СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 114 876
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
За НПМГ - Мат сАЕ, Мат с НЕ и СХН.
Балообразуването и на трите е нво мат*3 + нво бел.
За математическите от свидетелството се взима бел и мат, а за схн - мат и ит.
Дано бях изчерпателна!

# 2 236
За НПМГ - Мат сАЕ, Мат с НЕ и СХН.
Балообразуването и на трите е нво мат*3 + нво бел.
За математическите от свидетелството се взима бел и мат, а за схн - мат и ит.
Дано бях изчерпателна!
Благодаря!

# 2 237
Здравейте! Пожелавам успех на всички деца в класирането и нека всеки влезе там, където най-много желае. И искам да Ви попитам нещо! Ако ученик е класиран в дадено училище на първо класиране,  но подаде заявление за участие във второ, участва  ли  и за другите училища, които е посочил? Дано съм си задала правилно въпроса!

# 2 238
Здравейте! Пожелавам успех на всички деца в класирането и нека всеки влезе там, където най-много желае. И искам да Ви попитам нещо! Ако ученик е класиран в дадено училище на първо класиране,  но подаде заявление за участие във второ, участва  ли  и за другите училища, които е посочил? Дано съм си задала правилно въпроса!
Само за местатя, преди които е приет.
Ако е приет по 5то желание, може да мине на 1 2 3 4, или да остане на 5, назад не.

# 2 239
Във второ участва със същата подредба на паралелките, която е подал на първо.
В заявлението за участие във второ не се редят желания.

# 2 240
Благодаря duhi_puhi и Warwick!

# 2 241
  • София
Аз пък се чудя дали е възможно да кандидатства дете в природните науки на НПМГ, без да се е явило на състезанието или олимпиадата, като разчита на висок резултат от НВО? По принцип системата ще го допусне ли до класиране?

# 2 242
  • София
Здравейте!
Бихте ли ми отговорили за момиче с бал 417, има ли шанс на второ класиране да бъде приета в 133 СУ "А. С. Пушкин"?
Предварително ви благодаря!
Желая лек и успешен ден на всички!
Според мен има, ако се отчете и вероятността за грешка при прогнозите, за която хопла по-назад е писала. При всички случаи го напишете в заявлението, ако е желано от вас.

# 2 243
  • София
Аз пък се чудя дали е възможно да кандидатства дете в природните науки на НПМГ, без да се е явило на състезанието или олимпиадата, като разчита на висок резултат от НВО? По принцип системата ще го допусне ли до класиране?
Няма как да му се изчисли бал без състезание или Оли, така че и 100т да има на двете НВО, няма как да бъде класирано.

# 2 244
Момичета една  приятелка се двоуми къде да запише сина си. Да ви питам от нейно име ако детето учи в професионална гимназия( например електротехникум) може ли после да се пробвада например медицина или журналистика

# 2 245
Успех и късмет на днешните изпити!
Герои са децата, герои!

Ние продължаваме да не сме оформени по четири предмета, така че още не съм " свободно" .

# 2 246
Грийн, няма ли да е просто с 0 от оли? Както на неявил се на нво. И така може да има макс 300 бал?

# 2 247
Не се чуди, а отвори сайта на НПМГ и прочети. Описано е ясно.

# 2 248
  • София
И аз си мисля като Мария, просто ще се сметне бал 300 макс. Освен ако не са сложили ограничение при балообразуването и класирането в системата.

# 2 249
  • Пловдив
Здравейте, Дами!
Успех на децата днес 🤗
От тази сутрин официално вярвам в чудеса. Снощи българичката е изтрила 5 за годината и му е писала 6. Бала ни стана 416 и младежа тука пощуря. Сега почна да си вярва че може да влезе на 1 класиране в АГ Пловдив.  Опитвам се да го сваля на земята, защото може и да не стане, но той вече е решил. Гледам статистики, ама знае ли човек.

Общи условия

Активация на акаунт