В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 186
  • 328
  •   1
Отговори
# 210
Отиваме в Несебър бей, Татянче!!!
Дано не си развалим съня пак...
Целувки, гушки и агуууу...

# 211
  • софия
ехееее не било едно зъбче.....ДВЕ САААААААА.... двете долни са на лице....второто го забелязахме днес...както е тръгнало още само 30 зъбчета и ще трябва да пържа и за нея кифтета  food002

# 212
  Вени*, честита ти рожденничка, да е жива и здрава! nbirthday 

# 213
6u6i, и ние отиваме на Несебър бей, но без малката. Вие от кога до кога сте?

Рина,  Ема е 6 100 , днес я мериха, но лекарката каза , че си е екстра. Аз даже се радвам , ако не и се лепи много , че аз още не мога да сваля излишните 12 кг.  Embarassed

Честито първо зъбче на Рая!

# 214
Значи от помпата ми е намаляла кърмата. Бреййй смотаняци. Аз имах същия проблем с тази част, Вени*, и се обаждах на вносителя и оттам ми изпратиха новата. Вярно не е същия вакуум, но не мислех, че ще се изложат така. И си мислех, че аз съм виновна да ми намалее драстично млякото. Баси тъпата история. Е, ние вече сме на АМ колкото и да не ми се иска. Но явно е благодарение на помпата.
Сега се чудя да драсна 2 реда и да им кажа на тия вносители, че тази част не функционира баш като предната.
Честит рожден ден на Лора на Вени*!
И на кака Рая честити две зъбчета. Много кокалчета да ръфка с тяхSimple Smile

# 215
  • София
За срещата няма нищо уточнено, доколкото знам!
Другата седмица го дават хубаво време, а събото-неделята хората са натам-насам, тъй че предлагам от понеделник!
За клапата - писах ви на лични!

# 216
Здравейте,
Да ви кажа първо ,че нямаме рахит,но малко ни е ниско съдържанието на калции и ще пием 2-3 ампулки.Иначе сме 6ти номер
Ама само ние ли така Бабосваме #Crazy.Не е спрял 2 дни.Непрекъснато повтаря"ба-ба"...понякога казва и "бу-ба"Сега това проговаряне ли е и счита ли се за първа дума?
Данчеееее,ние бяхме с Белтъчната кърма hahaha Joy hahaha

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 15:20 от ~Цвети~

# 217
Анжелка пропълзя направи първите няколко самтиметра Hug Hug
Mного  е смешна милата сигурно до края на месеца ще пролази добре Heart Eyes

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 15:49 от МИМКА

# 218
Цвети, много се радвам, че с твоя голям българин нещата са 6-ти номер HugНе се тревожи за кг, това което забелязвам е, че момчетата са ни доста едри, а момите-стройни фиданки, каква по-добра комбинация Mr. Green
мимка, честито пълзящо момиченце!
Вени, честита ти рожденичка!  bouquet

# 219
Вени, честита рожденничка  bouquet и весел празник днес.

Мимка, браво на вас Hug

Жени, вие нямате стигане сега значи, много напред дръпнахте с тези зъбки.

# 220
  • София
Да се отчетем и ние от консултацията: 8460 кг и 72,5 см! Пишка - забелена!
Мати също говори разни от рода на бабаб, мам, и пр., просто се опитва да ни имитира според мен! Но, Цвети, първа дума е когато я е казал съзнателно! Например, ти влизаш в стаята и той казва - мама!
Иначе ето ви прогнозата за времето за другата седмица:http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/BU … y_topnav_business - мисля, че понеделник и вторник е чудно!

# 221
Вени, ти ли забели бубката или?Че ние с тази на Пресил нещо нямаме напредък, а много искам да избегнем хирург.намеса Confused

# 222
Айде, като ще се отчитаме, и аз да го направя!
 Peace
Тони е станал цели....61-62, т.е. пораснал е с 1 см със зор и разтягане! Качил е 470 гр, вече е 6570! Аз викам , че е малко, доки Зоя вика добре било! Thinking
Трябвало да давам и сок от морков и ябълка после... newsm78 Хм... И Вигантол още да пием трябва...а аз как го мразя и как забравям!
А пишката ни е на 6!Не, не е овъртяна като 6, ами си е готова за мадами! Joy Аз това си го знаех, ма и лекарката провери - супер е засега! Майчета, започвайте записване на лични, че после ще искате дамите на среща да ги води Тонката, но ще е зает! hahaha

Времето другата седмица в началото е добро, среща ли ще има? Hug
Филипа@, каква бубка бе? Това си е цял паток!

# 223
  • София
Вени, да ти е жива и здрава момата!!!
Честито и на всички зъбчовци![/color]

Вени, лекарят ли я забели пишката или вие?

А на нас май ни попремина ефекта от ваксината  newsm44  Една седмица беше страшен кошмар  Sick но от вчера спря пищенето, а днес сме само на помрънкване. И вече живота ми изглежда мнооого по-хубав  Laughing  Филипче, при вас как е положението с плачкането, пооправи ли се вече?

Цвети, добре, че на юнака всичко си му е наред!

Мимка, примерно някакви светло розови джинси - има много сладки на Бенетон, или пък дънково гащеризонче.

# 224
  • София
Хей, здравейте майчета и малки растящи бебоци!!!  Hug
Аз отново се добрах до компютър и бързам да се включа.
Преди всичко искам да благодаря на всички, които са ми честитили рождения ден на 16. 08. - МНОГО СТЕ МИЛИ, БЛАГОДАРЯ!   bouquet 
А сега да разкажа за нас: Бебо Христо е вече 64см. и тежи към 7,600. Върти се като пумпал в леглото и най- редовно го намирам с крака провесени през решетките , а като се наведа да го наместя - се заливя от смях и изобщо много обича да се смее и да подскача- само да има кой да го занимава.
Да ви питам нещо - от около  2 седмици се буди по 2-3, а някой път и 4 пъти през ноща и иска да яде - НАПРАВО УЖАС!  ooooh! С тъга си спомням онези чудни нощи, когато пропускаше 1 ядене... smile3518 Кажете - нормално ли е? дали ще започне да спи пак нормално?

Общи условия

Активация на акаунт