СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 652
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
А към колко часа най-късно са излизали резултати или класиране? Утре надвечер пътуваме, много се надявам да знаем резултатите преди това, не мога да гледам екрани в движение Laughing

# 1 021
а статистическите резултати, за които писахте тук - какво включват/
по градове/училища
или по предмети
или по задачи. примерно: математика: 1 въпрос - толкова верни и толкова грешни ...

колко е подробна тази статистика?

след колко време излиза и тя?

# 1 022
  • София
В нашето училище средни оценки БЕЛ: 77 - момичета и 70 - момчета. 13 деца с над 90т., нито едно 100т.
Не че нещо ми говори това. Rolling Eyes

# 1 023
  • софия
По някое време, някъде, излиза ли статистиката по отделни училища или е само по градове?

Илит, не знам за кой град става въпрос, но на мен съвсем лаишки ми говори, че въпросите не са били чааак толкова лесни, колкото се говореше след изпита. 13 деца от колко?
Ако може да се прави някакъв извод от тези резултати (доста несериозно, разбира се), по мат ще бъдат по-ниски.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 15:40 от zvаnchе

# 1 024
ехааа, това значи, че резултатите от матурата са излязли при вас? Може би от РУО вече ги имат, или някоя класна е казала резултатите от някой протокол.

13 деца от 144 - значи около 10% от децата са пълни отличници по тази матура. ами то и в реалността/като не се завишават оценките без причина/ ще да са пак толкова
Wink

# 1 025
Някой може ли да ми помогне
Трябва ми с описание на материала по БЕЛ за 6 и 7 клас
Срещала съм такъв файл, но сега не мога да го намеря

# 1 026
  • София
София, 6-то ОУ. Четири паралелки са седмокласниците. Честно казано, ми се вижда нисък резултат, но не знам как е било предишни години.

# 1 027
  • софия
Някой може ли да ми помогне
Трябва ми с описание на материала по БЕЛ за 6 и 7 клас
Срещала съм такъв файл, но сега не мога да го намеря
Модел на НВО по български език и литература в VII клас за учебна …  2019–2020 година?

# 1 028
В нашето училище средни оценки БЕЛ: 77 - момичета и 70 - момчета. 13 деца с над 90т., нито едно 100т.

Това е много висок среден резултат. За кой град става въпрос?
Предчувствам тази година такъв висок бал, какъвто не е имало последните десет години...Баловете ще хвърчат яко.

# 1 029
  • Варна
И как видяхте тази статистика за конкретното училище?

# 1 030
  • Sofia

извинявай, но удобно ли е да споделиш кое това училище?

# 1 031
  • София
Малко по-нагоре е споделила - 6 ОУ. Според мен обаче общия брой деца не е 147 в училището не е 147, а по-малко щом са 4 паралелки.

# 1 032
  • София
в сайта priem.mon.bg ли ще гледаме резултати на децата или някъде другаде ще излезе?

# 1 033
  • Пловдив
Офф, много весела темата, как не я намерих по-рано, ама накрая взехме да се напрягаме 😰. Замислихте ме с този испански. Не, че ще влезе, но аз съм практична и наистина немски е по-удачно. Ама сега говорих със синковеца, той си държи да си му е испанския първо желание. А иначе, в света повече хора говорят испански, отколкото английски все пак. В тази връзка, крайно време е да се измисли паралелка с китайски. В София знам, че има японски, ако беше в Пловдив, бих записала детето, има голям афинитет към японска култура и гледа много филми на японски. Аз днес се разочаровах малко, чувството ми за справедливост най-вече, в класа на сина едно момиче, с което са на един чин и което, никак не е по ученето, нито пък е гений и беше с 3 и 4 през 5 и 6 клас, сега се оказа с 6 по математика. 😱. В шок съм. Сина каза, че най-доброто по математика момче й решавало задачите за контролните. Тя била с пищови по други предмети, сина ми й решавал по английски и те така. Дипломата й ще е доста висока. Не, че е важно, ама поне си  въобразявах, че е много реална оценката на тяхната госпожа. Явно не и си зависи. Вчера им даде един много хубав проект, практически, та нагледно видяха колко са лоши бързите кредити. Трябваше да направят план за почивка, колко ще им струва и д а намерят две места да теглят пари. И той вика, ама мамо, кой е луд да тегли бързи кредити... До сега не знаеха за какво става въпрос. Та поне това е много полезно. Не са оформени още по доста предмети. Пфу.

# 1 034
София, 6-то ОУ. Четири паралелки са седмокласниците. Честно казано, ми се вижда нисък резултат, но не знам как е било предишни години.
И как го разбра този резултат?

Общи условия

Активация на акаунт