СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 387
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 620
Дайте жокер за статистиката

# 1 621
  • София
Здравейте!
Резултатите ни можеха и очаквахме да са по- добри, бал 406.5.
Имах лека надежда за ФЕГ и 133то , но като гледам статистиката по- вероятно е да се класираме за т.нар. втори ешалон.
Успех на всички при подредбата и хубаво лято!
За отчета, момиче с уроци само по бел, втори срок ( бел 86, мат 67.25  ).

# 1 622
Правите съпоставка между броя деца с по-висок бал от вашия и броя места - с оглед наличието на квоти или не /м/д/  желаните паралелки. Така преценявате дали попадате или не в желана паралелка. Преценката е приблизителна, защото не знаете какви са желанията на децата с по-висок бал. Ако несъмнено попадате на желано място, дишате спокойно и забравяте за класирането Simple Smile

# 1 623
  • Sofia
Поздравления и от мен!
Има деца, които не ни изненадаха!
Желая им да не свалят нивото, да успяват и да не спират да ни разплакват!

Аз пък подкрепям Aila - всяко дете има своята сила и съдба. Трябва да му се даде шанс!

Поздравления специални и към теб, и към Мария. Вашите момичета са страхотни!

Сега сядайте и мислете, аз бях сигурна, че ще е трудно решението кое да изберете Simple Smile

Трябва да призная, че и при нас е трудно - нямаме НИКАКВА ИДЕЯ какво и как да редим, защото желанията ни са неопределени - език ли търсим, за среда ли ще се борим, локацията ли ще надделее... страхотия...

# 1 624
  • София
А родителите с опит с испанските паралелки, как бихте подредили училищата с испански език по критерий "обучение по испански език"?
164, 157, 22, 127, 31, 30, 1?

# 1 625
Моля за съдействие! Моите browsers ли не са настроени или има проблем със сайта на РУО София. В раздел "Изпит и прием на ученици в VIII клас" не ми се зарежда никаква информация. Използвам: Microsoft Edge, Microsoft Explorer, Google Chrome, Firefox. При вас каква е ситуацията?

# 1 626
Статистика за Пловив има ли?

# 1 627

По БЕЛ само едно дете има 100 т., но над 90 са доста - ще има силна конкуренция, за тези които целят езиковите, в МГ така или иначе 35-40% от местата са "предварително заети" от настоящите ученици в 7-ми клас.
Но според мен трябва да се радваме, че децата са се справили въпреки препятствията.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 23:50 от SamoDiva

# 1 628
Моля за съдействие! Моите browsers ли не са настроени или има проблем със сайта на РУО София. В раздел "Изпит и прием на ученици в VIII клас" не ми се зарежда никаква информация. Използвам: Microsoft Edge, Microsoft Explorer, Google Chrome, Firefox. При вас каква е ситуацията?

Абсолютно същата ситуация! Сайта не работи или......

# 1 629
  • София

Аз имам същия проблем и като натисна "всичко" (по-надолу в сайта), където трябва да са новините, не ми се отваря нищо.

# 1 630
73 са между 99 и 100 т, от там идва разликата с 58 деца с пълни 100т
МГ тази година имат 8 паралелки в 8 клас и 3 паралелки, завършващи 7, така че имат свободни места Simple Smile 204 - 78
Смятам, че баловете в ЕГ ще отхвърчат здраво и под 440 трудно ще паднат

# 1 631
Е те в новините пишат, че нямат още статистика за София

# 1 632
Поздравления за чудесните резултати на децата, неуморни майки!! От това което прочетох децата са се справили отлично, и се надавам всяко да попадне в точното за него училище.
Моля за малко разяснение - при кандидатстване в езикова гимназия как се структурира бала - три пъти български и един математика или два пъти български и два математика?  Има ли правило кой вид училища какъв набор от оценки ползва?

# 1 633
Здравейте Simple Smile Някой има ли информация за средните резултати за Пловдив, сравнени с миналогодишните?

# 1 634
Е те в новините пишат, че нямат още статистика за София

ОК, нямат още статистика за София, но все пак нещо би трябвало да се визуализира в тези раздели на РУО-София... а там е празно... във всички мои browsers....

Общи условия

Активация на акаунт