В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 153
  • 328
  •   1
Отговори
# 270
Ние не си ядеме краката, но ги дърпа към себе си Wink
Да от скоро се отчита броят на мненията в отчетни Mr. Green

# 271
  • Sofia
Здравейте момичета, честито на всички празнуващи - на пролазилите, на рожденниците, на петмесечничковчетата и на сдобилите се със зъбки, а да не забравим и на годишнините, да сте живи и здрави и всеки ден за вас да е празник. Simple Smile
Ние няма с какво да се похвалим, освен, че тия зъби ни побъркаха, а няма и наченки скоро да пробие някое зъбче, така сме от края на втория месец, а като знам, че има още доста време докато се озъбим, просто незнам как ще се справим, само носене на ръце, вече ме боли всичко, а за гърба да не говорим.
Мимка, заспиването и при нас започва със триене на очички и завиване с калъфката, която е под главичката му.
Да ви питам нещо - има ли т.е. продават ли чоропогащи като за нашите бръмбърчета и ако да къде могат да се намерят такива ? Аз купувах за племенницата си миналата година, но тя беше на 1г. и половина, та въобще тогава не ми е идвало на ум да попитам, дали предлагат и по-малки.
Като ви слушам как бебчовците ви вече и крачетата си хапят, моя мързеливко нищо още не прави, не се обръща, не иска и да лежи много по корем, та камо ли крачетата да си заглежда, само ръчичките си гледа по цял ден и моите пръсти докато го храня, но чакам с нетърпение да започне да си лапа крачетата, обожавам да гледам бебоците как си хапят крачетата, така че ако имате такива снимчици - пускайте да ги гледам и да се радвам.  Simple Smile

# 272
Ех, чехубав ден бил днес! Честито от сърце на всички празнуващи бебоци, мами и татковци, да сте живи и здрави и мноооого щастливи   newsm51

Аз пак съм бая назад с четенето и писането и няма и да сколасам днес явно  Sad девойката я мъчат зъбиии... нерви, рев, зор и само гризалки в устата, никакви други играчки не ще.

# 273
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  bouquet
Rossi, чорапогащи има дори за новородени, което разбрах вчера Rolling Eyes Аз купих за мойта един с мечата на крачетата и на дупето, много сладък и един бял със сърчица, едноцветен, толкова е красив че и аз бих го носила. От различни магазини, единия е квартален на пазара, има навсякъде но определено установих че есенно-зимните дрешки още не са изложени по магазините.
Лапането на крачета и на мен ми е любимо, но не мога да насмогна на чорапи, а и покрай това непрекъснато практикуване на обръщане по корем хептен нищо не мога да свърша... #Crazy

Приятен ден на всички   bouquet

# 274
здравейте,нямахме нет няколко днии затова не съм се включвала.
Честито на всички които са имали повод и са
празнували .
Цвети,много се радвам че се запознахме в Пловдив.Eто и смимките:тук
И да те питам какво представляват изследванията за рахит,че Вчера бяхме на консултация Стенли е 6.810кг и 67см,но Има опастност от рахит и ни увеличиха витаминчето от 1 на 4 капки и на 13.09 пак сме на преглед.а не е качил много само 560гр и цяло лято е бил на слънце даже тен има.Ваксините ги понесе геройски0почти не плака,но днес много се стряска на сън и плака,даже почна да хълца и имах чувството че не му стига въздух.
Някой знае ли какви са признаците на рахит?
Е, оплаках ви се.
Деич,да не е зъбче??????
Стенли казва нещо като МАМ-мам-ам ,дърпа си краката и се обръща до странично положение и до там по коремче не иска още.

# 275
  • София
Здравейте и от мен, момичета и бебоци  Hug
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ, ИМЕННИ И МЕСЕЧНИ ДНИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!   bouquet
А на болничките - бързо и леко оздравяване!!!
Моя бебо,още не си лапа краката, но ги хваща и ги дърпа и най-вероятно скоро ще ги набута в устата  Laughing Иначе много обича да лежи по корем и се мъчи да пълзи. И още не може да се обърне обратно по гръбче.  newsm32

Хриска
, Ема също започна да се буди през три часа нощем, а преди прескачаше едното хранене. Лекарката каза да и давам щом иска и в един момент тя ще си се регулира. Щяло да има такива моменти на тотално объркване на режима. А и на мен ми е по-лесно да давам , защото така заспива веднага, а иначе трябва да седа да и бутам залъгалката.
Е, и аз така, давам му да папка, че иначе настава ужас, а ако реша да го залъжа с вода, толкова обидено и сърдито ме поглежда.... smile3506  smile3516
Въобще - голям майтап - само дето е посред нощ  smile3521

# 276
Мерси за хубавите пожелания   bouquet

Много празничен ден днес.
Аз да допълня поздравленията:
Честито на Анна-Мария, Симеон, Мати и бащата на Мати.

Мимка, беба също си търка очичките като й се преспи, започва  да мрънка и така я разбирам, че й се спи.
Краката ги хваща, но не ги лапа.
envia, тук е около 20-22 градуса, обличам я с боди, отгоре с тениска-дълък ръкав, дънки или панталонче и чорапки, когато заспи я завивам, иначе-не.

# 277
Здравейте априлски мамчета, май наистина вече е време да се престраша да се представя, стига съм воайорствала само така тайничко отстрани. Аз също съм априлска мама, моя малък мъж Деян се роди на 14-ти април - 2,360кг., 47см., но вече сме големи - в края на 4-тия месец беше 6,200 и 61см. Все още се кърмим, надявам се поне до годинка да изкараме така. Не съм ви писала до сега, защото общо взето вие обсъждате всички теми, които са актуални за момента и изчерпвате въпросите ми цялостно, дори без да съм ги задала, просто защото и вас това ви интересува в момента. От около седмица и Део започна да се обръща от корем по гръб, но вече сякаш не му е интересно и общо взето бързо губи интерес към всичко. Играчките, които имаме му ги вадя една по една, защото много  бързо му писват и започвам да се чудя как да го забавлявам и да се правя на маймуна, само да спре да мрънка. И ние се опитваме да пролазваме, но по-скоро опитите ни приличат на плъзгане по коремче, като червейче и много се нерви като се умори, но нали е с овенски инат, не се спира, за да си почине.
Да не се хваля, но като ви слушам как по цели нощи се будят бебчовците да хапват, ми настръхват косите, ние за сега нямаме такива проблеми, дано да ги нямаме и занапред. Като заспи вечер около 9 и си се буди около 6. Ами това е за сега от нас, и обещавам вече по-често да се включвам.
Весел ден(макар и мрачен и ветровит) и повече усмивки от нас с Део

# 278
musashy, много се радвам, че се престраши, добре дошла сред нас!  bouquet Hug

# 279
Добре дошла  bouquet

# 280
musashywelcome! Включвай се по-често - верно е, че сме бърборани, но все ще има нещо, което да споделиш, да подскажеш, да попиташ! newsm51

Ивета и Цвети, много са ви хубави снимките!  Hug Но бебчовците заради снимката ли така са изправени в количките или вие вече така си ги возите?  Thinking Аз едва вчера за няколко минути повдигнах легналото положение на количката на Велина.

# 281
Момичета, в обедното меню дадох на Тони пюре от банан feeding newsm35, май му хареса, но после си цокна якичко, както той си знае! Mr. Green Стискайте палци да не направим някоя история с корема, че аз не знам последно бананите запичат или разхлабват. Ако запичат - ок, но ако разхлабват да купя памперс 10 номер Joy

# 282
  • София
Благодаря ви за поздравите!
  love001  love001  love001
Да ви почерпя с най-вкусните неща на света и да се чукнем виртуално с  едно студено питие, кой коквото си пожелае.  party023 beer beer3 beer2 Drunk Wine Glass
А за големия купон нека се погрижат   bigdance2 Tada  costumed034 dance dazzler1

Честит рожден ден на Бубка, честит празник на Рина и най-вече честит имен ден на малката Симонка - да й е живо и здраво името и много да радва мама и тати.

# 283
musashy, добре дошла при нас welcome

енвия, благодаря ти, всички казват, че прилича на мен, мъжкарското излъчване е взел от баща си, сините очи са с неизяснен произход Mr. Green
Много хубав и слънчев ден на всички!

Филипа, все се каня да ти пиша за сините очи на Пресил и все забравям.
Преди беше споделила, че някой там ваши познати се чудят как Пресил е със сини очи, след като ти и баща му сте с кафеви.
Ами следващият път като ти кажат нещо такова, ги питай каква оценка са имали по биология, защото доста са отсъствали от часове Wink.
Напълно нормално е кагато двамата родители са с тъмни очи, детето да се роди със светли. Защото при формирането на зародишът участват гените не само на майката и бащата, а също на  баби, дядовци, прабаби и прадядовци и т.н. Мога още много да обяснявам........

# 284
  • София
Честито и на месечничета Мати и Анна Мария!Честито и на таткото на Мати!  bouquet  :bouquet:

И на Тони като му се спи си търка очите, но и много мрънка преди да заспи. За обличането и аз го обличам с блузка с дълъг ръкав и панталонче, а отдолу слагам и боди с къс ръкав, защото у нас е доста студено около 21 градуса. Навън му обличам дънки и пуловер върху бодито, ако се наложи слагам и тънко яке и разбира се любимите му маратонки.

Незнам дали и при вас е така, но всичко се набутва в устата и то колкото може по-навътре и ако не може да влезе започва едно пищене, но зъбки още нямаме.

Общи условия

Активация на акаунт