СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 113
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Ами аз гледам преобразуван сбор Stuck Out Tongue Winking Eye .
За да го измести някое дете, трябва да има 100 мат и над 92.5 бел (ще формира по-висок общ бал). И оттам гледам децата със 193 и нагоре - общо 177 при 156 места в СМГ.
Малко груби сметки, защото има и деца извън София, както и такива, които не искат да учат в СМГ, но е ориентир някакъв.
Да, но не всички в този общ сбор са със 100по Мат. Има и такива с по-висок резултат по БЕЛ и те отпадат от бройката на конкуренцията. Ние сме във въпросната графа, но не целим СМГ, така че и от нас брой -1.😋

# 1 891
Аз по нашата провинциална статистика за успеваемост открих общо над 10000 деца седмокласници! Което е абсурд,защото за цялата ни скромна област мисля са около 1000 деца. Някъде явно бъркам, но къде ли? Иначе от 10500 деца, преди нас са малко над 3000.

# 1 892
  • София
Обаче Слънчевата е като една Ванга, която нищо не казваше на човека, ако не е добра прогнозата, само хубавите 😂
Аз не мога да изчета всичко, но виж, Мама Мони я отчетох! Joy

# 1 893
Ако баловете ще са по-високи тази година какви средни стойности предвиждате за НЕГ и 73-то на първо и на второ класиране? ( за момичета )

# 1 894
  • София
Обаче Слънчевата е като една Ванга, която нищо не казваше на човека, ако не е добра прогнозата, само хубавите 😂

Обяснете, моля, за роклята с Мини Grinning Вече обещах, че ще си купя, ама поне да знам защо ще я нося Satisfied

# 1 895
Преди години имаше прогнозна таблица, вероятно уикенда може да разцъкаме една. Прогноза за движение на баловете. Нещо като микс между ДПП, старите балове и коефициент спрямо статистиката. Тогава много ми помогна! И, поне в моя случай, се оказа абсолютно вярна
За езиковите и математическите може да се направи прогноза, но надолу ще има голямо качване на баловете, защото в много училища броят на паралелките е намален с една.

# 1 896
  • София
Мама Мони, ще чакам с нетърпение да видя какво съдържание е останало в шкафа! Joy
Всичко има. Пък и да няма ще купя😄. Леле представятели си - седмокласни майки реколта 2020 с униформа на Мини.

# 1 897
  • София
Ако баловете ще са по-високи тази година какви средни стойности предвиждате за НЕГ и 73-то на първо и на второ класиране? ( за момичета )

НЕГ, първо класиране - 482

# 1 898
Аз имам униформа с Мини, но веднага купувам каквото трябва Bowtie

# 1 899
  • София
Моето Мини ще е доста макси... Joy

# 1 900
442 бал няма да стигне за нито една гимназия от елитните , така ли е? 🙁

# 1 901
  • София
442 бал няма да стигне за нито една гимназия от елитните , така ли е? 🙁
Какво беше момче, момиче? Joy
Абе, къде са Санака и Дидева, и всички които знаят как се прави? Joy

# 1 902
# 1 903
  • София

Обяснете, моля, за роклята с Мини Grinning Вече обещах, че ще си купя, ама поне да знам защо ще я нося Satisfied
Ще купуваш я къде ще ходиш. Слънчевата ни изчислвва бала и той ни радва и в чест на това ще си вземем като нейната рокля, която тя си е купила при приемането на нейното момче в НПМГ.

# 1 904
  • София

442 за момиче би трябвало да стигне поне за 9 ФЕГ

Общи условия

Активация на акаунт