СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 265
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 2 040
Аз да помоля Мария да продължи с прогнозните балове и за следващите 80 паралелки, ако може... Simple Smile

# 2 041
  • гр.София
Щях да се радвам на лятото,а вися тук...

И аз много благодаря ,че отделихте време за прогнозите.  Приземихте ме. Вчера на работа поживях за кратко в еуфория,че ТЯ влиза и в двете английски, добре,че не говорих с нея.  Настройвам се ,че вероятно ни предстоят още 5 години в 133-то.  От 2006 съм там.  Дано има късмет с учителите.

Стискам палци на всички деца да си намерят място,на което да се чувстват добре!

# 2 042
NSt, Didia, благодаря ви!
А електронната система дава ли входящ номер или някакъв друг сигнал, че заявката за кандидатстване е приета успешно?

# 2 043
  • София
Здравейте, бихте ли споделили дали вашите деца са ползвали "тест за кариерно ориентиране"
https://test-orientirane.mon.bg/
Доволни ли сте от насоките, които получихте? При моето дете имаше някои изненадващи резултати.

# 2 044
NSt, Didia, благодаря ви!
А електронната система дава ли входящ номер или някакъв друг сигнал, че заявката за кандидатстване е приета успешно?
                    Да! И успех! Просто преди да потвърдиш внимателно провери дали нещо не си пропуснала.След потвърждаване корекция може да се прави само след 2-ро класиране.

# 2 045
  • Бургас
Солничка, много ти благодаря! Моя също иска испански, защото голяма част от приятелите му искат там. Абсолютна мода е. Преди повече клонеше към френски и английски.
Много ме е яд на статистиката, която изкараха от нашето РУО тази година. 🙄
Колко по-добри и полезни са старите им.

# 2 046
Вярно ли трета година седи правописната грешка в сайта на МОН??? Rolling Eyes
Не може да е истина просто!

"Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация."

# 2 047
  • София
Да сте живи и здрави, момичета!
Благодаря за прогнозните статистики! Много се надявам да сте прави.
Аз се опитвам да си проветря главата.
Дъщеря ми буквално направи чудо на НВО мат - след резултат на първи ПИ в Регалия 75, и последващи два по 65, сега има 86.5 точки. Така че съм много, много горда с нея. И много се надявам да има шанс за една от двете АЕГ. Мисля, че го заслужи. С много труд по труден за нея предмет. 😊

# 2 048
  • София
Мария 77, и аз се засякох по момчешките балове. Горе-долу сме на едно мнение, само за НЕГ сме се разминали с 6 точки и сега не ми дава мира, какво съм проспала. Joy

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 13:34 от Слънчевата

# 2 049
Може аз да съм сбъркала. Ще погледна след 20 минути.
Трудно е за следващите 80 паралелки. Първите 80 ги смятах с предпоставка, че в тях м.г. са били предимно деца с шестици от удостоверенията.  А и вече много си зависи.
Тези с 3.мат+бел също предимно кълбото се включи, а не толкова статистиката. Т.е. за тях очаквам да са си с по-голямо отклонение.

# 2 050
Нямам време да изчета всичко. 91 НЕГ момчета, второ класиране съм го дала 459.

# 2 051
  • в центъра

Момичета, само аз ли не виждам прогнозни балове момчета първо класиране София или няма такава?
Вярно, че погледът ми вече е съвсем замъглен, препрочитам последните 10 страници и все само прогнози за второ намирам...

# 2 052
  • София
Дидева, според теб момиче с бал 454,5 има ли шанс за 73-то на първо класиране?

# 2 053
  • София

Момичета, само аз ли не виждам прогнозни балове момчета първо класиране София или няма такава?
Вярно, че погледът ми вече е съвсем замъглен, препрочитам последните 10 страници и все само прогнози за второ намирам...

Смятаме второ класиране, защото то отразява окончателния минимален бал на училищата. За първо не си заслужава труда.

# 2 054
Миналогодишен сбор на нво момче 177,5 се равнява някъде на 182 тази година. И така съм изкарала 464.

ganis, щом по моята таблица влиза, която май се очертава с надути балове, значи ще влезе, пък на първо или второ са няколко дни разлика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт