СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 730
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Стана ми лошо, високи резултати споделяте
Май ще се избиваме и за ТОХа

Фризьорското е на хубаво място и има страхотен двор Simple Smile
Joy

Не знам защо този набор така пренебрегва БУЗЕМА. А беше толкова на почит навремето... Laughing

# 1 096
  • София
Ето това е резултатът при лесни изпити - струпване на много резултати в горния сегмент. За всички, които ги пожелаха, честито. За останалите - все някъде ще учат всички Wink

# 1 097

Joy

Не знам защо този набор така пренебрегва БУЗЕМА. А беше толкова на почит навремето... Laughing

Вероятно почитателите си го пазят в тайна, да не им открадне някой идеята.

# 1 098
  • София
Дами, малко ли ви е напрежението от очакването, та се напрягате и от нероден Петко?
Сипете по едно, отдръпнете се за малко от компа/телефона. Ще мине всичко и ще се нареди по най-добрия начин Heart Eyes Hands V

# 1 099
До нас е близо Ботушев, ама моето е много отвеяно и за шофьор на ТИР не става

# 1 100

Joy

Да, помня БУЗЕМА, когато през юни-юли 2018 ме тресеше същата треска Simple Smile Така и никой не се похвали как е там Simple Smile

# 1 101
  • София
Мъжът ми е "заплюл" автото в Редута, колко му е ...

# 1 102
Мария, ако още не си припаднала, я се обади за резултатите на СМГ и направо да изчисляваме прогнозни балове. Какво ще чакаме МОН да се натуткат! Joy
Питах чрез детето по време на час 2ма учителя (класни на 7ми клас). Не знаеха, че е получена такава статистика. В смг родителите трудно, да не кажа почти невъзможно получаваме информация.

# 1 103

Ами то има хубави специалности, но в непопулярни училища, а средата е от значение все пак.
Оптика с НЕ е добър избор според мен, но няма начин да си забия детето в Химията.
В Механото популярна специалност е "Графичен дизайн" - повечето познати момчета на дъщеря ми са избрали нея (говоря за набор 2005).
Новото компютърно училище към ТУ също е с добри отзиви на учещите там.

# 1 104
  • София
Статистиката пристигна в училищата в по-късния следобед. Аз от тази тема разбрах за такива справки. Като звъннах в училище, нашето техническо лице тъкмо си тръгваше, но отвори компа и ми ги каза.

# 1 105
Явно по различно време пристига в различните училища. Някои я знаеха преди обед.

# 1 106
Явно децата ни са в едно училище, но въпросът ми е това госпожата по математика ли го е споделила?
Моята щерка явно е при другата госпожа, нищо не знае още.

Да, сутринта имаха час и им е казала. Нямаха БЕЛ и затова не знаеше и сега ми хрумна и ѝ казах да ѝ звънне и да пита - и ето по-горе и резултатите по БЕЛ.

Така че тези данни не са тайна, още няма 17 часа и който иска може да си звънне в съответното училището и да пита ако работят.

И най-вероятно по-късно/утре ще има и в сайта новини Simple Smile

Благодаря много, Hopla!

И моята дъщеря имаше математика сутринта, но госпожата нищо не е казала. Сега й писа да пита, но не знаела нищо.
Класната ни е по БЕЛ, но и тя не знае, уж 😉
Малко остана, ще си чакаме. Но звучат добре обобщените резултати ☺️

# 1 107
  • София
Сега съвсем няма да се спи. Какви са тези средни резултати, дето ги изкарахте Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 1 108
Аз писах с молба и на класната, и на директора, но едва ли ще ни огрее. Не пречи да се пробва...

# 1 109
Статистиката пристигна в училищата в по-късния следобед. Аз от тази тема разбрах за такива справки. Като звъннах в училище, нашето техническо лице тъкмо си тръгваше, но отвори компа и ми ги каза.
Кой изпраща тази статистика- местното РУО или директно от МОН? В нашия град няма подобна информация.

Общи условия

Активация на акаунт