СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 733
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
До нас е близо Ботушев, ама моето е много отвеяно и за шофьор на ТИР не става

Едно време бях казала на нашите, че ще ставам овчар, че ми изглежда много лежерна професия. Баща ми ме изгледа и вика: Ще изгубиш овцете и после ще те бият селяните Simple Smile

# 1 111
  • София
Не съм на 100% сигурна, но мисля, че е от РУО. Логично е да е от РУО.

# 1 112
Мария, ако още не си припаднала, я се обади за резултатите на СМГ и направо да изчисляваме прогнозни балове. Какво ще чакаме МОН да се натуткат! Joy
Питах чрез детето по време на час 2ма учителя (класни на 7ми клас). Не знаеха, че е получена такава статистика. В смг родителите трудно, да не кажа почти невъзможно получаваме информация.
Хм, не бих казала. Когато трябва ни информират за всичко, което ни касае.

# 1 113
  • София
Учителите не са длъжни да знаят за тази справка, те не се занимават с нея. Във всяко училище има човек, който се занимава с резултати от НВО, ДЗИ..

# 1 114
  • Някъде в Европа...
Айде и ние сме оформени! Юинахме заветното 5.50 🤣, но цитирам набора "като нямада се взима за стипендия, защо ми надува главата последните дни да се боря за по-високи оценки" 🤣 (музиката я "вдигна от 4 на 5 и химията от 5 на 6)...Стартираме и ние с 100 точки преди резултатите от НВО...
Леле, момичета, много високи точки споделяте. Успокоявам се с това, че не се борим за софийско училище.
Стискам палци, софиянки, за резултатите и реденето на желания!

# 1 115
Очевидно всички родители се интересуваме от тази статистика, значи ни касае.
Прави впечатление, че в разни училища информират, в други - не. Ясно е, че не е задължително. Но е интересна за всички статистика и няма защо да не се сведе до информация до класни, деца и родители.

# 1 116
А къде точно ще се появят оценките / точките? Имам предвид в кое меню / раздел на priem.mon.bg?
Основна информация?
или Изпити?
или друго?

# 1 117
Ми може би някои училища имат поводи за гордост, и политика на комуникация. Други не.

# 1 118
  • София
Аааа, моля, моля. Бузема, цветарската паралелка, съм си я заплюла.
С тези балове, които цитирате, май ще ни и огрее.

# 1 119
  • софия
Ами, не е лошо да се каже на родителите. Все пак децата са (били) ученици на училището. Но някак е по-хепи соц да не споделяш подобна информация и да гърчиш родителите. Санака писа, че по ЗДОИ може да се поиска, но докато ми отговорят ще излезе обобщената.

# 1 120
А къде точно ще се появят оценките / точките? Имам предвид в кое меню / раздел на priem.mon.bg?
Основна информация?
или Изпити?
или друго?
Секцията е Оценки и все още не е видима в сайта, въпреки че е налична. Simple Smile

# 1 121
Прави впечатление, че в разни училища информират, в други - не. Ясно е, че не е задължително. Но е интересна за всички статистика и няма защо да не се сведе до информация до класни, деца и родители.
Ще се сведе, разбира се. Има подробна статистика на сайта всяка година, даже с имената на отличниците. Такава са качили вече за тазгодишното ДЗИ. Това, че ти искаш да я имаш на мига, не значи че са длъжни веднага да ти я дадат. Може още да не са я получили дет' се вика.

# 1 122
                     Спокойно!Ще публикуват тази статистика в сайтовете на у-щата,но сега......явно има изтичане на инфо от клюкарите в у-щето! Smiling Imp Информирането не е официалното,а ЕЖК!

# 1 123
  • София
някой "олимпиец" вижда ли си резултатите от олимпиадата вече в priem.mon.bg?

# 1 124
  • у дома...
При нас, ако ни сведат статистиката преди резултатите, ще е много лесно. Паралелката е от 30 деца. Горе-долу се знае в училище кой на какво ниво е.

Общи условия

Активация на акаунт