка и на Симеон!  newsm51

Честит месец - на Мати и Анна-Мария пети, на Кристиан на Зори четвърти!

Честита годишнина на Рина! Много да се обичате!

Като открия, че мога да правя нещо - например да слагам картинки, се оливам!  Mr. Green

# 292
 Shocked  Shocked  Shocked МОХИТО  Crazy  Бубкееее, това ми е любимия коктейл, ами сега? Не е 4естно  Crossing Arms  Някои хора кърмят тук и не могат да пият алкохол, моля да не се пиШе zа алкохол и да не се слагат снимки  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 293

Все така  Confused изживяхме трудна нощ,днес тауж не вдигна Т. до  обед и от тогава пак с Т.  Tired
Продължаваме със лекуването ,но вече вттори ден вдига до 39 Т и я сваля  Confused Дано скоро и мине,че моментите когато е със
свалена Т е толкова усмихната,но е бледа и отпаднала много  Cry

Честито на всички рожденници  Hug Специално за БУРКА   bouquet от нас с Дея-Мария  Heart Eyes

Честит 5-ти месец на Анна-Мариа и Мати    Hug /благодаря на x_diabet_mama за помоща   bouquet /

Момичета нищо ново не съм направила във новата тема надявам се да ме извините,но сега малко не ми е до това,съжалявам че ви пренебрегвам  Confused

Пишете ми има ли нови снимки за слагане на мъниците в албумчето? Rolling Eyes

# 294
  • Boston, MA
Shocked  Shocked  Shocked МОХИТО  Crazy  Бубкееее, това ми е любимия коктейл, ами сега? Не е 4естно  Crossing Arms  Някои хора кърмят тук и не могат да пият алкохол, моля да не се пиШе zа алкохол и да не се слагат снимки  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Не е мохито, кайпириня ...  Laughing

И аз само на картинка твърдото, ама бира ще попия.  Sunglasses

Деичка, оправяйте се с малката, не се безпокой за темата!   bouquet

# 295
Ринка, то и аз съм наясно с биологията и генетиката, ама хората или не са учили, или обичат да плетът интрижки Confused
Както и да е, приспах звяра, сега имам малко време да се видя насаме със себе си.
Дея, кажи какво стана с малката?

# 296
Дея, моля ти се, не бери никаква грижа zа новата тема, това е толкова маловажно пред zдравето на детето ти. Гледай да се оправяте в най скоро време  Praynig

Бубке, пия една беzалкохолна бира, наzдраве  Wink  А много ми прили4а на Мохито  Crazy  ве4е толкова отдавна не съм пила 4е вси4ко ми прили4а на него  Mr. Green

Да питам кърмеЩите майки, ограни4авате ли се оЩе, като иzклю4им алкохола и цигарите? Аz ве4е ям много пове4е Grinning  дори суров лук не е проблем, само боб, zеле и грахт не съм пробвала оЩе. Пия едно капу4ино на ден (не всеки ден) и ям Шоколад (това пък всеки ден  Embarassed )

За сините о4и, аz zнам 4е докато са кърмени са със сини  newsm78 

# 297
 Hug Здравейте! Благодаря много за поздравите. Желаем много здраве, щастие и късмет и на другата именничка - Симонка!   ura
 Честито и на месечковците и ако има и други празнуващи.  party002
 Ние преди малко се прибрахме от "море". Rolling Eyes Или по-точно от почивка. От понеделник сме на Албена и се завърнахме тази вечер. Направихме си само две кратки слънчеви бани и през останалото време го ударихме на разходки. Отпочинахме си много добре ама ни беше малко  Sad Искам ощеееееееееееее Cry Ама няма. Чак догодина. Тогава мъжа ми ми обеща да отидем наистина на море, а не само на почивка  Wink
Отивам да си храня бебето и после да се черпим за негово здраве, а по-късно ако имам сили ще изчета цялата тема и всичко, което съм изтървала и ще се включа по темите.
Чао!  newsm51

# 298
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!  bouquet
И НАЙ-ВЕЧЕ НА МАЛКАТА СИМОНКА-БОНБОНКА! Heart Eyes

# 299
Уффф, голям съм заплес doh
Дея се разписала, аз не съм видяла и питам ли питам какво става с мъничката Дея Confused
Надявам се скоро това неразположение да е само лош спомен Praynig

Общи условия

Активация на акаунт