💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 021
  • 792
  •   1
Отговори
# 720
Ловците седнаха на трапезата и почнаха да се дърлят ,жените спорят май, а Тодор се включва Trollface

# 721
И аз не обичам животни и какво? Лош човек съм ли? Не бих наранила животно, не им желая нищо лошо- но не ги обичам- факт.
Ако просто не искаш да отглеждаш животно поради някаква причина(например нямаш време, финанси, не съвпада с начина ти на живот и т.н) е различно от това да се отвращаваш и имаш негативно отношение.

# 722
Ами не си представям каква може да е причината да обобщиш "аз не обичам животни" при наличието на толкова видове животни и да не обичаш нито едно. Сори, ама се присъединявам и в живота си не искам около себе си хора, които не обичат никакви животни.

# 723
Милен (доктора) много ми напомня на Боби Ваклинов.

# 724
  • Варна
Оффф, "руското" да не казвам какво да се застреля! Козите бълхи нямат! И са милион пъти по-готини от нея! От личен опит говоря! От малка съм свикнала с кози. Детството ми е минало с тях. Тази да се изкара много хай, не се усеща как се излага!

# 725
Животните са едни от най-невинните създания, да не говорим, че са изключително важни за еко системата и някаква ковра да излезе и да го изтъкне това като факт, защото ми се прави на принцеса.... на мен ми е ясно какво обича Ивана, но по принцип съм забелязала, че хората, които не обичат животни не са ми приятни

# 726
Козите ИМАТ бълхи.

# 727
  • София
Нито се отвращавам, нито имам негативно отношение към тях. Много ме дразнят такива изказвания " Който не обича животни е лош човек" и не се стърпях да репликирам, за което се извинявам, защото не е по темата.
 И последно сори, ама и аз не искам в обкръжението си хора обобщаващи и съдещи без да познават човека.
 Иначе Ивана сякаш наистина не знае къде е отишла, край реката си мисли, че ще има по-малко буболечки ли?

# 728
  • София
Много ме дразни Ивана. Защо изобщо е отишла в такъв формат? Но проблемът не е в нея, а в тези дето са я взели.
Колко ли наистина добре подготвени не са взети заради тази, за да и гледаме мрънкането. Отврат.

# 729
  • София
Е, те нарочно са я взели, не може без мрънкащи. 😀

# 730
Ами не е особено добър, егоист... обобщено, винаги има изключения, така че не го приемай лично, точно както в детството на някои определни хора се забелязва, че малтретират именно животни, затова и думите не обичам са изключително силни.

# 731
  • София
мъжете са толкова смешни. не мислят преди да действат.

# 732
Как пък не сложиха Ивана и Ева в един отбор, толкова са ми сходни като типажи.

# 733
Тая "йогата" е скандална Joy

# 734
Как пък не сложиха Ивана и Ева в един отбор, толкова са ми сходни като типажи.
да се скарат за мъжкото внимание

Общи условия

Активация на акаунт