СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 723
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 140
Не се заяждам. Репликирах ти твърдението, че в СМГ  не споделят нищо с родителите, защото не е вярно. Сайтът е обновен и се актуализира непрекъснато. В школо получаваме редовно от директора и учителите инфо за всичко, което ни касае.
Е, сега, че няма да пратят статистиката на училището в този момент, за да се постне в бг мама, не е толкова важно.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 19:02 от Warwick

# 1 141
  • София
Досега избягвах тази лудост, но сега и аз се примъквам при вас да чакаме заедно.

# 1 142
Някой да знае резултатите от областните кръгове на олимпиадите дали ще се публикуват в priem.mon.bg? Благодаря предварително!

# 1 143
  • София
Мислех, че стресът и страстите са поспадали след матурите, но явно до второ класиране ще има още няколко пика 😀
Наздраве 🥂

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 19:19 от StelaP

# 1 144
Ясно е - няма да е днес класирането, за днес остава само пиенето Simple Smile
Хайде наздраве! И помнете важното е да сме живи и здрави!
(Жена пита мъжа си:
- Скъпи, искам честно да ми кажеш, дебела ли съм? Без да ме лъжеш...
- Скъпа, важното е да сме живи и здрави...)
 Роклите с Маусите утре по това време

# 1 145
Някой да знае резултатите от областните кръгове на олимпиадите дали ще се публикуват в priem.mon.bg? Благодаря предварително!
Би трябвало. В профила на моето дете има графа за олимпиадата, на която е ходила на областен кръг.

# 1 146
  • София
'Айде и директорът на 51-во каза, че седмокласниците им са показали най-високия резултат, който е имало училището "forever". Joy Дължало се на ДО, според него.

# 1 147
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
'Айде и директорът на 51-во каза, че седмокласниците им са показали най-високия резултат, който е имало училището "forever". Joy Дължало се на ДО, според него.

Къде това? По новините ли?

# 1 148
  • sofia
Дано това не е подложка и да не видим скоро обучение на живо, понеже с ДО всичко е на шест😉😄

# 1 149
Ееех, какво не правят, само за да си въведат ДО като регулярна форма на обучение. Кой знае какво са измислили - първо 20% от времето, а после не е ясно. Simple Smile)))) То голям успех с това ДО! Simple Smile))))) Цялата работа намирисва като на есен да сме си ДО, защото е супер...... Нямам думи вече!

# 1 150
  • София
Намираме се в България - за жалост, ще има парашутисти, които ни взимат местата на нашите деца.Това е истината- не ми се вярва, но е така! Корупцията е в пълна сила!

# 1 151
Ще ги е шубе да пуснат децата на есен и затова така възхваляват ДО.
Няма училище, което да осигури ниво на стерилност и безопасност от ковида, та явно ще е така...

# 1 152
  • София
Намираме се в България - за жалост, ще има парашутисти, които ни взимат местата на нашите деца.Това е истината- не ми се вярва, но е така! Корупцията е в пълна сила!
Успех на всички ДЕЦА и родители Simple Smile

# 1 153
  • София
Моят математически мозък доста мисли върху споделените дотук резултати, в частност математика, и стигнах до извода, че среден резултат може да се вдигне по няколко начина - повече хора около средната стойност, повече хора във високия диапазон, но и повече в ниския, съответно повече хора в ниския диапазон и по-малко във високия. Та като цяло голямо хвърляне на боб и занимавка да минава времето до утре.

# 1 154
  • София
Мда, хвалбите след ДО са навсякъде ...

https://www.24chasa.bg/novini/article/8734804?fbclid=IwAR1zutbDY … OWXyVdFluPhuUXATY

Общи условия

Активация на акаунт