СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 154
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 285
О, географиците у лево ..
Току-що обядвайки си говорихме как някои хора са Учители, пък други просто работят в училище. Изумена съм как някои млади учители не намериха време и мотивация да проведат една среща и ако по музика и изобразително мога да махна с ръка, то на учителя по география не мога да простя, защото има огромни изисквания към децата, а той става за смях,
Учители на възраст, хуманитаристи влязоха в час и се извиняват всеки пък като сгрешат, молят и децата за помощ.. , а този само ги наряза с оценките и ги обвинява, че не учат а преписват от учебника ..

# 286
  • София
Gadamer, бързо и пълно възстановяване на девойката!

# 287
  • София
Да се разпиша и в тази тема. Чета предимно, че страстите след изпитите бяха много разпалени.

Остава да я оформят само по два предмета. Вече всичко е доста по-лежерно. Сега ще търся списък с литературата за 8 клас, че има панаир на книгата и ще използвам да купя каквото трябва и за двете деца.

Отивам да чета за НЕГ.

# 288
  • Пловдив
Момичета, чета ви от много време, но все не се осмелявам да пиша, но сега ме мъчи въпроса с медицинските, кога да ги вадим, има ли срокове и т.н.
Благодаря предварително и успех на децата!
Аз изкарах медицинско на децата този понеделник. Доколкото знам би трябвало да важи месец, реално ми трябва при подреждането на желанията.
а през очен минавахте ли?

# 289
....

Отивам да чета за НЕГ.

Аз четох.
Прилича на политика.
Имах една позната учителка от друг град. Тя смени училището си само заради политически назначената си и държана на власт директорка. От хубаво училище бяха направили нещо .... като нищо. Но така е, когато назначенията са по политическа линия. За НЕГ не знам, но ми прилича на това, което моята позната преживя.

Момичета, чета ви от много време, но все не се осмелявам да пиша, но сега ме мъчи въпроса с медицинските, кога да ги вадим, има ли срокове и т.н.
Благодаря предварително и успех на децата!
Аз изкарах медицинско на децата този понеделник. Доколкото знам би трябвало да важи месец, реално ми трябва при подреждането на желанията.
а през очен минавахте ли?

Току-що говорих с ЛЛ на детето. Никъде не се ходи, нищо не се носи, направо при нея, медицинското го издава тя.
Вие, ако искате, питайте вашите лекари, но при нас това е от преди минута проведен разговор по телефона.

# 290
  • Пловдив
Понеже и на мен ми каза миналата седмица да ида първо при очен, а вие споменавате друг подход, та питам пак, че да знам час ли да запазвам какво...Close

# 291
Мързи ме да чета за нег, че не ми е и сред наблюдаваните училища, каква е драмата?

# 292
Понеже и на мен ми каза миналата седмица да ида първо при очен, а вие споменавате друг подход, та питам пак, че да знам час ли да запазвам какво...Close
Да не би да имате очно заболяване и затова да ви искат очен?
Ние понеже нямаме хронични заболявания, вкл. очни, лекарката беше категорична - направо при нея в приемните й часове за документа за кандидатстване.

# 293
  • Пловдив
Да не би да имате очно заболяване и затова да ви искат очен?
Ние понеже нямаме хронични заболявания, вкл. очни, лекарката беше категорична - направо при нея в приемните й часове.
не.

# 294
  • София
  Имам абсолютно същите притеснения, защото НЕГ ни е първо желание. Постоянно ги разместваме, накрая ще ми писне, ще се запишем в 1 АЕГ и да се приключва.
А СМГ изоставяте ли го?

# 295
  • София
При мен само личната лекарка ми издаде медицинските. Не сме обикаляли по други лекари.

# 296
  • София
И аз миналата година извадих на сина медицинско само при ЛЛ. Не се налага обикаляне по кабинети.

# 297
Аз уж съм наясно, но пак, за да съм сигурна:
Медицински не са нужни за всички кандидатстващи?

# 298
  • София
Медицинските са нужни само за професионалните паралелки.

# 299
  • sofia
Зазу, езикова гимназия е първо желание на младежа, иска да смени и езика, за това остават НЕГ и Испанската. Но пък у нас СМГ е религия, защото всички с които общуваме са я завършили или имат деца там. Аз лично съм ок с всички езикови, СМГ и НПМГ. Само да избере нещо накрая😁

Общи условия

Активация на акаунт