💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 144
  • 792
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
На мен също ми се иска да гласуват на съвет,както в Сървайвър едно време.
Това гласуване в полето...,много смешно.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 23:43 от avi10

# 286
  • София
В "Събуди се" Димо и Ралица казаха две новини: победителят ще се определи на арената, а не със СМС-и и ще се гласува на племенни съвети.
Йеееее.

# 287
  • София
Хубаво е, че са се поучили.

# 288
.... победителят ще се определи на арената,....

"Честно", изрично каза Димо. Сякаш искаше да каже, че не е било така преди.

# 289
Те и досега си му казваха племенен съвет на... гласуването на полянката.

# 290
Миналата година пак на арената се определиха двамата финалисти. Ама след колко преигравания на финала, така и не можа да се разбере.
Между другото още не съм отговорила на анкетата в темата.
Чакам първо да ни представят участниците...и май вече ме лови нетърпението за довечера. 😀

# 291
  • Испания

Димо не изневерява на себе си и е с различни чорапи.

Мартина Ганчева: Първото и най-важното: Решенията за победителите няма вече да се решава със СМС-и, а на арената.

Димо, когато говори за това как ще се определя победителя: Предаването някакси се съборазява с това, което иска зрителят, и затова битката за това кой ще стане първи ще се реши на арената.

Ралица: И ще бъде грандиозно. Обещаваме.

Димо: Да. По честен начин.

Ралица ще води т. нар. племенни съвети. Няма да се случват веднага след битката, а на едно много красиво място. Няма да има само номинации, а ще коментират личните взаимоотношения. Кой с кого се е скарал, кой с кого е приятел, кой какво е направил по време на битката. Все пак било реалити и участниците живеят заедно 24 часа.

Димо ще води сблъсъците, ще бъде коментатор и арбитър.

Племената са рибари, жътвари и ловци.

Във формата ще има валута - златни грошове, които в един момент ще се окажат много решаващи.  Колкото повече битки печелят участниците, толкова повече грошове ще спечелят. Всяка битка има различна стойност. С тези пари могат да си купят и лични предимства.

Локациите на игрите: Варвара/Дарданелите, плаж Силистар, Попският плаж в Царево, Попската поляна.

Утре в Царево ще бъде излъчен епизод 1, като сцената ще бъде украсена с предмети от формата.

Тази вечер няма да е просто преставяне на 24. участници, а директно се хвърлят в битка. Значи, като миналата година. Най-младият участник е 18-годишен.

# 292
  • София
Браво, радвам се, че си пирзнаха какъв гаф са сътворили с миналия сезон. Да и иние искаме всичко да се решава честно на Арената...
Поне градят и се учат от грешките си.
Харесват ми новите правила, така трябва и да бъде.

Това с парите не ми допадна. Парите играят прекалено важна роля във всяка една сфера, хубаво щеше да е поне във формата да не се мисли за тях и тяхното тежко значение.

# 293
# 294
На първо време звучи много добре, точно двата пункта, с които не бях съгласна са променени - финалното гласуване и номинациите, ай, сега ако може и Юлиян да върнете при този регламент...

# 295
Дано тази година все пак дадът визитките на всички участници, миналата година пропуснаха част ит тях, което много ме подразни. Не ми харесва директно да започват без да знам съвсем нищо за всеки един.

# 296
Да, все пак си признаха, че миналата година не е било особено честно. И в момента във Фейсбук под постовете им се пише за Юлиян повече, отколкото за каквото и да било друго.
Ще видим довечера. Имам подозрения, че ще извадят някой звезден участник от ръкава.

# 297
  • София
Чакам предаването с огромно нетърпение Simple Smile

# 298
# 299
И аз чакам с нетърпение втори сезон.😎
Мисля, че този ще е по- добър от предния и ще коригират старите грешки.

Общи условия

Активация на акаунт