В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 166
  • 328
  •   1
Отговори
# 240
  • София
тук съм тук съм, чета чета ама не пиша, че нямам какво да кажа  smile3505

# 241
  • София
Охоооо, голям празник се заформя днеееес  Mr. Green Напук на лошото време ще си празнувамееее  Mr. Green

Бубка, Скарлет, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мили, мои, сладки и любими майчета! Бъдете все така борбени, весели, успешни и мнооого щастливи! Поздрави и мнооогоооо целувки
само да ни паднете ще ви ги дадеме личнооо от нас със Стаско   love001    love001    love001
  ura    dazzler1     bigdance2    dazzler1     ura

# 242
  • София
О хоо хоооо, поправка, поправка smile3555 т.е. допълнение -

Честит Имен Ден на Симонка-Бонбонка! Heart Eyes Мама й хууубаво я да я нагушка и нацелува от нас! Ако и друг има повод да черпи днес бързо да си казва  Mr. Green

На днешния ден, не се изнасяло нищо от вкъщи, за да не се изнесе берекета от семейството.

# 243
Днес имаме годишнина от сватбата, черпя ви специално:

bdbaloniЧестит Рожден Ден на Бубка и skarlet!  bdbaloni

lovekissПожелавам ви много любов, щастие и сбъднати мечти!  lovekiss

baloniЧестит имен ден на Симонка!   baloni

# 244
честит имен ден на симонка.
майчета знае ли някоя от вас  ИНА кога има имен ден?

# 245
Лелеееееееееееее, ама то наистина много празнуващи!
Специални поздрави на Симонка! smile3525 newsm51Честит и първи истински празник!Да расте здрава и щастлива.Целувки и прегръдки и от нас с Юли Hug
Честити рожденни дни и на Бубчето и Скарлет-весел празник и всичко най-хубаво им пожелавам! smile3510
Ринка, честита ви годишнина.Още много по толкова и щастлив и безоблачен семеен живот ви пожелавам! Hug/а къде е биричката за почерпка???-Данчето ща са обиди/

# 246
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЧКИТЕ НИ, НА ИМЕННИЦИТЕ И ПРАЗНУВАЩИТЕ ГОДИШНИНА ОТ СВАТБАТА! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, БЛАГОДЕНСТВИЕ!
 newsm67  ura Tada  party002  party006

ЧЕСТИ НОВИ ЗЪБЧЕТА, ПРОЛАЗВАНИЯ И ЕСЕННИ ПРИДОБИВКИ!
 tooth newsm30 newsm32 newsm19 newsm56

Вили също пролази, но НАЗАД!  hahaha  Animal Snail Вчера цял ден упражнява това. Да е раче, не е раче - телче си е Animal Cow, ама...

Мами, как обличате бебетата в това време - в къщи и навън? Сега това все ми е в главата.  Thinking От вчера взех да я обличам в къщи с дълъг ръкав и дълъг крачол. Снощи поукъсняхме навън и на всеки половин час й обличах все нови и нови дрехи отгоре - накрая на бомбичка заприлича...

Филипка, все забравям, да ти кажа, че и Вили /разбирай майка й/ също е хвърлила око на Преско! Наистина голям мъжкар - ще има женски битки за него! На кого прилича всъщност той? smile3503

Деичка, бързо оздравяване на принцесата!!! Hug Hug Hug

Цвети, бабите сигурно умират от кеф на вашето "ба-ба"!  Crazy Понеже и Пепи така първо "ба-ба" каза, което беше абсолютно несъзнателно - свеки се побърка от радост /дори някакви парички даде, май/! И сега, колкото и рядко да вижда Вили, все "ба-ба" й вика, т.е. да се учи да проговаря с "ба-ба"...  #Crazy Това като го чуя - лошо ми става!!! #2gunfire

Вени, щях да забравя - това с пишлето много добре, но сега упорито и системно трябва да го отваряш, да не зарасне пак. На Пепи така му го бяха забелили, но после мен ме беше страх да го отварям - и познай после с какви мъки на около 2г. го забелих окончателно, но поне не го водих при никакви доктори повече.

# 247
  • София
Честити ни рожденички Бубка и Скарлет! Честит имен ден на Симона! Честита годишнита на Рина!Хайде и аз да почерпя за пореден път : мъж ми има Рожден ден, Мати - рожден месец!
 newsm59   cook newsm38 Gift beer beer3 beer2 cheers hbday baloni cook

# 248
Ама вие празник след празник, как сте се наредили само!
Честито на МИЛЕН, да е жив и здрав, много щастлив съпруг и добър баща!С пълни джобове, широко сърце, усмихнат и обичан!

Честита месечинка на МатиHug Голям да расте!

Честита годишнина на РИНА, занапред дълги години съвместно щастие и благополучие желаем!

Честити Рождени дни на СКАРЛЕТ И БУБКА!Да сте обичани съпруги, обожавани майки, ухажвани жени!   bouquet   

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 09:07 от чаено момиче

# 249
леле колко празнуващи има днес
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  bouquet

# 250
Добро утро!
Днес е голям ден! Hug

Честит рожден ден на Бубето и скарлет!Много здраве и сбъднати мечти!  bouquet

Честит имен ден на Симонка!Да расте здрава и послушна! Hug

Честит 5-ти месец на Анна-Мариа и Мати!

Честита годишнина на Рина!Желая ви много здраве, разбирателство и безоблачни дни!И още едно бебешорче! baby_neutral

Честит РД и на бащата на Мати!  bouquet

Филипка, все забравям, да ти кажа, че и Вили /разбирай майка й/ също е хвърлила око на Преско! Наистина голям мъжкар - ще има женски битки за него! На кого прилича всъщност той? smile3503

енвия, благодаря ти, всички казват, че прилича на мен, мъжкарското излъчване е взел от баща си, сините очи са с неизяснен произход Mr. Green
Много хубав и слънчев ден на всички!

# 251
Тюх, как не се сетих, че първоаприлчето не е едно!
Моля за извинение!

Честита месечинка на Анна-Мариа! Да расте красива и здрава!

# 252
Добро утро  Hug
Лелеее ама много празнуващи днес Simple Smile

Специално Честит имен ден на Симонка  newsm51. Мнооооого целувки от нас с Кало newsm76 lovekiss

bdbaloni на Бубка и Скарлет. Много здраве, щастие и да видят най-съкровените си мечти сбъднати Heart Eyes

Честит 5-ти месец на Анна-Мариа и Мати Hug

Честита годишнина на Рина. Много любов и щастие и дъъъълъг семеен живот  bouquet

newsm59 на бащата на Мати smile3525

# 253
  • София
Мерси за поздравленията!
Честито и на Ана- Мария! Да расте красавица като мама!

# 254
  • София
За пишката, който ме питаше - ами подръпвала съм я, но нищо сериозно! доки каза, че то просто си идва времето и става, не необходимо да се прави нещо особено!

Общи условия

Активация на акаунт