В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 188
  • 328
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Чаена, а моя?

# 196
Честито зъбче на Рая. Честито и на тези които ще ходят на море. Ние нямаме кола иначе и аз съм навита. Ако някой иска да се комбинираме да се обади.

# 197
  • София
Ох, залисах се с друго: да пачерпя за нашата кака: nbirthday newsm59  party023  cook newsm38  Gift  ura  bigdance2 beer3 beer2 cheers

# 198
Вени* имам 3 такива  с удоволствие 6те подаря на твоята позната  едното, но  живея чак в Попово,това е до Търговище.Освен по пощата да и го пратя?

# 199
Вени, ооо, баси! ЗабОравила съм.
Значи до ден-два е твой!
Ма помощ ще ми трябва, поне от твоя страна - идваш и пазиш децата! Peace

Майката е гледала някакво много хубаво предаване през нощта за бебетата и следродовия период, та там се казвало, че когато храната от кърма започне да се сгъстява, то мозъкът си казвал, че е време за зъби и подавал сигнал за растеж на зъбки...

# 200
Честито на празнуващите  bouquet
ние снощи добре си отпразнувахме имения ден на дребчо Hug
честито зъбче  Peace

# 201
Вени и аз имам, и нали си стопих помпата - мога спокойно да услужа.

А това за срещата съм го пропуснала, я някой да ми пише на лични и да ми каже кога и как.
Хайде аз пак се връщам на тръстиката, че главата ми пуши.

# 202
мн  х7ки6й нм9

лк мн.  б б       

Това ви е поздрав  от Тони, той все още не може да пише, но натиска усърдно клавишите, даже блъска по тях и се е вторачил в тях! А прави и балончета, лигите му текат, баща му ще умре ако го види как се отнася с компа отрочето! Joy

# 203
ЗДрАВЕЙТЕ И чЕСТИТО ЗЪбчЕ НА рАЯ.

тези от вас които вече имат редовен цикъл, колко са ви редовни? аз имах само едни и кървях около 12 дена, сега вече минаха от началото на менструацията 40 дена и не идва. това дали е нормално или да ходя на доктор или още да чакам. не знам колко е вярно, но уж казват,че след раждане трябва  няколко цикъла да ти се нормализира.дайте акъл.
ще излизате ли днес в този силин вятър?
Мимка, къде видя хубави якета, че и аз търся за моята принцеса и някакви хубави панталонки.

# 204
Еее, СРЕЩАТА ако е в събота не мога, на сватба съм! В неделя има акция в Южния парк, за пари за памперсоци, можеше да го комбинираме. Ако ли не, то срещата ще е без мен Cry Отново....

# 205
Честито зъбче Hug
Имам си страхотно яке за зимата подарък на бебка, но с какво да го комбинирам на долу? И дайте съвети кой цвят ще отива на едно такова розово ама по тъмно към цикламено, мале как го обясних Embarassed
И още един въпрос, като са с космонавт на краката с какво тоест на стъпалата

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 10:41 от МИМКА

# 206
4естито zъб4е на кака Рая   bouquet

Мимка, може с бежово или с маслинено zелено според мен...ако можеШ покажи една снимка на якето, по добре Ще можем да те посъветваме  Wink

Аги, ми по поЩата не става ли? НаШите са ми пратили книги от БГ и пристигнаха бърzо и не беШе кой zнае колко скъпо, към 8лв ако не се лъжа zа 2 книги. Пък ти ми кажи ка4 пара и Ще помоля татко ми да ти ги прати с поЩенски zапис....става ли?

ШуШи, приятно иzкарване на морето, в кой хотел Ще бъдете?

Днес май ми е ден, слънцето грее  Shocked да не повярва 4овек, и аz раzполагам с колата и пари в портмонето  Mr. Green  и Ще ходя да гледам zа дреШки zа дребното  Grinning

# 207
Честито първо забче на Рая !

Мимка, според мен с едни сладки малки дънки  ще е супер  Simple Smile.

# 208
  • София
tusana,ние не пропускаме да излезем. Просто сме добре облечени.А пък и имам работа, Давид върви навсякъде с мен, защото няма кой да го гледа.
Браво на кака Рая!Да й е честито първото зъбче!

# 209
И още един въпрос, като са с космонавт на краката с какво тоест на стъпалата

Обувки  Wink  Ние купихме първите обувки zа есента, роzави на Адидас, много са сладурски  Heart Eyes  Само гледай да не са с дебела подметка, а меки4ки.

Общи условия

Активация на акаунт