Лаковe за нокти - 140

• 28 387
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Ха, ха Георгиева и аз като ходя на маникюр не давам да ми барват ноктите с нищо. Само да лакират и на лампата. Отивам изпилена, заравнена, без кожи Laughing На мен проблема ми е че ненавиждам да си пиля ноктите, че са дебели и направо настръхвам при тая процедура. Сега за първи път в живота си май се лакирам самичка, но съм решила твърдо да го усвоя това изкуство Laughing Сега изучавам инструментариума кое за какво е и почвам да складирам и тях...гъбички, клечки и клечици, ножички, пилички, гелове, балсами и чудении. Оня ден като клепах ноктите с тоя латекс, направо ме усмърти миризмата му. Поради някаква причина на мърша ми миришеше с извинение. Така ли е това нещо, какво има в него? Иначе си беше на ред. Свърши си работата. Но тая миризма ме уби.

# 601
  • на последния етаж
Агентче, Hug

# 602
  • Пеликания
dolce много красиво Heart Eyes
И колко са ти пораснали ноктенцата (пу пу)
Аз нямам нерви за такива техники Grinning но поне на вас ви се радвам.

# 603
Пепе, Мари, благодаря. Blush И на мен ми харесва резултатът (само това зацапване на снимките ми убива част от удоволствието).
Мари, тя техниката беше май най-бързото нещо Stuck Out Tongue Winking Eye Пиленето на нокти, лакирането преди това, чистенето после- това отне доста повече време. Grinning
Vici, моят течен предпазител няма почти никакъв мирис. А PVA лепилото което също ползвам за целта понамирисва, но доста умерено според мен (с нос близо до него, иначе нищо не усещам което да ми пречи). Лакове, лакочистител миришат много повече...

# 604
  • Берлин
Долчита,радвам ти се от все сърце Heart

# 605
Долче, страхотно ти се е получило. Heart Eyes

# 606

Моят прочит на скъсени до дъно нокти - реално израсналата част е 1мм, ноктите са пилени ниско в основата под ъгъл и затова не изглеждат къси. Лакът е наситено червен крем, Perfect Gel Look 137.

# 607
# 608
Кристал, всеки си мечтае за такива нокти "до дъно" Heart Eyes Майсторка си на пиленето в тази форма! Blush Кой номер беше онзи розов неон на Перфект (че те имат много розови неони...)?
Норагами, чудесно е.
Папурче, Диди, Hug

# 609
Здравейте, 😍
Това е от мен тази вечер: 
Скрит текст:
[spoiler/]
Скрит текст:
  [spoiler/]

# 610
  • София
Момичета, пак се нагледах на красоти. Относно ходенето на маникюр - ходила съм един път в живота си. Но предпочитам сама да се правя, нищо че съм аматьор - ентусиаст. Но всеки си знае кое му окей.

# 611
Кристал, всеки си мечтае за такива нокти "до дъно" Heart Eyes Майсторка си на пиленето в тази форма! Blush Кой номер беше онзи розов неон на Перфект (че те имат много розови неони...)?
Благодаря, долче 💚
Perfect S28 е онзи, който сравнително скоро показвах. Търсих го в Елитис в петък, че исках да си го подновя, обаче го нямаше, взех един много подобен, да не кажа идентичен розов неон на   
Gabrini, серията Neon, номер 15, може и него да погледнеш.

# 612
Кристал, Габрини неон 15 го имам, но (поне без бяла основа отдолу) ми избива повече на червен корал. Но с бяла основа може и да розовее повече. Ще търся Перфект-а да го видя на живо ще ме грабне ли Blush

# 613
  • Prismatica Aerie
Поради някаква причина на мърша ми миришеше с извинение. Така ли е това нещо, какво има в него? Иначе си беше на ред. Свърши си работата. Но тая миризма ме уби.
Така миришат някои, отвратително е. Ползвам Cuticula, има ги при вас - съхне светкавично и се отлепва много лесно. Ароматите са фантастични.

Долче, много красиво се е получило! Heart

# 614
Долче, страхотно ти се е получило и изобщо не личи да имало омазване 😊
Кристъл, ноктите ти са ВЕЛИКОЛЕПНИ😍😍😍 Не харесвам такава форма, но твоите са чудни и ме карат да се замисля и аз за различна форма❤

Общи условия

Активация на акаунт