СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 750
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 930
Вчера получих мейл от Междучасие, в който във връзка с предстоящото излизане на резултатите, дават насоки как да редим желанията и ще са на линия за съдействие.

И Веди ще правят онлайн консултация!

# 931
  • София
Не мога да намеря мнението, че статистиката към училищата с успеваемостта на учениците е пусната вече от МОН, но смело ще го опровергая. Все още няма такава!!!!

# 932
  • София
В идеалния вариант би трябвало новият формат, малко по-малко, да намали тези безумни уроци и школи извън училище. Какво, обаче, ще се случи на практика, предстои да видим, а някои и пряко да участваме.

# 933
  • софия
Подготвих се за резултатите - купих бутилка розе и бутилка бЕло. Ще ги сложа да се изстудяват в хладилника.
И резултатите ще излязат, докато съм на работа Laughing

# 934
  • София
Аз пък се впечатлих от половинката час математика, който ще служи за затвърждаване на материала Rolling Eyes

# 935
Какви са доводите за изучаване на испански език? Напоследък все повече деца го предпочитат. Във Вн испанският вече измести френският по бал за прием.

Това е супер лесен език, който се учи за 3 месеца, няма нужда да се инвестират цели 5 години. В Сф има ли възможност за реализация извън преподавател? От 2002 досега с испански съм работила само няколко месеца по временен проект като преводач-придружител на един аржентинец. Не съжалявам, че съм го учила, но реално дори руският ми е намирал по-голямо приложение.

# 936
  • София
Идеята да включат природни и обществени науки на теория е добра, но като се има предвид, че сега почти всички деца ходят на уроци по български и математика, за да се справят с изпитите, не ми се мисли каква истерия ще настане по другите предмети, особено по физика и химия Sad
Иначе оценките от НВО със сигурност са готови, тъй като вече са изпратили статистика на училищата за представянето на техните възпитаници. Стискам палци! Simple Smile
Нямам представа от къде ти е информацията, но все още не е изпратена тази статистика, поне за София-град. Успех на всички!!!

# 937
Питах вчера мойта мома дали са взели материала по БЕЛ и мат. да края. По БЕЛ - да, по мат. - НЕ. Ще има пак уроци в началото на уч.година. Но тя нашата госпожа по мат. не винаги може да си решава задачите. Факт.
А по линия на ЕЖК чух, че септември и октомври ще сме на ДО. Лошо ми стана. Знам, че това е просто някакво си инфо, ама като гледам как на час по лъжичка сервират кофти неща, няма да се учудя.

# 938
Мнението ми за испанския е 1:1 с твоето
За София мисля, че просто ИГ е много хубаво училище, затова е предпочитано. За други градове не знам

# 939
Е, чак за три месеца да се научи език?!
Според мен е мода, както навремето инженери, после прависти, ...

# 940
  • Пловдив
Е, чак за три месеца да се научи език?!
Според мен е мода, както навремето инженери, после прависти, ...
сега IT специалисти Simple Smile

# 941
Чудя се колко още ще се търсят ИТ специалисти. А глад за инженери си има...

# 942
  • София
Идеята да включат природни и обществени науки на теория е добра, но като се има предвид, че сега почти всички деца ходят на уроци по български и математика, за да се справят с изпитите, не ми се мисли каква истерия ще настане по другите предмети, особено по физика и химия Sad
Иначе оценките от НВО със сигурност са готови, тъй като вече са изпратили статистика на училищата за представянето на техните възпитаници. Стискам палци! Simple Smile
Нямам представа от къде ти е информацията, но все още не е изпратена тази статистика, поне за София-град. Успех на всички!!!
От училището на детето, за София-град става въпрос. Може да го правят поетапно.

# 943
  • София
SamoDiva, син на моя близка завърши испанската и веднага след училище започна работа с испански в кол център, обслужващ сервиз на някаква автомобилна марка в латинска америка. Работното време беше малко особено, почваха следобяд и до 2-3 през нощта. Момчето едновременно с това записа и следване в софийски университет, но беше доволен от заплащането. За мен кол - центровете не са постоянно решение, но за студенти е доста добре. Чистият доход за 4 ч. е около 800 лв.

# 944
  • София
Е стига де, как се учи език за три месеца?
Въобще доста често се изумявам от представата на хората за "владеене на език". Включително и от честите заключения колко добре деца в седми клас знаят английски. Ми не, няма такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт