СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 088
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 2 250
Здравейте, Дами!
Успех на децата днес 🤗
От тази сутрин официално вярвам в чудеса. Снощи българичката е изтрила 5 за годината и му е писала 6. Бала ни стана 416 и младежа тука пощуря. Сега почна да си вярва че може да влезе на 1 класиране в АГ Пловдив.  Опитвам се да го сваля на земята, защото може и да не стане, но той вече е решил. Гледам статистики, ама знае ли човек.
Рени, в АГ сте 100% 😘

# 2 251
  • София
Аз пък се чудя дали е възможно да кандидатства дете в природните науки на НПМГ, без да се е явило на състезанието или олимпиадата, като разчита на висок резултат от НВО? По принцип системата ще го допусне ли до класиране?
Няма да те спре. Просто участваш с бал 300. Дали ще се класираш е друг въпрос. Sunglasses
То НВО не е задължително и министър и компания навсякъде обясняват, че и без точки може да се кандидатства, вие за някакво състезание сте се размислили. Joy

# 2 252
Здравейте! Ще може ли да ми кажете, ако имам бал 483 и сбор от точките на двете матури 192, имам ли шанс за СМГ?
Аз мисля, че по-скоро би стигнал. Напиши си го като първо желание, ако е такова и не прави сметки, които могат да излязат криви.
Много благодаря!

# 2 253
Здравейте, Дами!
Успех на децата днес 🤗
От тази сутрин официално вярвам в чудеса. Снощи българичката е изтрила 5 за годината и му е писала 6. Бала ни стана 416 и младежа тука пощуря. Сега почна да си вярва че може да влезе на 1 класиране в АГ Пловдив.  Опитвам се да го сваля на земята, защото може и да не стане, но той вече е решил. Гледам статистики, ама знае ли човек.

Направо отваряйте шампанското. Със сигурност ще влезе и английски, и немски В АГ . Момчетата на първо класиране т английски са влизали и с 379. Немският на второ пък пада до 366.
Езиковите не са най-предпочитани от момчетата и е лесно да се влезе в АГ.

# 2 254
  • София
Успех на всички, явяващи се на изпит днес! Flowers Grapes

# 2 255
  • Пловдив
Благодаря ти Ани 😗 Дано стане, а като се видим ще черпя 🥂. Браво на твоя младеж в МГ, на нас бала за там няма да ни стигне  🤗😗

# 2 256
  • София, Лагера
Излязоха биолозите от състезанието в НПМГ. Било е доста по-трудно от олимпиадата. На доста повече материал.

# 2 257
Много народ има...

# 2 258
  • София
Мойто дете иска холандски, но няма.
Абсолютно съм съгласна за скандинавските. Според мен ще има интерес, въпреки че са трудни.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 17:46 от bubanka

# 2 259
Успех на децата, които са на изпит днес! Герои са те, останалите отдавна са се "разложили" в мързел или поне моето Simple Smile

# 2 260
Сигурно има достатъчно професионални паралелки, в които езикът е Нина Ричи, за тези, на които не им се учи повече 😉

# 2 261
  • София
Моля за съвет. Моето момиче ще кандидатства и в училище по изкуствата (второто й желание), където крайният срок за записване на приетите на 1во класиране е преди второто класиране за другите училища. Ако е записана вече в изкуствата, може ли след второ класиране да се смени решението и да се запише в училището, в което е приета на второ класиране?

# 2 262
Аз пък предполагам, че това са деца, които признават само немски от изучаваните в България
П.П Познала съм

# 2 263
Моля за съвет. Моето момиче ще кандидатства и в училище по изкуствата (второто й желание), където крайният срок за записване на приетите на 1во класиране е преди второто класиране за другите училища. Ако е записана вече в изкуствата, може ли след второ класиране да се смени решението и да се запише в училището, в което е приета на второ класиране?
Може.

# 2 264
Не всички искат децата им да емигрират, а и много родители има какво да предложат на децата си в България. Такива семейства не се вълнуват много коя държава би ги приела, защото не ги интересува реализация извън България.

При избора на език е важна мотивацията. За някои е достатъчно да им е хоби и да им е интересно, за други - практическата полза. Но най-честата е - какво правят другите хора 😁
Специално за испанския доводът, че се говори в много държави този език за мен издиша, просто защото като видиш в кои държави се говори и осъзнаваш, че е безсмислено. Но, всеки сам решава за себе си кое му е важното.

Но наистина много хора си мислят, че другите им завиждат или че например всички се борят за езиковите, за испанския, немския. Въобще не е така 😊

Общи условия

Активация на акаунт