СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 995
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 2 145
Аз съм учител и нищо не вдявам от тия статистики, за да ориентирам някого. Добре, че тук има супер мами, та нещо ми просветна, та чак и съвети давам.
Аз се поуспокоих. Нищо , че ИСпанската с втори английски ни е първо желание, за където мисля, че няма шанс и на второ класиране. Второ желание 31-во пак исп+англ. За там ще стигне( дано). Въпросът е решен.

Здравей, как мога да разбера защо нямам точки на преразказа по бел възможно ли е да е анулиран и какво да направя?

Вики, не можеш да си сигурна дали преразказът е анулиран, докато не видиш това с очите си.
Отиди да си видиш работата и на място ще ти обяснят, какво се е случило.

# 2 146
  • София
Един въпрос относно справочникът за гр. София и по конкретно, информацията за баловете от 2019:
Каква е разликата между паралелките в дадени училища, които имат еднакъв код, но са маркирани с различен бал?
Например:
Стр.26, позиция 104 и Дтр.27, позиция 134 са напълно еднакви (код у-ще, код паралелка, профил) но с драстична разлика в бала 🤔

# 2 147
  • гр.София
Вики е от Варна или някъде наоколо?
Как се процедира, ако си от отдалечено от областния град място?  

Вики, имаш ли с кого да отидеш да си видиш работата?
Ето ти линк към РУО Варна, в който пише къде могат да се гледат работите.
http://ruo-varna.bg/images/files/2020/Zapoved_26062020.pdf

Джина, разликата е в девойки и младежи.

# 2 148
  • София
Един въпрос относно справочникът за гр. София и по конкретно, информацията за баловете от 2019:
Каква е разликата между паралелките в дадени училища, които имат еднакъв код, но са маркирани с различен бал?
Например:
Стр.26, позиция 104 и Дтр.27, позиция 134 са напълно еднакви (код у-ще, код паралелка, профил) но с драстична разлика в бала 🤔

Най-дясната колонка "Пол" би трябвало да е различна. Баловете са за момичета(2) и момчета(1).

# 2 149
Здравейте момичета, да ви питам има ли някъде качена таблица с минималните и максималните балове за 2020 по области ( конкретно търся за Благоевград). Немога да намеря.

# 2 150
  • у дома...
Здравейте момичета, да ви питам има ли някъде качена таблица с минималните и максималните балове за 2020 по области ( конкретно търся за Благоевград). Немога да намеря.
За 2020 търсете след 13.07. За 2019 - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1akwcb0xA0kitEQG_YgPAoJxZ … dit#gid=598050397

# 2 151
  • София
Например:

позиция 104 е за момичета, а позиция 134 - за момчетата.

# 2 152
  • София
JoyJoy
Това търсят всички, но никой не го е открил...

# 2 153
  • София
Lila, значи за една и съща паралелка за момчета може да е  360, а за момичета 400 😮

# 2 154
  • София
Lila, значи за една и съща паралелка за момчета може да е  360, а за момичета 400 😮

Да, обикновено е така - момичетата са с по-висок бал.

# 2 155
  • гр.София
Сега е моментът да зачекнем и квотите-)

# 2 156
  • у дома...
Сега е моментът да зачекнем и квотите-)
Твърде късно ли е да пиша щерката син? И кога най-после ще въведат квоти и за третия пол Simple Smile

Btw, Слънчева, ако се окажеш права за баловете, не рокля с Мики и Мини Маус ще си взема, ама и името ще си сменя!

# 2 157
  • София
Разгледах подробно седмичната програма на НПМГ и ми прави впечетление, че там и в 11 и в 12 клас учат общообразувателни предмети. Никакви специализирани не видях примерно за паралелките хардуерно и софт.развитие и икономическо развитие.
Те са по старата програма. Бъдещят 11 клас са първия випуск по новата. Тяхната програма може да е ориентир.

Дали някъде може да се види програмата на 11 и 12 кл по новата програма точно за софтуерни и хардуерни  науки в НПМГ. Интересува ме колко часа математика учат, какви програмни езици и на какво ниво по тях, излизат .

Другото нещо, което ме интересува има ли други училища, освен СМГ и НПМГ,  където се изучава усилено и на добро ниво немски и математика.

# 2 158
  • София
pkrassimira, и вие сте задали много въпроси от бъдещето, на които много хора търсят отговори! Joy
Колко часа математика ще се изучава от СХН, зависи дали Мат ще бъде избрана за ПП. За сега, неофициално, заявките са за 5ч ПП, отделно от часовете от ООП.
Какви езици, това няма къде да го прочетете. Ако имате познати, в различни класове, разпитайте. Доколкото знам, започва се усилено с С++ и Java. На какво ниво.. , това ще разберем, когато настоящия 10 клас се дипломира.
Успех!

# 2 159
  • Враца
Здравейте! Извинявам се ако вече сте отговаряли на този въпрос.
Ако на 1во класиране е приет по 2ро желание и подаде заявление за 2ро класиране, мястото в което е приет запазва ли се или не? Ако на 2ро класиране пак не е приет по 1то си желание, ще може ли да се запише там където е приет на 1во класиране?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт