В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 172
  • 328
  •   1
Отговори
# 225
браво на мъжете, но пак женичките са по напред с материала Joy Heart Eyes
и Анжелка е запазена да знаете взимам си я за снахичка smile3533
ей полудях цял ден тука да се оправя това време че не се издържа
hriskata за съжаление бебо си знае то те води щом се буди давай да папка или пробвай първо с водичка

# 226
Пете моля, моля казах, че взимам зета от сега в нас Wink
Ох и мене това време ме изтормози, а съм и болна май newsm78

# 227
  • Boston, MA
Честити зъбчета на Рая!

Честит рожден ден на Лора на Вени!

Мимка - тъмносиньо панталонче ще върви, според мен. Честито ви пролазване!

И ние вчера бяхме на пазар за есенни дрешки, даже май се поолях и ще връщам. В магазина всичко ми се струва супер, после като се прибера и се връщам в реалността.  Laughing

Цвети, не знам дали това се счита за говорене, Дани също намира нови звуци всеки ден, последното му любимо е да вика "Люм - люм" с извит език, много е смешен.

# 228
добре де Мимка пускам го при тебе, айде от мене да мине Heart Eyes

# 229
Аз набързо влизам момичета Дея-Мария е болна  Confused
От сутринта вдига на периоди Т. 39  Tired ,има възпалени ушички и червено гърло
Ще бъде тежка нощ  Tired

# 230
  • София
Ние се върнахме от Мальовица и стягаме багажа за морето. Започва 3-ти етап от лятната ваканция (ама нали сме морски чеда не знам дали се брои). Разказа ми се играта да нося юнак Емо с кенгуру из планината. За мое нещастие преди да тръгнем си ударих кутрето на левия крак и то стана хем двойно, хем лилаво и много болезнено. И познайте - не успях да вляза нито в маратонките, нито в туристическите си обувки и се наложи да кръстосвам Рила по ...чехли  newsm61 А Емо си тежи, аз по чехли и катеря из камънаците на Рила - абе приказка ви казвам. Таткото ни е с дископатия и избягвам да го тормозя да носи детето да не го контузим, че после ще трябва и него да нося...
Въпреки големия вятър успяхме да стигнем до х. Мальовица, но не посмях да тръгна към върха по чехли - прекалено откачено ми се видя. Най-хубавото на планината по това времем са екстрите - освен билките, които растат е пълно с боровинки, малинки и горски ягоди. Да си призная, че преходът, за който се предвиждат 50минути го минахме за около 2 часа, но с много приклявания и ровене из шубраците. Голям кеф. Само Емо да можеше да ходи... Живот и здраве догодина ще отидем за повече от 3 дни.
Днес беше много студено и ветровито и се отказахме от преход и се прибрахме в София. Таткото ми отпусна колата и за първи път от една година шофирах. Мислех, че ще  ме е страх или ще ми е некомфортно, но за моя радост си беше поредния голям кеф.

Цвети, радвам се, че всичко е наред с Ицката. Като се стреснеш от много килограми помисли за Емо и се успокой. За ужас на роднините и Вигантол не давам и все ме плашат с рахит. Да пази Господ! Ние на 4м. бяхме 9,760, не ми се мисли сега колко ще е, защото започна да се буди всяка нощ, а понякога повече от веднъж и ЯДЕ човека като гладен. СТРАХОТИЯ! Зъби все още не са ни избили, но милото все ръчичките му в устата, криви се доста и често вечер заспива след като му дам Калпол.

ЧЕСТИТО на всички празнуващи и най-вече на кака Лора.

# 231
Раче,ти ми даваш Емчо за пример,ама я виж нашият страт и после вашият #Crazy...И аз не давам Вигантол вече повече от месец newsm78
Иначе за тези "БАБА" и аз мисля ,че е несъзнато.Ще чакам да ме разпознаят hahaha
А ЛЮМ-ЛЮМ си е бая сложно Бубчеее Naughty

# 232
Ей,черпя ви за 5тия ни месец  party023Вече сме на 3 часа и 25 минути hahaha

# 233
Привет и от мен,и Мадлет вчера пропълзя ,сигурно до месец вече ще се разхожда самостоятелно и ще ми отпочинат ръцете най-после.
Честито на оэъбилите се бебчета ,ние одавна се плюнчим и ръцете са постояно в устата но все още няма нищо.
Дея дано оздравее бързо мишанката.Ама как така сериозно се е разболяла ?

# 234
Добър вечер дами Simple Smile
Лора, честит рожден ден. Хубав празник ти желая.

Честити зъбчета на Рая, със здраве да си ги ползва Wink
Дея, дано по бързо овладеете нещата Praynig. Това вируса от които бяхте вие с татито болни ли е?

Цвети, радвам се че всичко е наред с Ицето.
Мимка и аз съм за бежаво или дънки Peace

Филипа, Тони наистина има паток - аз лично бях впечатлена Crazy

И аз днес излезнах за есенни дрехи и вместо това се прибрахме с космонавт. Дано само да и става зимата.

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 21:43 от Cherepahova

# 235
Привет и от мен,и Мадлет вчера пропълзя ,сигурно до месец вече ще се разхожда самостоятелно и ще ми отпочинат ръцете най-после.
Дея дано оздравее бързо мишанката.Ама как така сериозно се е разболяла ?

Леле как така пропълзя  Grinning искам и ние,амата така си пълзи или просто мести ръчички?Хайде честито да ви е  Hug
Ами незнам снощи беше добре днес сутринта беше с температура  Tired

Дея, дано по бързо овладеете нещата Praynig. Това вируса от които бяхте вие с татито болни ли е?

Ами тауж не е вируса защото е само с температура,зачервено гърло и куп други екстри оказа се май
че проблема със окото ни е от постоянно запушено носле  Tired което незнам как не сме усетили.
Пазете ги много!!!!
Повярвайте ми много е тежко и на мен и на нея/тя сега заспа милата ми/ криви се цял ден,пари ужасно и на
мен ми се къса сърцето  Cry 

# 236
  • Boston, MA
Hug за Дея-Мария!

Честит пети месец на Ицето и на Вени (на Мама Меца)!   bouquet

# 237
Филипче, при вас как е положението с плачкането, пооправи ли се вече?

Ами пооправи се, поуспокои се от Еспумизана и Мезим фортето и сега все едно няма колики.Но не знам ако спра хаповете какво ще стане Thinking
Иначе ситуацията с нощното будене е все същата, най-малко по 2 пъти се буди и докато хапне и заспи минава най-малко час, сякаш вече мога да живея и без сън или с по 2-3 часа на нощ Crazy
Дея, искрено се надявам малката сладурка да се оправи и да нямате тежка нощ Praynig Hug
Честит 5-ти месец на Ицака и Вени!  bouquet
А къде се губи ексчето?

# 238
  • София
Филипа, доки я забели за нула секунди - докато я видя и готово - много беше технична!
Дея, стискам палци да ви мине бързо!

# 239
Вени, ама ти беше ли позабелвала или доки свърши цялата работа?

Общи условия

Активация на акаунт