СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 353
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Плевен
Похвалвам се и аз:

МАТ   100 т.
БЕЛ    95,5 т.

# 1 501
И аз се вълнувам, защото отивам на връчване на дипломите на голямата Simple Smile
Ех, колко бързо минават и гимназиалните години и децата отлитат...хубави емоции...

# 1 502
  • Варна
Докато чакаме статистиката, аз ще стискам палци резултатите да са по-близки с 2018, че бала ѝ за МГ е 433.5, което е на ръба.

# 1 503
  • Някъде в Европа...
Браво Ния и Мария!
Думи нямам, не ви познавам, но се радвам все едно е моето дете!

# 1 504
  • Бургас
Честито на всички деца и родители!
По-ниски резултати от очакваното при нас. Но за френската ще стигнат, а тя е едно от първите му желания.
Олекна ми. 🙂

# 1 505
Поздрави за всички! Споделяте умопомрачителни балове! Браво на Ния!
Нашите резултати са по-скромни, ще стигнат за второто желано училище... Уви желаната от нея на първо място Първа английска няма да стане. Гледаме към втория ешалон...

# 1 506
  • София
не ви познавам, но се радвам все едно е моето дете!
Още не се познавате, но следващия месец като запишете децата по училищата, изпиете още 1 камион бЕло,  ще се опознаете виртуално. А от началото на учебната година - и реално!
Едни от най-добрите и забавни срещи са ми с майките от осмокласната тема Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 11:02 от Fair Lady

# 1 507
Много моля за разяснение. Вероятно ще сме приети на първо желание и не трябва да имаме грешка в избора. Профил и профилиращ предмет едно и също ли е? Чудим се между 2 паралелки и не ни е ясно всъщност каква е разликата в нивата на компютърна грамотност. Явно младежът е решил да се насочва към IT сектора... Ето за кое става дума:
Профил „Математически“ - профилиращи предмети математика и информатика
Профил „Софтуерни и хардуерни науки“ - профилиращи предмети информатика и информационни технологии

# 1 508
  • София
Бих казала така - да са им на късмет точките и за което от желанията им стигнат! Simple Smile
Много особена година караме, та мисля ни се поразместиха ценности и приоритети.
Животът е непредвидим, трябва да го живеем в този му вид, и всъщност това е най-хубавото.

# 1 509
БЕЛ 90
МАТ 91,250

Резултатът по БЕЛ е благодарение на невероятната учителка в училище (квартално варненско училище), по математика въпреки посредствеността на математичката (малко оплеска нещата на матурата, очаквахме даже по-малко точки).
Без уроци, без напъни, събота и неделя не се отваря нищо,това й е философия още от 4-ти клас - много е важно човек да може да си почива).

Цитирам: "Значи можело с лежане и гледане на сериали да се правят матури."

Вероятно ще сме приети на първо желание и не трябва да имаме грешка в избора. Профил и профилиращ предмет едно и също ли е? Чудим се между 2 паралелки и не ни е ясно всъщност каква е разликата в нивата на компютърна грамотност. Явно младежът е решил да се насочва към IT сектора... Ето за кое става дума:
Профил „Софтуерни и хардуерни науки“ - профилиращи предмети информатика и информационни технологии

Определено не е едно и също, за конкретика звъннете в училището и питайте. Аз вчера така разпитвах за хорариум ЧЕ, учител по език, разграничаването на две паралеки с един и същ код, но с различен език...
Това, което съм подчертала, би следвало да е водещото ви желание.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 12:35 от SamoDiva

# 1 510
МАТ - 100 т.
БЕЛ - 93 т.
и ние без частни уроци. Simple Smile Той е доволен, за мен основното притеснение остава - изборът и подредба на училища, които не познаваме, защото ще се премества в София - Джон Атанасов, 31-во, 138-мо.... Би могъл да влезе и в други, но се е спрял на тези. Дано късметът го свърже с добра среда.

# 1 511
МАТ - 100 т.
БЕЛ - 93 т.
и ние без частни уроци. Simple Smile Той е доволен, за мен основното притеснение остава - изборът и подредба на училища, които не познаваме, защото ще се премества в София - Джон Атанасов, 31-во, 138-мо.... Би могъл да влезе и в други, но се е спрял на тези. Дано късметът го свърже с добра среда.
С тези резултаи може да бъде приет почти навсякъде в първи ешелон. Помислете и разучете много добре!

И поздравления на всички за хубавите резултати!

# 1 512
  • София
МАТ - 100 т.
БЕЛ - 93 т.
Дано не го приемете като намеса, но защо 31 и 138-мо с този бал? Заради квартала ли? Аз бих обмислила пак с детето.

# 1 513
  • София
Много моля за разяснение. Вероятно ще сме приети на първо желание и не трябва да имаме грешка в избора. Профил и профилиращ предмет едно и също ли е? Чудим се между 2 паралелки и не ни е ясно всъщност каква е разликата в нивата на компютърна грамотност. Явно младежът е решил да се насочва към IT сектора... Ето за кое става дума:

Влезте в сайта на НПМГ и разгледайте учебните планове на А и И класовете. 8,9,10...
С новото профилиране, НПМГ е заложило на 8 ч първи профилиращ, 7 ч втори и 5 ч трети./ 11 и 12 клас/
В паралелка СХН е въпрос на избор кой ще е 3ят предмет, може да не е математика изобщо.
Тоест, програмиране се учи повече в СХН, но пък ако е насочен в такава посока, винаги може да ходи на школа, а в училище да заложи на многото математика, която ще му е нужна в тази сфера.

# 1 514
Голяма драма ще имам аз с реденето, голяма, от сега ми се реве! Имаме шанс за НПМГ с Гео, но аз давам предимство на езиковите гимназии, а е и много далече от нас! Ако ги подредя така, че се мушне в някоя, която съм писала преди НПМГ, ще се гърмя😀

Общи условия

Активация на акаунт