СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 645
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 170
А на каква възраст се пенсионират училищните директори?
И дадължително ли , ако са я достигнали да се пенсионират или могат да останат директори?

# 1 171
  • София
270+нови известия, реших, че са излезнали резултатите, пък то не

# 1 172
  • София
И дадължително ли , ако са я достигнали да се пенсионират или могат да останат директори?
Биси, и аз това се чудех.

# 1 173
Преди около месец руо качи обява за конкурс на директори за сума училища. Днес нова порция.
Намерих и двата документа.
От днешния - конкурс за 31-во, 35-то, СГСАГ.
Понеже и трите са ми в полезрението, това някак ме притесни.
Директорката на 31-во взе някаква награда т.г.; преподавала е навремето на мъжа ми по литература - тогава е била много млада; страхотна е била като учител. И е с реноме на много читав директор.
Таза новина сериозно ме озадачи.
Николчева не ли за пенсия вече. На годинки си е тя.

# 1 174
Да, скоро попаднах на някаква информация баш на тая тема, но я игнорирах като незасягаща ме. Но явно това е отговорът на многото свободни позиции.

# 1 175
Аз бих подала електронно..., нещо ме съмняват тези.

Нали имате служебна бележка с вх.номер и код? Ако си имате достъп до системата, никой не може да ви спре да подадете онлайн.
Имаме, разбира се.

Чудим се, дали го измислиха така, защото не вярват, че родителите ще се справят сами, или си оставят възможност за последен натиск при записването.

Мисля да идем на мястото и да видим, как работи, за да не ги засегнем с тотален игнор. Но ако нещо не правят както трябва, ще подаваме сами.

Аз не бих оставила подаването на документите в ръцете на хора, явно заинтерисовани, децата да бъдат приети (да останат) в същото училище. Можете да подадете документите само веднъж!

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 20:48 от MollyBy

# 1 176
ЗА 35-то: Директорката е бетонирана от доста години на стола си. Не е лошо да се раздвижат малко нещата. Училището е в потресаващ вид, като изключим двора, който оправиха миналата година.

# 1 177
Да, нито бих се доверила или притеснила дали, някой, който ме лъже няма да се почувства игнориран.

# 1 178
  • София
Да, скоро попаднах на някаква информация баш на тая тема, но я игнорирах като незасягаща ме. Но явно това е отговорът на многото свободни позиции.
https://www.monitor.bg/bg/a/view/pensionirat-240-direktori-na-uchilishta-206572

# 1 179
В ДГ има мед.лице на входа, не се смесват групите, могат да ги контролират...
В училищата също има медицинско лице, ако престоят се сведе до 4 учебни часа без да напускат стаите освен за тоалетна,  кое остава като проблем?  И в момента има училища, където ходят деца да доучват ..
При големите няма кой знае какъв контакт с различните ученици, а в 1-4 клас са с един учител
Ако това продължи още 1-2 години ще има огромни загуби без поне частично присъствено обучение..
Аз до 7 клас можех да отговарям на въпроси с малко поприпомняне, но догодина живот и здраве с ЧЕ различен от АЕ.. ще го закъсам

Във Варна също ударно пенсионират директорите, а и доста от учителите са решили да излязат в заслужен отдих

# 1 180
  • София
Аз до 7 клас можех да отговарям на въпроси с малко поприпомняне, но догодина живот и здраве с ЧЕ различен от АЕ.. ще го закъсам
Преди 2 ч., Дидева промени необратимо живота ми, като ме запозна с 2 учебника за ПП по мат 🤯 ... Ако още 2 год ще учат с ДО, мисля да посъветвам детето да избере история и география за ПП. Joy
Да вземат, да ги кажат навреме тия неща, щотооооо....

# 1 181
А как е било минали години: системата прием.мон спира ли да може да се отваря докато наливат резултатите или си е активна и изведнъж освобождават ново меню?

# 1 182
Ние на 15 септември разбрахме, че имаме нов временен директор. Предната директорка не даваше абсолютно никакви признаци за пенсиониране.

# 1 183
  • София
А как е било минали години: системата прием.мон спира ли да може да се отваря докато наливат резултатите или си е активна и изведнъж освобождават ново меню?
Дава бъгове, но не може да се каже еднозначно дали е от наливането или е рефрешването. Wink

# 1 184
  • София
Лично аз смятам първо оттук да разбера, че са излезли.
Дъщеря ми не иска да проверявам без нея, така че направо ще ѝ преотстъпя тази дейност.
Та моля ви, дръжте ме в течение. 😊

Общи условия

Активация на акаунт