СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 119 901
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 125
Очевидно всички родители се интересуваме от тази статистика, значи ни касае.
Прави впечатление, че в разни училища информират, в други - не. Ясно е, че не е задължително. Но е интересна за всички статистика и няма защо да не се сведе до информация до класни, деца и родители.
Ще се сведе, разбира се. Има подробна статистика на сайта всяка година, даже с имената на отличниците. Такава са качили вече за тазгодишното ДЗИ. Това, че ти искаш да я имаш на мига, не значи че са длъжни веднага да ти я дадат. Може още да не са я получили дет' се вика.
Ясно е , че ще се чака, но ми е  интересно дали училищата получават само статистиката първоначално или всички оценки на децата ?

# 1 126
Утре като си видя резултатите, тази статистика, която днес са получили хич няма да ме вълнува. Ще се интересувам от обобщената за София.

# 1 127
Във вашия случай, да, но за големите софийски училища, аз лично не виждам, какво ни грее тази статистика.
Евентуално, ако някой сега си избира училище за 5-7 клас, би могъл да се възползва от нея.

# 1 128
  • софия
Интерес да видиш какво е общото ниво.

# 1 129
Те децата във вайбър веднага ще се обобщят.

# 1 130
  • у дома
Май Слънчевата ще се окаже права, че баловете ще са нещо средно между 2018 и 2019...

Слънчевата както се шегува, така има сигнали... Joy
Шегувам се, но съм аналитичен тип, със силна интуиция... Ех, ако Дидева стане министър, ще се кандидатирам за секретарка! Joy
Ако си изнамериш раклята с Мини Мауската може-иначе не...

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 18:23 от svetlaem

# 1 131
Ей , от два часа се мъча да ви изчета и сърцето ми тупти...не искам преди понеделник резултати...., че току- виж верно се сбием за Бузема (само ще трябва да уредя и някоя подобаваща тежка машина от селското поле).
jam , няма още нищо в графата за оли( химията така и не се появи , дори като предмет , само физиката стои странно).

# 1 132
Утре като си видя резултатите, тази статистика, която днес са получили хич няма да ме вълнува. Ще се интересувам от обобщената за София.
Теб не, но на децата, които се борят за оставане в СМГ им е супер важно къде се намират сред основните си конкуренти. А за това им трябва и личния резултат и обобщената за СМГ. От общата за София се пълнят много други високобалови училища, почти никакъв ориентир за СМГ не е.

# 1 133
  • sofia
Още чакам госпожата по БЕЛ да му напише срочната и годишната оценка. По ИУЧ я е въвела, ама това кво ме (го) грее. Явно утре ще е, сигурно чака да му види точките....

# 1 134
Те децата във вайбър веднага ще се обобщят.
Сигурна съм. 100℅ от миналата сряда си знаят и точките по математика.

# 1 135
  • София
Информацията от тези справки очертава нещо като тенденция, ако може да се говори за такава дотук с 3 училища -  малко по-нисък резултат БЕЛ и сходен или малко по-висок МАТ.

# 1 136
Теб не, но на децата, които се борят за оставане в СМГ им е супер важно къде се намират сред основните си конкуренти. А за това им трябва и личния резултат и обобщената за СМГ. От общата за София се пълнят много други високобалови училища, почти никакъв ориентир за СМГ не е.
Ми тогава да натиснат копче сенд до всички деца/родители с прикачен файл. Щом им е важно спокойствието на родителите, които ще си запазят. Защо трябва да чакат седмица или 3 дни?
Моето и твоето виждане за комуникация и информация се различават. Затова общо погледнато аз като недоволна си тръгвам, а ти като доволна си избрала да останеш. Така и двете сме щастливи и спор няма смисъл да водим.

# 1 137
По Мат и БЕЛ да кажем, че чакат резултатите, но поне по ФВС и ТП да ги бяха оформили. Само по музика имаме оценка...

# 1 138
Ми тогава да натиснат копче сенд до всички деца/родители с прикачен файл. Щом им е важно спокойствието на родителите, които ще си запазят. Защо трябва да чакат седмица или 3 дни?
Моето и твоето виждане за комуникация и информация се различават. Затова общо погледнато аз като недоволна си тръгвам, а ти като доволна си избрала да останеш. Така и двете сме щастливи и спор няма смисъл да водим.
Смяташ, че с тази справка от 2 реда 160 родителя ще се успокоят?! Единствената информация, която носи, е средния успех на випуска на съответното училище. Без да си знаеш собствения резултат, никаква работа не върши.

# 1 139
Оффффф, противоречиш си. По-горе обясни, че им е важна, сега, че не им е.
Дали ако питаме в наборната група колко души искат да видят сега статистиката няма да я поискат? Естествено, че всички се вълнуваме. И искаме да я видим. Дошла си в седмокласната тема да се заяждаш с мен. Ай, спри се. Ти ще ми кажеш какво и кога ми е важно и какво и кога искам да видя аз или някой друг от родителите на седмокласниците.
Целият спор водим защото казах, че не ми допада, че твоето любимо училище не е споделило една статистика. Ми приеми, че има хора с различно от твоето мнение и се спри. Аз не ходя в десетокласната да ти казвам какво да мислиш и от какво да се вълнуваш.

Общи условия

Активация на акаунт