СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 470
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 515
МАТ 91,250
по математика въпреки посредствеността на математичката (малко оплеска нещата на матурата, очаквахме даже по-малко точки).

Ъъъ, 91 точки по МАТ и му викате оплескване....Open Mouth
Май довечера и аз ще си сипя. Мислех да отказвам алкохола, но ще е някой друг път. Joy

# 1 516
МАТ - 100 т.
БЕЛ - 93 т.
и ние без частни уроци. Simple Smile Той е доволен, за мен основното притеснение остава - изборът и подредба на училища, които не познаваме, защото ще се премества в София - Джон Атанасов, 31-во, 138-мо.... Би могъл да влезе и в други, но се е спрял на тези. Дано късметът го свърже с добра среда.
Ако иска да учи компютърни науки по-добре да кандидатства в ТУЕС. Нивото на децата и обучението в Джон Атанасов са много по-зле от ТУЕС. На две от приятелките ми, с които сме в една компания децата завършиха тези училища и много са коментирали пред мен. 138-мо ако иска китайски или японски е вариант. 31-во е добро, но с този бал детето може да влезе в СМГ или езиковите.
Детето е с много висок бал и би могло да избира измежду всички софийски училища.

# 1 517
БЕЛ - 93, 000
МАТ - 71,500
Доволна съм.
Сама се подготвя, без школи и курсове.

# 1 518
Голяма драма ще имам аз с реденето, голяма, от сега ми се реве! Имаме шанс за НПМГ с Гео, но аз давам предимство на езиковите гимназии, а е и много далече от нас! Ако ги подредя така, че се мушне в някоя, която съм писала преди НПМГ, ще се гърмя😀

А изпита по ГЕО Simple Smile?
Пиша, тъй като и ние като първо желание сме ГЕО в НПМГ, ноо ...

# 1 519
Имаме си точки от Олимпиада, аз и не знаех, че е ходил на Областен кръг😀

# 1 520
  • София
Голяма драма ще имам аз с реденето, голяма, от сега ми се реве! Имаме шанс за НПМГ с Гео, но аз давам предимство на езиковите гимназии, а е и много далече от нас! Ако ги подредя така, че се мушне в някоя, която съм писала преди НПМГ, ще се гърмя😀
За 1000-ден път казвам РЕДЕТЕ СПИСЪКА ПО ПОРЕДНОСТ НА ЖЕЛАНИЯТА (на детето и/или вашите). Не мислете за бал, статистики или "да не става зян бала"
Не искам да има гърмяли се мамита Heart Eyes

# 1 521
Съвет и от мен ! Минахме по този  път миналата година. Винаги на първите места пишете училища и паралелки които искате най-много. За да не се окаже , че сте приети по първо желание и не толкова желано училище

# 1 522
  • София
Момичета, в НПМГ всички специалности ли са с вътрешен изпит или има и с НВО само?

# 1 523
  • София
Момичета, в НПМГ всички специалности ли са с вътрешен изпит или има и с НВО само?
Двете математически са само с НВО (3 пъти мат и 1 път БЕЛ), както и оценките по мат и физика от училище
СНХ също няма допълнителен изпит

# 1 524
Има само с НВО - мисля, че МАТ и ИТ паралелките. Дидева ще ме поправи ако греша.

# 1 525
Стигат за навсякъде при нас.
Ако някой ми беше казал, с нашия БЕЛ, че дори при балообразуване 2*БЕЛ +  2*Мат (плюс 5 по БЕЛ в дипломата) ще имаме бал 4XX, щях много да се смея.

Поздравления за шеметните резултати.
Amanda, дано е добре детенце.

# 1 526
Похвалвам се, че съм наистина съм майката на едно от 21 деца в  ПЧМГ, които имат 100 точки. Много съм щастлива!
БЕЛ - 81 точки - доволна съм.

Успех на всички дечица!

# 1 527
Здравейлйте,следя ви, но сега се включвам.Ние сме с бал 401.-момче.Споменахте за 31  во, към коя паралелка сте се насочили? На нас ще ни е близо,на 10 мин пеша,но още се колебаем коя паралелка.

# 1 528
  • София
При моето резултатите не са пак толкова впечатляващи като цитираните тук, но аз съм доволна. Мисля, че не само за ТОХ- а ще му стигнат. БЕЛ - 89.500, математика- 60. В най- добрия случай бал 399, но чакаме годишните оценки.
Но не можах да се зарадвам истински с тоя здравословен проблем, дано да не е нещо страшно
Amanda,нашият бал е 391,50.Има 5 по мат.в училище.Имам предчувствие и надежди,че ще се срещнат момчетата ни в 31😉 и ще си говорят за червеи,животинки и NatGeo wild😆Дано скоро се оправи момчето
Сега се поправям.Всъщност в 31 взимат оценката по чужд език,а не математиката от свидетелството,та даже може и за испанската паралелка да се класира😄...моят син това училище си заплю още на есен(неясно по какви критерии) и не искаше и да чуе за някое в по-предните редици...

# 1 529
  • софия
Страхотни резултати, браво на децата
Въпрос, защото съм блокирала, за да се ориентираме гледаме минимален бал на първо класиране. И втори въпрос, мислите ли че може да има разлика от поне от 50 точки от миналата година да се повиши бала.

Общи условия

Активация на акаунт