СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 382
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
поздравления на всички деца за резултатите, и на родителите за търпението
поради каква причина могат да анулират преразказ-нечетливо написано  или ?
Освен ако детето не си е написало името в началото или е нарисувало къщичка с пушещо коминче и две липи отпред в средата на листа, не мога да се сетя за друга причина.

# 1 471
поздравления на всички деца за резултатите, и на родителите за търпението
поради каква причина могат да анулират преразказ-нечетливо написано  или ?
                   За нечетливо писане не могат да анулират преразказа.Миналата година това ни беше основния проблем - дали ще има достатъчно търпелив учител да "разкодира" китайската азбука на внука. Yum Ходих да проверя работата му по БЕЛ ,защото ми беше любопитно кой /при това двама проверители/ е имал адското търпение да разчита йероглифите му.Изненадана бях,че и двамата проверяващи са прочели абсолютно всичко и са оценили преразказа с единствено намалени точки за естетическо оформяне или нещо такова беше,но това е минимално намаление,което не влияе чак толкова много на общата оценка.

# 1 472
  • в джунглата
И аз мисля че нашия преразказ е анулиран, не може да няма нищо от него. Много са зле нещата при нас.

# 1 473
  • Sofia
И ние сме доволни - бал 453,5, но тя иска да види работите си. Моля, споделете как се случва това. Благодаря!

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 13:21 от pitanka в процес на израстване

# 1 474
  • Варна
И ние сме в кюпа със съмнение за анулиран преразказ...

# 1 475
  • София
Момичета, нали знаете, че тук все пак пишем 30-40 човека, които далеч не сме представителна извадка. Даже и толкова може да нямаме. Реалността едва ли е точно такава.

# 1 476
При моето резултатите не са пак толкова впечатляващи като цитираните тук, но аз съм доволна. Мисля, че не само за ТОХ- а ще му стигнат. БЕЛ - 89.500, математика- 60. В най- добрия случай бал 399, но чакаме годишните оценки.
Но не можах да се зарадвам истински с тоя здравословен проблем, дано да не е нещо страшно

# 1 477
Нашата девойка е с 97.5 БЕЛ и 88.5 МАТ.
Доволна съм, би трябвало да ни стигне за това, което искаме.
Успех на всички деца на класиранията! Убедена съм, че всяко ще намери мястото си.

# 1 478
И ние сме в кюпа със съмнение за анулиран преразказ...
Присъединявам се и аз там. Къде мога да проверя работата му

# 1 479
  • София
Браво на хлапетата!
Освен, че ми разбихте теориите с резултати, четейки сравненията за макс резултати в София  за 2017, 2018 и 2019 год, започвам да разбирам защо майките на набор 2004 сме развили такова чувство за хумор! Joy
Все с нещо трябваше да блеснем във форума! JoyJoy

# 1 480
Ааа пепел ви на клавиатурите,,.. задържаха се резултатите, тези са .. Вече час и 30 мин не са ги подменяли, явно са окончателните

# 1 481
100 мат
94 бел
Всичко ми се тресе. Край. Свърши се.

# 1 482
Браво за чудесните резултати на децата. Ние сме доволни също. По математика е супер резултата, по БЕЛ не чак толкова. Оказа се че правилно сме го изчислили с песимизма ми - само +1 точка над очакваното Simple Smile

# 1 483
Здравейте,моето дете е с еднакъв брой точки и на БЕЛ и на математика,малко ми е странно.Дали е възможно да има грешка?

# 1 484
И аз се включвам с резултатите на моя син
БЕЛ 76,500
Мат. 58, 750
мнооого ниско! Очаквахме повече...

Общи условия

Активация на акаунт