СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 880
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 2 220
green_dawn, много ми хареса твоето момче- за първи път чувам за дете с толкова разнообразни интереси

# 2 221
  • София
Момиче- София, бал 426. Доколкото схващам няма шанс нито на 2-ро, нито на 3-то  за най- желаните от нея 1АЕГ,  9 ФЕГ. Въпросът ми е - пиша ли ги тия училища изобщо, и ако да-защо? Или пиша тези в които реално има шанс?
Защото е малко вероятно, но не е невъзможно, да сме овапцали яко сметките или децата тази година масово да предпочетат източните паралелки в 18 су! Бала пада с 20 т от предвиденото, вие имате бал за училищата, но не сте ги писали...
Как ви звучи една такава ситуация?

# 2 222
Привет! Успех на децата днес!
Аз все повече се чудя дали нямаме шанс за 1 АЕГ, най-вече тази най-нежеланата паралелка а АЕ/ФЕ ИЛИ АЕ/РЕ.
Имам чувството, че много деца ще има с около нашия бал 442-444 и ако са целяли немските ще се пренасочат към. 9 ФЕГ, заради престижа, вместо насочвайки се към 35-то или по-нискобаловите.

# 2 223
  • София
Благодаря, Аманда. Най-много се радвам, че покрай колелото драстично намали стоенето пред компа.
Ааа, моля-моля, децата да не предпочитат масово източните езици на 18ТО, че на други няма да ни излязат сметките без кръчмар Simple Smile

# 2 224
  • Sofia
Успех на изпитите днес! Финалът на борбата за точното място на дечицата!

# 2 225
Здравейте!
Бихте ли ми отговорили за момиче с бал 417, има ли шанс на второ класиране да бъде приета в 133 СУ "А. С. Пушкин"?
Предварително ви благодаря!
Желая лек и успешен ден на всички!

# 2 226
Добро утро. Успех на децата, които са на изпит днес в НПМГ...а по какво е изпитът?

Аз да попитам за 3 класиране - излиза списъкът със свободни места по училища и аз какво трябва да направя - да отида до училището, в което е записана, да й изтегля документите, после да се разделим с баща й, баба й и дядо й и да хукнем към 4 различни училища с копия на документите? И там има ли значение редът на пристигане или ще класират желаещите само по бал?

За трето класиране отново се подава онлайн. (Както за първо) В priem.mon.bg в план-прием има колонка "трето етап", където предполагам ще излязат паралелките със свободни места като му дойде времето Simple Smile

Успех на тези които са на изпит днес!

# 2 227
Момичета, в НПМГ може ли да се кандидатства без олимпиада, само с точките от НВО?

# 2 228
Добро утро. Успех на децата, които са на изпит днес в НПМГ...а по какво е изпитът?

Аз да попитам за 3 класиране - излиза списъкът със свободни места по училища и аз какво трябва да направя - да отида до училището, в което е записана, да й изтегля документите, после да се разделим с баща й, баба й и дядо й и да хукнем към 4 различни училища с копия на документите? И там има ли значение редът на пристигане или ще класират желаещите само по бал?
Това, което си описала, е като за 4-то класиране, ама не съвсем, защото на него се кандидатства с оригиналните документи на място в избраното училище.
3-тото е като 1-то, но за по-малко места.

# 2 229
Успех на кандидат непемегейчетата , да са спокойни и уверени в себе си !
Тримата мъже тръгнаха преди час , а аз останах на село-вече съм на тръни..."дребен"- физика ще бори , големият- информатика , а баща им - "разводач " из София...за мен остава бойната задача да си събера акъла и да подредя желани училища , пък квото стане...

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 08:56 от denyil

# 2 230
Момичета, в НПМГ може ли да се кандидатства без олимпиада, само с точките от НВО?

Не, може без Олимпиада само за една паралелка беше с математика, мисля.

# 2 231
Моля някой да сложи в първи пост с огромни букви, че всичко за балообразуването и за паралелките го пише в ДПП.

И в ДПП ясно си пише, че за паралелките с математика и схн не се ползват олимпиади. На сайта им също има тази информация.

# 2 232
Успех на всички деца , които са на изпит днес! 🍀

# 2 233

Не, може без Олимпиада само за една паралелка беше с математика, мисля.
Тоест, само за една паралелка може само с резултатите от НВО, така ли? А някой може ли да ме ориентира коя е?

# 2 234
Двете математически.

Общи условия

Активация на акаунт