СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 353
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
При моето резултатите не са пак толкова впечатляващи като цитираните тук, но аз съм доволна. Мисля, че не само за ТОХ- а ще му стигнат. БЕЛ - 89.500, математика- 60. В най- добрия случай бал 399, но чакаме годишните оценки.
Но не можах да се зарадвам истински с тоя здравословен проблем, дано да не е нещо страшно
Amanda,нашият бал е 391,50.Има 5 по мат.в училище.Имам предчувствие и надежди,че ще се срещнат момчетата ни в 31😉 и ще си говорят за червеи,животинки и NatGeo wild😆Дано скоро се оправи момчето

# 1 486
  • София
Браво на децата и на вас! Чудесни резултати прочетох.
На онези, които не са много доволни, искам да кажа да не се паникьосват. Форумските деца не са представителна извадка. Може да се окаже, че детето ви никак не е с нисък бал. Важно е къде се позиционира сред другите. Просто изчакайте статистиката.

# 1 487
  • София
96 БЕЛ и 82.75 МАТ. Супер съм доволна от детето. Ще й стигне за там, където иска. Аз по математика и бях сметнала 83, много съм добра, ставам за проверител.

# 1 488
Поздравления! Дете и майка - мечта.
Невероятна концентрация и отлична подготовка.
Би било чест за училището, което ще изберете.
А успехът на Ния е предопределен, независимо от вашия избор.
Щастие и късмет! Flowers Hibiscus

# 1 489
  • софия
100 мат
94 бел
Всичко ми се тресе. Край. Свърши се.
СМГ ви очаква Simple Smile

# 1 490
На онези, които не са много доволни, искам да кажа да не се паникьосват. Форумските деца не са представителна извадка. Може да се окаже, че детето ви никак не е с нисък бал. Важно е къде се позиционира сред другите. Просто изчакайте статистиката.
Точно така е, горе главата, не унивайте.
И аз чакам статистиката. На мен ми се дава, че баловете ще са нещо средно между 2018 и 2019.

# 1 491
Леле, страхотни резултати! Ако съдим по тях, тогава балът ще е по-висок от миналата година! Но нека видим статистиката..
Браво на всички! Animal Bee

Браво на децата и на вас! Чудесни резултати прочетох.
Подкрепям напълно! Успех на всички деца!

# 1 492
  • у дома с любимите си хора
И от мен поздравления за децата и за вас,че издържахте и минахте през това!

# 1 493
  • София
Страхотни резултати споделяте, браво и  на вас, и на децата! Мария, а Ния е направо за медал! Айла чакаме също да се похвали.

Чак се чудя да пиша ли, че ще разваля форумската статистика, ама ще се престраша. Blush  Моят младеж е очаквано недобре- мат 38, БЕЛ 59. Чакаме си следващия изпит.

# 1 494
  • София
При моето резултатите не са пак толкова впечатляващи като цитираните тук, но аз съм доволна. Мисля, че не само за ТОХ- а ще му стигнат. БЕЛ - 89.500, математика- 60. В най- добрия случай бал 399, но чакаме годишните оценки.
Но не можах да се зарадвам истински с тоя здравословен проблем, дано да не е нещо страшно
Аманда!
Като се прибрах навремето от родилния дом, и вечерта като ми се замаза всичко - ужас. Мъжът ми реши, че ослепявам. На другия ден нищо ми нямаше, от стрес е било.
За ФЕГ може да ви стигнат точките, ако го искате. Борете се за шестици в училище, то май днес остана.

# 1 495
  • у дома...
Аманда, спокойно, всичко ще се нареди!

Мария77, УАУ! Поздравления за Ния.

# 1 496
  • Варна
И ние сме в кюпа със съмнение за анулиран преразказ...
Присъединявам се и аз там. Къде мога да проверя работата му
От съответното РУО трябва да излезе заповед за дати кога ще може да се запознаем с изпитните работи (в срок до 5 работни дни след обявяване на резултатите). Поне това успях да разбера от информацията миналата година.

ПП: за Варна датите са 29.06, 30.06 и 01.07 от 9:00-13:00ч и 13:30-17:30ч. Изпитните работи по БЕЛ са в Богоров, а по математика - в МГ

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 16:11 от kati4kaa

# 1 497
  • София
Момичета, ужасно съм развълнувана. Дойдох да гледам дипломирането на баткото, като разбрах, че има резултати.
Детето се справили блестящо БЕЛ 93, МАТ 100!
Обадих му се да ги види без да му казвам, че ги знам, но той се страхува.  Съжалявам само, че няма да му видя муцунката!

# 1 498
БЕЛ 87
МАТ 66
Sad
Естествено АЗ се надявах на повечко Simple Smile.
Момичета, каква е тази статистика и къде излиза?

# 1 499
  • Варна
А обичайно кога и къде излиза статистиката по градове?

Общи условия

Активация на акаунт