СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 703
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Моят математически мозък доста мисли върху споделените дотук резултати, в частност математика, и стигнах до извода, че среден резултат може да се вдигне по няколко начина - повече хора около средната стойност, повече хора във високия диапазон, но и повече в ниския, съответно повече хора в ниския диапазон и по-малко във високия. Та като цяло голямо хвърляне на боб и занимавка да минава времето до утре.
Всичко вече е проверено! Щом подават информация в училищата! Защо ли не излиза в профилите им? Ще чакаме

# 1 156
  • у дома...
Утре, в 8 и 5, със сутрешното кафе вместо новинарските сайтове да не ни изненадат с резултати, че отидЕ работния ден.

# 1 157
  • София
Утре, в 8 и 5, със сутрешното кафе вместо новинарските сайтове да не ни изненадат с резултати, че отидЕ работния ден.
Мани, ще ме изгонят от работа вече с тия матури Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 158
  • София
Ето я другата гледна точка за ДО

# 1 159
Преди около месец руо качи обява за конкурс на директори за сума училища. Днес нова порция.

# 1 160
Значи, ще излезнат резултатите, а нашите още не са оформени. Колко ли пък да е трудно. Учебниците са върнати, какво още искат. Пфу...

# 1 161
Добър вечер, бих искала да се обърна към вас за съвет.

Синът ми учи в селско училище в общ. Петрич.
Днес на родителска среща ни казаха, че подаване на заявление става само при тях, в училището, където учи, на 3 юли. Опитах се да възразявам, че мисля че можем и сами онлайн да го направим. Отговориха - "Абсурд, не може без да има и хартиен носител, задължително трябва да дойдете при нас!"

Сега се чудим, защо така казват, и трябва ли да ги слушаме. Иначе през цялата година на родителски срещи говориха, как няма смисл децата да кандидатстват и по-добре да си останат в това училище.

# 1 162
Мисля, че последното изречение е отговора.

# 1 163
  • София
Ами, всъщност... ако вземем 73 су, 33 деца са със среден брой точки, около 95. За останалите 96 деца, средният брой точки ще да е около 64-65 т. Не е много висок резултат. Сега ще погледна и останалите.... за мат.

# 1 164
Аз бих подала електронно..., нещо ме съмняват тези.

# 1 165
Добър вечер, бих искала да се обърна към вас за съвет.

Синът ми учи в селско училище в общ. Петрич.
Днес на родителска среща ни казаха, че подаване на заявление става само при тях, в училището, където учи, на 3 юли. Опитах се да възразявам, че мисля че можем и сами онлайн да го направим. Отговориха - "Абсурд, не може без да има и хартиен носител, задължително трябва да дойдете при нас!"

Сега се чудим, защо така казват, и трябва ли да ги слушаме. Иначе през цялата година на родителски срещи говориха, как няма смисл децата да кандидатстват и по-добре да си останат в това училище.
Нали имате служебна бележка с вх.номер и код? Ако си имате достъп до системата, никой не може да ви спре да подадете онлайн.

# 1 166
Значи, ще излезнат резултатите, а нашите още не са оформени. Колко ли пък да е трудно. Учебниците са върнати, какво още искат. Пфу...

Да излязат резултатите и да напаснат оценките с резултатите от НВО ...

За ДО - дано в ЕС дадат пример с присъствено обучение, че е възможно.. Не виждам защо ДЯ и ДГ може, а ученици не може. Могат да разделят децата на две групи и да ходят поне за основните предмети.
Да не говорим, че има професии, където практиката не може да се провежда дистанционно. Това заварчици, еладжии и стругари, козметици и фризьори..

# 1 167
  • София
Преди около месец руо качи обява за конкурс на директори за сума училища. Днес нова порция.
Намерих и двата документа.
От днешния - конкурс за 31-во, 35-то, СГСАГ.
Понеже и трите са ми в полезрението, това някак ме притесни.
Директорката на 31-во взе някаква награда т.г.; преподавала е навремето на мъжа ми по литература - тогава е била много млада; страхотна е била като учител. И е с реноме на много читав директор.
Таза новина сериозно ме озадачи.

# 1 168
В ДГ има мед.лице на входа, не се смесват групите, могат да ги контролират...

# 1 169
Аз бих подала електронно..., нещо ме съмняват тези.

Нали имате служебна бележка с вх.номер и код? Ако си имате достъп до системата, никой не може да ви спре да подадете онлайн.
Имаме, разбира се.

Чудим се, дали го измислиха така, защото не вярват, че родителите ще се справят сами, или си оставят възможност за последен натиск при записването.

Мисля да идем на мястото и да видим, как работи, за да не ги засегнем с тотален игнор. Но ако нещо не правят както трябва, ще подаваме сами.

Общи условия

Активация на акаунт