Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използва базата Koди?
Как да премахнете гел лак с брокат?
Как се използва геловата боя Kodi?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използва базата Koди?
-
Как да премахнете гел лак с брокат?
За да премахнете гел лак с брокат, внимателно избутайте ръбовете на лака, нанесете масло за нокти върху кожата на пръстите, поставете тампон, напоен с ацетон върху всеки нокът и го увийте с домакинско фолио. Накиснете за 10-15 минути и след това внимателно отстранете остатъците с дървена клечка за зъби.
-
Как се използва геловата боя Kodi?
-
Как се използва пилата за нокти?
-
Как се използва фрезата за полиране?
Здравейте всички, които сте на тази страница!Приятно изкарване в нашата компания!
Най-бързо се изпича Лечат.
А тези брокатените като ги пробваш пиши. Щото аз като си поръчам брокатени на картинките са ей така плътни-частичка до частичка, а като нанасям 1 слой е прозрачен с 3-4 зелени брокатени частици и с 2рия слой не се променя особено положението. А аз рядко накирвам по 3 слоя лака, но и с 3 да е...Е, пак са хубави.
, така или иначе съм си доста доволна от китайците). Интересно ми е дали и с тях ще издържи.
. Нямам нерви за 2 слоя основен цвят и върху него още 2-3 брокат. Като искам лъскаво ползвам сух. Поне става от раз.
. Моите нокти ако нещо не е като хората се отърват от всичко в рамките на часове
. Имам колежка,на която обикновен смотан лак дори без топ и изкарва седмица